Numeroskop 3.8. do 9.8.2015

foto:pixabay.com

Odprimo srce in sprejmimo Ljubezen.

Lekcije 32. tedna:
Vprašajmo se: ali nemara moledujemo za pozornost? Smo nekomu kljub oboževalcev ali smo trdni v svoji lastni vrednosti? Kadar našo podporo, pozornost ali naklonjenost ne spoštuje, bodimo mi tisti, ki spoštujemo sebe dovolj, da nismo predpražnik ali ”oboževalec”.

Pred nami je obdobje vpogleda v odnose. Predvsem pa v naš odnos do sebe. Lastna vrednost, samospoštovanje in podobni izrazi so le besede. Kakšen je v resnici vaš odnos do sebe se kaže v dejanjih, v občutkih. Kako se počutite? Ste sprejeti, ljubljeni, imate podporo okolice, razumevanje in celo spodbudo? Jo vi dajete osebam okoli sebe?

Vsak odnos je pretok energije. Če nam je to všeč ali ne, smo polovica vsakega odnosa in kot taki smo so-odgovorni za vsako situacijo, zaplet ali dogodek. Teden pred nami nas na to opominja preo občutka praznina, žalosti ali zavrnjenosti – kje, kdaj, kako pravzaprav vi zavračate sami sebe in sebi niste ‘dovolj’?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Občutki naj vas vodijo. Prisluhnite notranjosti, poslušajte srček. Naj se vam ne mudi naprej, v nekaj novega, v nov dan, preden niste prepričani, da poznate današnji dan in trenutno situacijo. Lahko spregledate sporočilo.

Število življenjske poti 2
Resnica je taka kot je, zato se prenehajmo vrteti okoli možnosti, ki ne obstajajo ali nam niso na voljo. Preteklosti ne morete spremeniti, prav tako ne upajte, da se bodo druge osebe spremenile. Zaupajte v sebe.

Število življenjske poti 3
Srednja pot bo ponudila veliko bolj miren pristop in občutek v srcu. Ne doživljajte vsake besede kot kritiko ali napad nase, prisluhnite. Konstruktivna kritika je prijateljska beseda in ne graja. Sprejmite nasvet.

Število življenjske poti 4
Stežka se soočate z nenadnimi spremembami, zato tudi težje vi zaključite odnos ali nekaj nenadoma spremenite. Vseeno, v tem tednu naj to ne bo ovira. Prisluhnite sebi, nato nekaj storite. Odkorakajte stran.

Število življenjske poti 5
Obilo novosti je pred vami, a le, če je Preteklost za vami. Želeli si boste sveže energije, a spomini lahko nagajajo. Pravimo, glej naprej, saj ne greš nazaj. Torej, prenehajmo objokavati, kar ne moremo spremeniti.

Število življenjske poti 6
Komunikacija je vedno dvosmerna – ali obstaja možnost, da slišite, le kar je vam pogodu oziroma toliko časa spreminjate pomen stavka, da postane podoben temu, česar si vi želite slišati?

Število življenjske poti 7
Uporabite domišljijo, da bi zgladili spore in ne, da bi jih poglabljali. Imeti prav včasih ni na prvem mestu. Resnica je lahko zelo relativna in izjemno drugačna za vas ali za okolico.Bodite odprti, prisluhnite.

Število življenjske poti 8
Temelji se polagajo pred vaše noge. Opazujte novo strukturo v življenju. Kdo je pomemben, kdo ni več del vašega življenja? Komu ali čemu namenjate energijo, čeprav tega ni več? Spoštujte sebe in svojo Luč.

Število življenjske poti 9
Spremembe oziroma različne možnosti izbire bodo položene pred vas, da bi vas opomnile, da je skrajni čas za spremembo. Zakaj odlašate? Odlašate? Poslušajte sebe in delujte po intuiciji.

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: