Numeroskop: 30.3. – 5.4.2015

Numeroskop: 30.3. – 5.4.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Ne odlašajmo več s potrebnimi spremembami.

Lekcije 14. tedna:
Število 14/5 je povezano s Karmo in nas opominja, da pretirana rigidnost in togost nista vedno najboljši pristop. Nalijmo si čistega vina: kaj se je že zdavnaj spremenilo, pa nekako sebi tega ne priznamo, oziroma se ravnamo še kar po starem? Dajmo ”posodobit program”.

Beg pred odgovornostjo, se strinjamo, je neodgovorno ravnanje, ki ne prinaša zaželenih rezultatov. Podobno pa trmasto vztrajanje v preteklosti, nepopustljivost pri svojem (napačnem) prav in zaprtost drugačnosti ter spremembam podobno nosi negativne posledice. Srednja pot med obema skrajnostima je pravi pristop.

Zato, ne dovolite, da vas prazne obljube zavedejo. Ne ravnajte impulzivno, temveč po notranjem občutku.
___________
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
___________

Število življenjske poti 1
Izzivi, zaradi katerih vas bo mamilo pobrati šila in kopita, bodo tokrat na področju odnosov. Lekcija je seveda Ljubezen do sebe ter spoštovanje sočloveka. Naj se nam v vsakodnevni naglici ne mudi tako zelo, da bi spregledali stisko v očeh druge osebe.

Število življenjske poti 2
Vaša resnica ni nujno enaka prepričanju druge osebe, zato ni pomembno sprejeti tujih stališč, temveč tudi jasno in razločno posredovati ter izraziti svoja. Radi malček počakate, da potipate kako sogovornik razmišlja – v tem tednu spregovorite prvi.

Število življenjske poti 3
Opazili boste, da ste se spremenili. Čas je, da zasijete. Čas je, da si drznete. Kako se počutite, ko ste to prebrali? Ste vznemirjeni ali bi se najraje skrili pod posteljo? Smo v obdobju, v katerem se bo vaša samopodoba okrepila. Bodite ponosni na sebe.

Število življenjske poti 4
Odmaknite se in preprosto počakajte. V tem času ni priporočljivo, da se odločate za korak naprej ali večje spremembe, kljub temu, da jih ravno ta teden prinaša. Temu bi lahko rekli, prevedrite čas negotovosti in počakajte na novice o dogajanju. Nato se odločite.

Število življenjske poti 5
Pričakujte nagle premike, preobrate, presenečenja in nepričakovano. Ne plujte proti toku. Dovolite iskrici spontane energije, da steče in pač preoblikuje, kar je potrebno. Dovolite si doživeti ter izkusiti. Bodite odprti in potrpežljivi. Naj se zgodi.

Število življenjske poti 6
Tanka meja je med prilagoditi se in podrediti se, zato se posvetite temu ali ste le rezerva, nujno zlo kot rečemo, ali princeska v odnosu, ki je za vas pomemben. Seveda isto velja za moške – ste kralj ali le postrešček? Zavedajte se lastne dragocenosti.

Število življenjske poti 7
Če boste umirili svoj um dovolj dolgo, da bi lahko prepoznali glas svojega srca, boste prišli do globokih uvidov ter napotkov za sebe. Ne bojte se in obenem jih ne odpravite, češ, to zveni otročje. Ravno vaš notranji otrok je v tem času pomemben. Prisluhnite.

Število življenjske poti 8
Močne korenine so potrebne, da bi se resnično lahko počutili svobodne. Kadar smo močni v sebi, si dovoli poskusiti nekaj, kar nas lahko zamaje in resnično postavi naše življenje na glavo. Sedaj je čas, da zaupate svojim temeljem, da so dovolj močni.

Število življenjske poti 9
Spremembe so blagoslov novih in drugačnih možnosti ter darilo izbire. Le vi se odločite ali je nekaj pozitivno ali negativno in prosim, nikoli ne pozabite tega. Kadar se počutite nemočni, se spomnite, da + ali – izberete ravno vi.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem