NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 30.6. – 6.7.2014

Sprejmimo. Prepoznajmo – predvsem sebe.
Lekcije tega tedna: Dovolimo… Sprejmite sporočilo, ki ga nosijo nepričakovane situacije v tem tednu. Kaj nam življenje sporoča? Kje so potrebne spremembe? Kakšne naj bodo?

Umirimo se. Je čas za  uporništvo, je čas za rast in je čas za opazovanje in sprejemanje. Ozrimo se po Življenju. Kaj nam prinaša v tem tednu? Zakaj? Ugotovimo kako in kdaj smo sami doprinesli k temu, kar se dogaja. To je pomembno. Tako bomo sedaj, v danem trenutku, ravnali drugače. Ne jezite se na sebe – naučite se.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Lotevajte se zadanega na drugačen način in rezultati bodo drugačni. Kaj Vam ni všeč? Torej, kako lahko spremenite izid s tem, da spremenite, kar VI počnete (ne druga oseba). Vse je energija.

Število življenjske poti 2

Povezujte se z osebami, ki jim zaupate. Dovolite konstruktivno kritiko. Prisluhnite. A spremenite le kar in kakor čutite VI v srčku, da je prav za Vas. Ne pozabite, da ste Vi lastnik svojega Življenja.

Število življenjske poti 3

Bodite bolj izvirni. No, pa ne le v prostem času. Kako ste lahko bolj igrivi na področju, ki Vam povzroča skrbi? BI lahko našli nekaj humorja v pereči situaciji? Poskusite. Sprostite energijo.

Število življenjske poti 4

Lotite se dela, takoj ko Vas spreleti navdih. To ne pomeni, da kar nekaj na pamet ustvarjate, temveč, da si pripravite načrt, predvidite okviren potek dela in določite naloge – da, tudi drugim.

Število življenjske poti 5

Sprostite se. Pomembno je, da umirite svoj vzgib, da bi počeli nekaj novega, kot beg pred določeno situacijo. Dovolj je. Ustavite se in poglejte si v oči. Sploh ni tako hudo ali naporno kot se zdi.

Število življenjske poti 6

Prepustite se čustvom. Ali še boli? Ali zaupate? Ste iskreni? Odložite stare energetske vzorce. Vi ste Vi, druge osebe so okolica. Če nekdo (še vedno) hodi po Vas, ste Vi krivi. Odidite. Kar umirjeno.

Število življenjske poti 7

Ravno pravi čas za analiziranje in vpogled vase. Namerno si vzemite več časa za pogovor sami s seboj in svojo notranjostjo v tem tednu. Odmaknite se od hrupa, vrveža in napornih ljudi. Vi se potrebujete.

Število življenjske poti 8

Odločno delujte. Prenehajte odlašati, tehtati – vsako dejanje bo v tem tednu imelo takojšen učinek, torej bodite usmerjeni pozitivno. Kaj je Vaš cilj? Lotite se poti do tega cilja in na njej uživajte.

Število življenjske poti 9

Pred Vami je čas sprejemanja. Dovolite, predvsem pa opazite vse, kar se steka v Vaše življenje sedajle. Opazujte. Kako ste sami pripomogli k temu – bi si česa podobnega še želeli v prihodnje?

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: hennydonovanmotif.co.uk

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !