NuMeRoSKoP: 31.3. – 6.4.2014

Teden sprememb & skušnjav
Lekcije tega tedna:  Kolikokrat pobegnemo pred težavnimi izbirami? Se odločamo za lažje in ne za kar je dobro ali pravilno, pravično? Štirinajsti teden nas opominja, da si na tak način nakopljemo Karmo.

Prejšnji teden je bil razgiban – prehod v mesec april ne bo nič drugačen. Iz nagajivosti se bomo premaknili v stanje zavedanja – kako je naše življenje? Počutje? Upam, da smo našli mir v življenju in, da ne mečemo puške v koruzo po nepotrebnem ali zaradi lastne razvajenosti. Princeska na zrnu graha ni več v modi. 
____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Na tapeti bodo odnosi. Kdaj se odmaknete, se obrnete stran, ko vam nekaj ni po godu? Pripravite se na korenite spremembe. Prevzemajte odgovornost. Možen je pričetek nove zveze.

Število življenjske poti 2
Resnica je Resnica, pred njo ni moč ubežati. Torej, ne skrivajte se ter ne izmikajte se več. Kar je res, je res – sprejmite tudi dejstva, katera si zanikate že nekaj časa. Vse bo v redu.

Število življenjske poti 3
Pravijo, da so uspešni ljudje prevaranti, govorijo, da je denar umazan itd. Kako pa je Vaše mnenje? Dovolite, da to vpliva na vaše dojemanje uspešnosti? Se čudite, da počasi napredujete?

Število življenjske poti 4
Zaključite. Določena situacija je res dosegla svoj namen. Dovolj je bilo. Pred vami je še veliko lepega in prosim, začnite se ubadati z novimi projekti, ki obetajo nekaj dobrega.

Število življenjske poti 5
Hrepeneli boste po nečem novem, drugačnem… ali je to le beg pred ustaljeno rutino in nečem, kar bi raje pometli pod predpražnik, pa si le odgovorite preden se preveč zapletete.

Število življenjske poti 6
Znova se boste soočali z izzivi na področju odnosov, tokrat se posvetite vašemu odnosu do sebe. Kako ravnate s seboj, kako je vaše mnenje, zaupate vase..kako ste? Kdo ste? 

Število življenjske poti 7
Ustvarjajte, a ne na račun tuje sreče. Pomembno je, da ste nekoliko bolj obzirni v teh dneh, ki bodo nihajoči za vašo okolico in vas. Pretehtajte preden izrečete določeno obljubo.

Število življenjske poti 8
Polagajmo temelje – a naj bodo trdni. Vaš pogled na svet in na vas same se spreminja. Kako bi radi oblikovali svojo realnost in sedanjost? Kaj ustvarjate? Ciljajte višje, zahtevajte vse. 

Število življenjske poti 9
Naj se vam ne mudi naprej in nekam drugam. Življenje je tu in sedaj, v tem trenutku, umirite se ustavite se,… zadihajte. Nato se umirjeno posvetite zadanim ciljem. 
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: