Numeroskop: 4.5. – 10.5.2015

Numeroskop: 4.5. – 10.5.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Konec ali pričetek?

Lekcije 19. tedna: Vsak konec prinaša nov začetek. Smo užaljeni, smo utrujeni in delujemo iz Ega ali bi dejali, da se počutimo umirjene ter z obema nogama na tleh? Razlikujmo odločitev in reakcijo. Samo v enem primeru delujemo iz svoje moči.

Zelo verjetno je, da nam bo tekom tega tedna nagajal naš stari dobri Ego in nas želel prepričati, da imamo mi najbolj prav. Bodite pozorni kako sprejemate dobronamerne pripombe in nasvete – jim prisluhnete ali se takoj postavite v obrambni položaj, se zagovarjate oziroma sogovornika prepričujete v nasprotno?

Ego se rad oklepa prepričanja, da smo edinstveni. Spremembe niso ljube Egu, ker bi to pomenilo, da je nekaj narobe s stanjem kot je, torej nami. Izmikamo se in izgovarjamo. To so dejanja Ega.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

 

Število življenjske poti 1
Kakšen prijatelj bi dejali, da ste? Ali imate določena pričakovanja do prijateljev, katerim stojite ob strani? Se vam nemara zdi, da bi morali biti bolj aktivni ali kako drugačni od tega, kar so?

Število življenjske poti 2
Se zavedamo, da oseba, ki rada kriči in grozi pravzaprav ni osebnostno močna? Ne bojte se sogovornikov, ki so agresivni v komunikaciji. S tem jim pravzaprav dajete moč, da manipulirajo z vami.

Število življenjske poti 3
Strah naj nima mesta v situacijah, ko se imate namen vi osebno nekaj odločiti. Zavedajmo se, da nas je vse kdaj strah in, da je bistvo pogledati izzivom v oči, ne se skrivati pod posteljo. Kar pogumno naprej.

Število življenjske poti 4
Lahko se še tako oklepate svoje vztrajnosti (beri: trme), določene spremembe so neizogibne. Pred vami sta dve poti: lahko se krčevito upirate in tako izgubljate energijo ali pa se odločite kako biti aktivni.

Število življenjske poti 5
Opazujte svoje reakcije. Prebudila se bodo stara čustva in hrepenenja. Ne odzivajte se užaljeno ali z begom. Nič ne boste pridobili z izogibanjem. Srček vam nekaj vztrajno govori, vi pa se pretvarjate, da ste gluhi.

Število življenjske poti 6
Resnico lahko olepšujemo ali se jo trudimo spremeniti. Kako lahko spremenite Resnico o Vas? Katera dejanja so potrebna? Resnice drugih oseb ne morete spremeniti. Varujte pa se oseb, ki se pretvarjajo, ker se bodo vedno znova.

Število življenjske poti 7
Potrudite se poiskati srednjo pot; umirjen način spreminjanja perečih tem in izzivov. Ne ujemite se v čustveno dramo ali pretirano analiziranje. Naj se ne zgodi, da boste tehtali namesto, da bi delovali.

Število življenjske poti 8
Zaključek je pravzaprav preporod. Na katerih področjih ste se spremenili, se prerodili? Občutite svežo moč in srkajte energijo, zagon ter pogum iz tega zavedanja. Ničesar, kar ni vaše, ne morete izgubiti. Pogumno.

Število življenjske poti 9
Dovolj je bilo obujanja spominov in razmišljanja, sanjarjenja o vsem, kar bi lahko bilo, pa ni in ne bo. Ne trošite svoje energije. Usmerite jo v učenje, v svoj napredek in storite korak naprej na svoji poti.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem