NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 4.8. – 10.8.2014

Spremembe so možnost za rast. Živite svoj potencial? 

Lekcije tega tedna: Vsak izmed nas je v nečem še posebno močan. Se zavedamo v čem? Se poznamo dovolj dobro in še bolj pomembno, ali to razvijamo ter krepimo ali dojemamo kot samoumevno? Ne zanemarimo svojih talentov.

Prejšnji teden sem nas spodbujala, da se spoznavajmo. Ta teden pa se posvetimo rasti, razvoju in preprosto uporabi. Kaj je naš potencial? Ga res živimo, ga res krepimo, razvijamo in predvsem, ga uporabljamo? Ali občudujemo druge, sebe pozabimo pohvaliti? Sploh opazimo kar dobro storimo?

Naši darovi so naš zaklad. Obnašajmo se temu primerno do sposobnosti in znanj, ki jih imamo. Vsak izmed nas ima vedno možnost učenja. Leto 7 (2o14 = 7) je leto učenja in perfekcionizma. Izpopolnimo sebe. Ne kažimo s prtom na druge, ničesar niso krivi. Naše življenje je naše in mi ga oblikujemo z odločitvami vsakega dneva posebej. 
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva so pokazatelj ali smernica kje ter na čem dajte delati. Česa bi se bilo dobrodošlo naučiti znotraj odnosov? Biti bolj samostojni ali dejansko priznati, da ste tudi ranljivi in senzibilni? Katero je pravzaprav težje?

Število življenjske poti 2
Ste oseba, ki rada pomaga. Kako lahko to storite za sebe? Usedite se & pogovorite se sami s seboj, kot bi bili vi svoj prijatelj. Kaj bi mu/ji svetovali? Glede na vsa dejstva, želje in podobno? Včasih je najtežje imeti rad sebe.

Število življenjske poti 3
Vedno pozitivno naravnani in polni zamislic, se prosim tokrat osredotočite na lasten poslovni razvoj. Kje in kaj lahko spremenite, obogatite in dodate temu področju življenja? Vedno lahko storimo še kaj.

Število življenjske poti 4
Ste vztrajni in včasih le stežka spustite stvari. Popustite potrebo po kontroli. Ne vztrajajte več. Ko zadeve umrejo, so se zaključile. Čeprav si te lahko zanikamo, pa dejstva ostajajo dejstva. Dovolj je bilo.

Število življenjske poti 5
Vsak konec je nov začetek. No, kak naj bo vaš? Kako boste popisali bel, prazen list papirja? Kaj je pomembno, kake cilje boste izbrali? Energija okoli nas se premika hitreje kot sicer, izkoristite to.

Število življenjske poti 6
Potrebovali boste nekaj več bližine kot sicer, zato pa se poraja vprašanje: znate resnično biti sami s seboj? Kako preživljate čas, ko nimate družbe? Si pravzaprav sploh vzamete čas za sebe? Zakaj ne? 

Število življenjske poti 7
Kot oseba razuma, radi razumete zakaj in kako itd. Tokrat opustite to potrebo. Občutite. Zaznajte. Vi ste tisti, ki ustvarja svojo Realnost in le Vi poznate svojo resnico. Kaka je? Kako življenje ustvarjate Vi sami?

Število življenjske poti 8
Tla pod nogami so znak česa? Kdaj so tla kot sidro, zaradi katerega se ne premaknete tja, kamor se zavedate, da greste? Slej kot prej vas bo Življenje postavilo tja, kamor spadate. Sodelujte. Samoiniciativa velja.

Število življenjske poti 9
Spremembe so del procesa osebnostne rasti, ki je trenutno na zelo pomembnem mestu v vašem vsakdanu. Ne zahtevajte preveč od sebe. Energija razuma vam ne godi, a čaka vas dragocena lekcija. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !