Numeroskop: 5.1. – 11.1.2015

foto:sihra.org

Kako energijo želimo ob sebi v tem letu?

Lekcije tega tedna:
Zavedajmo se, da smo polovica vsakega odnosa in prav vsake situacije. Kaka je naša energija? Na kakih vibracijah delujemo? Ker to, kar oddajamo (vibracijo, energijo), s tem resoniramo in to nas obkroža. Zavedajmo se lastnega doprinosa svetu in okolju.

Večkrat se zgodi, da krivimo okolico in iščemo vzroke zunaj nas. Vedno se znotraj nas skriva razlog za karkoli. Torej, ali se učimo nečesa? Morda pa le nismo pozorni na lastno delovanje energije in zapademo pod vpliv okolja & oseb okoli nas. Zavedajmo se, da naša energija v prav vsakem trenutku deluje. Naša odgovornost je KAKO. Bodimo pozitivni, korektni in predani Resnici. Leto 2015 ne bo upoštevalo mask in pretvarjanja, ni več predpražnikov. Energija leta bo manifestirala kar je na ravni vibracije.
_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Kak je občutek znotraj srčka? Kako se počutite? Česa se veselite? Sledite občutku radosti, ko se podate v nov dan, nov teden, nov mesec in leto. Leto 2015 bo za vas ugodno.

Število življenjske poti 2
Teden vam je pisan na kožo. Malo več umirjene energije in časa za premislek. Kdo vam lahko ob perečem trenutno aktualnem izzivu pomaga? Sprejmite ponujeno roko in nasvet.

Število življenjske poti 3
Prve spremembe v energiji, vašem zaznavanju in pa odzivanju okolja so že tu. Naj vas ne bo strah, končno imate možnost biti res vi Vi. Bodite pogumni in ponosni na sebe.

Število življenjske poti 4
Čustva se bodo glasneje oglasila. Pomembno je, da ne dovolite strahu, da bi jih zameglil ali kakorkoli popačil. Vzemite si trenutek, zadihajte in resnično občutite kar čutite.

Število življenjske poti 5
Razumsko se boste trudili iskati logiko, kjer je ni. Racionaliziranje ne bo pomagalo. Zato, vključite intuicijo, notranji čut. Kaj vam vaše srce šepeta, pa vztrajno ne slišite?

Število življenjske poti 6
Prebuja se odločnost v vas. Ste predelali svojo samozavest v prejšnjem tednu? Ste se ji posvetili? Zavedanje lastne vrednosti je izjemno pomembno. Sedaj jo uporabite.

Število življenjske poti 7
Zazdelo se bo kot bi se leto šele sedaj končevalo. Naj še zadnji ostanki leta 2014 odidejo, se zaključijo in izzvenijo. Ne potrebujete te energije, niste več ”tam”.

Število življenjske poti 8
Končno občutek svobode in svežega zraka. Razprite krila, sledite sebi. Točno veste, kam vas kliče srce. Ne sledite mu – bodite to, kar ste in vse kar si želite  bo prišlo k vam.

Število življenjske poti 9
Osebe okoli vas bodo potrebovale nekaj več vaše pozornosti, zato: bodite skrbni, potrpežljivi in obenem ne pozabite na lasten počitek in odmik od trušča. Lep teden.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: