NuMeRoSKoP: 5.5. – 11.5.2014

Teden sunkov – hopsasa – nestanovitnost dobrodošla. 
Lekcije tega tedna: Spremembe so učiteljice. So kot vzorčni primer – nekaj lahko poskusimo, nato IZBEREMO ali obdržimo ali ne. Domača naloga: bodimo odprti in ne presojajmo nepoznanega ali nepričakovanega.

Pred nami je teden nemira. Težko bomo pri miru, kaj šele osredotočeni. Ego nam bo nagajal, pa radovednost in kar mudilo se nam bo nekam naprej, naprej in potrebovali bomo več, več. Namen tega tedna je spremeniti naš pogled na sivino vsakodnevne rutine. Ni potrebno ujeti vsake žoge in odreagirati na vsak dražljaj razdraženo. Jemljimo (nepričakovane) dogodke kot možnost za učenje in rast. V tem tednu se bodo odpirale nove možnosti. Dajmo jim možnost.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Na področju odnosov vas čaka kar nekaj presenečenj. Poglejte, če vam vaš lastni Ego ne nagaja in onemogoča, da bi sprejeli nekaj novega, ker ''imate prav''. Naj se vam ne mudi. 

Število življenjske poti 2
Čeprav raje za sebe obdržite nove, bolj revolucionarne ideje, pa tokrat prosim, stojte za tem, kar se vam utrne in se jih poskusite tudi realizirati. Bodite pogumni in verjemite v sebe. 

Število življenjske poti 3
Ne dovolite, da bi slabše izkušnje iz preteklosti vplivale na vas. Pred vami se odpirajo nova vrata. Saj veste kaj pravijo, v isti potok ne morete stopiti 2x, vedno mimo vas teče nova voda.

Število življenjske poti 4
Namen tega vihravega tedna je, da si razširite obzorja. Stopite no vendar iz območja udobja ter poskusite nekaj novega, pa čeprav le za hip (saj potem ni treba priznati, da vam je bilo všeč). 

Število življenjske poti 5
Presenetila vas bodo čustva, za katera ste mislili, da so se umirila ali celo umrla. Ne komplicirajte in ne racionalizirajte. Preprosto občutite. Doživite. A vseeno, brez impulzivnosti.

Število življenjske poti 6
Čustva ne moremo kompenzirati. To vemo. Če se počutite prazne, te lekcije niste osvojili. Ste oseba toplega srčka in potrebujete Ljubezen. Vse ostalo za vas nima pravega pomena (ali sreče).

Število življenjske poti 7
Želeli si boste takojšnjih rezultatov. Včasih to res ne gre. Bolj je pomembno doživetje, izkušnja – včasih se nam nekaj pač zgodi, nas obogati – a ne ostane z nami trajno. Užijte.

Število življenjske poti 8
Čustva in zapiranja vrat – vi boste, ravno nasprotno od sveta okoli vas, želi sadove preteklosti in pretrgali še zadnje okove ali vezi, ki so vas povezovale s Preteklostjo. Nov svet je že tu.

Število življenjske poti 9
Močni novi začetki so pred vami. Čeprav si morda še ne boste drznili udejstvovati, pa določenih hrepenenj, želja in namenov ne boste mogli več ustaviti. Pomembni ste, pogumno.
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: