NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 6.1. – 12.1.2014

”Obdobje povezovanja – bodite ljubeča polovička.”
Lekcije tega tedna: ‘Ni pomembno biti le pripravljen sprejeti; pomembno se je zavedati, da je vsak naš energetski odtis odšel v Vesolje in deluje na neki ravni. Bodimo spoštljivi in ljubeči.

Pa smo v letu 2o14. Dobrodošli v letu Resnice.

Koncept Resnice je lahko zelo različen, vsakemu posamezniku lasten. Vseeno, Resnica pač je. Kakorkoli si jo želimo prikrojiti ali obarvati s takimi in drugačnimi čustvenimi komponentami, Resnica obstaja in je nespremenljiva. Pravijo, da zgodovino pišejo zmagovalci. Morda bi bil Hitler bolj priljubljen, če bi zmagal in dokončal svoje načrte.

Katere osebe, situacije ali odnosi bi bili bolj prijetni za nas, če jim ne bi obrnili hrbet?
Smo bolj prizanesljivi v svojem mnenju, kadar je nekaj splošno odobravano?

Torej – kdo ali kaj določa našo Resnico ?

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ustvarjajte. Pred Vami je čas novosti in norčavosti. Bodite otročje zvedavi in se prepustite. Oblikujte današnji dan najlepši kot je sploh lahko. In jutri.

Število življenjske poti 2
Zavihajte rokave in se lotite vsega, s čimer odlašate. Ko boste opravili z vsemi nadležnimi nalogami, se bo energija sprostila. Tako se odpira pot novemu.

Število življenjske poti 3
Spremenite smer razmišljanja in način obnašanja. Spremembe so sestavni del tega tedna. Sprostite se. Nekatere stvari pač potrebujejo dalj časa, da zacvetijo.

Število življenjske poti 4
Čustva nam bodo nagajala ta teden. Umirite se in ne dojemajte vsake besede kot osebnega napada ali mnenja uperjenega proti Vam. Umirjeno v nov dan.

Število življenjske poti 5
Novoletni čas je za nami. Sedaj pa se osredotočite na leto, ki prihaja. Kake načrte imate, cilje in naloge? Ne postavljajte jih prenizko in preprosto.

Število življenjske poti 6
Podjetno se boste lotevali novih projektov, ki pa naj zajemajo vsa področja življenja. Zdravje, ljubezen, posel, duhovnost itd itd… ne osredotočite se preozko.

Število življenjske poti 7
Na plan bodo prihajale skrite podrobnosti. Bodite potrpežljivi in predvsem, ne verjemite prav vsemu, kar slišite. Marsikdo se bo pokazal v iskreni izvedbi.

Število življenjske poti 8
Novi začetki pravijo, da so težki. Vi ste dokaz, da temu ni tako. Uživajte v vsakem trenutku Vaše nove Realnosti. Zaslužite si vse in le dobro. Sprejmite.

Število življenjske poti 9
Povezujte sez osebami, katerim zaupate. Izvedeli boste marsikaj novega in zanimivega, zapomnite pa si: nobena juha se ne poje tako vroca kot se skuha.

 

Avtor: LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !