NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop:  6.10. – 12.10.2014

Oktober nosi spremembe – pričelo se je.

Lekcije tega tedna:

Spremembe so učiteljice, to vemo. Kdaj pa sami spodbudimo spremembo? Jo kdaj? Spodbujam vas, da ste AKTIVNI v spreminjanju motečega, naj gre za bolj zdravo življenje, okolje v službi/doma ali karkoli, kar vam ni pogodu. Odvisno je od nas samih. Bodimo proaktivni.

Pričel se je mesec nenadnih obratov in sprememb. Juhej – ali pač? Človeška bitja naj bi se na nenadne spremembe na splošno odzivala negativno ter z nezaupanjem. Bi to veljalo tudi za pozitivne spremembe? Ali smo človeška bitja na splošno nezaupljiva, sumničava in težko prilagodljiva? No, kaj pa vi osebno? Kako bi sebe opisali?

Ne glede na našo prilagodljivost, pred nami so spremembe. Spodbujam vas/nas, da sami odločamo v kateri smeri naj se odvijajo. Mi smo gospodarji svojega življenja in prav nihče drug namesto nas ne izbira kako se bomo soočali s svojimi izzivi ali radostnimi trenutki. Presenečeni bi bili kako radi tečemo stran tudi od lepih občutkov, kadar so le-ti zelo močni.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva imajo svoj namen. Ustavite se in občutite. Uživajte v doživljanju. Dosežek bo vedno tam, na polički spominov, kot pokal. Doživetje pa je le v danem trenutku.

Število življenjske poti 2
Radi prisluhnete nasvetu, a tokrat ne bo časa za posvetovanje.  Kakšna je vaša resnica, kakšna so vaša načela in prioritete? To naj bo vodilo v nenadnih odločitvah.

Število življenjske poti 3
Bolj močni ste kot se zavedate. Zato, dostojanstveno in s pokončno držo se soočite z izzivi, kateri se vam zdijo prezahtevni. Niso. Zaupajte v sebe in bodite mirni.

Število življenjske poti 4
Konec je pričetek novega – sami odločite in končajte. To vam ne leži najbolje, ker ste vztrajni in se radi ”držite” nekoga/nečesa. Dovolj je bilo, če vas to bremeni.

Število življenjske poti 5
Čas pred vami vam je pisan na kožo. Uživajte v spontani energiji ter opazujte okolico. Bodite čuječi, nič drugega. Mnogo novih poti je pred vami, nekaj zelo eksotičnih.

Število življenjske poti 6
Znova spremembe na področju odnosov. Pokazalo se bo ali ste trdni, ali so odnosi iskreni ter koliko si še vedno zatiskate oči, bežite pred Resnico. Odločitev je vaša.

Število življenjske poti 7
Domiselno se lotevajte nepričakovanega. Navihano. Ne dojemajte pogovora kot napad nase, ne sprejemajte osebno vsakega mnenja. Igrajte se z novimi zamislimi.

Število življenjske poti 8
Temeljni premiki in korenite spremembe. V kateri smeri jih boste usmerjali? Pred vami je nov svet, novi fundamenti; samo vi zares veste kateri vas v Resnici gradijo.

Število življenjske poti 9
Sprememba bo edina stalnica v tem času. Sprostite se in dopustite toku, da opravi svoje v situacijah, kjer ne morete spremeniti smeri. Zaupajte,  da ste varni in močni.

foto: freedigitalphotos.net

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !