Numeroskop: 6.4. – 12.4.2015

Numeroskop: 6.4. – 12.4.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Lekcije 15. tedna: Pravimo: ”Delaj s srcem, ali se raje ne lotevaj”. Kaj pa samodisciplina in odgovornost do oseb okoli nas? Kolikokrat je pravzaprav lenoba tista, ki nas ovira? Vprašajmo pa se še ali resnično prisluhnemo srčku. Lahko z gotovostjo trdimo, da vemo kaj čutimo do vseh oseb, situacij, odnosov? Si sploh vzamemo čas, da bi občutili sebe? Si dovolimo čutiti?

Čustva, hecna stvar, kajne? Običajno ne bežimo pred čustvi, temveč pred odgovornostjo, ki jo prinašajo. Dokler smo na varni razdalji med tem kar čutimo in tem kar počnemo, smo mirni. Ko pa denimo, pričnemo resen odnos, se lahko pojavijo strahovi, dvomi, občutek manjvrednosti ali pa poveznemo rožnata očala na nos ter zanikamo vse kar ni dobro.

V tem tednu si dovolimo občutiti vse, kar nam naše srce sporoča. Naj gre za Ljubezen, strah, jezo itd. Občutimo, dovolimo si, drznimo si. Nato se bomo odločili kaj bomo storili. Pomembno je, da ne izgubimo stika s seboj, kar pa se kaj hitro lahko zgodi v vsakodnevni naglici.
___________
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
___________

Število življenjske poti 1
Resnica ni nikoli čustveno obarvana – naša reakcija je. Zavedajmo se, da Resnice ne moremo spremeniti brez, da bi spremenili sebe. Zato se prosim ustavite in občutite, kaj sploh čutite.

Število življenjske poti 2
Poznate občutek: ”dovolj je bilo”? Jeza je lahko zelo konstruktivna, kadar nas obda s potrebno močjo in pogumom, da storimo korak naprej. V tem času zaupajte občutku, ki vas svari.

Število življenjske poti 3
Ne potrebujemo drame in fanfar, ko se nekaj zaključi. To se zgodi v tihem trenutku naše notranjosti. Umre. Mine. Nato napoči nov trenutek, ki obljublja svežo energijo. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 4
Vsak konec obljublja nov pričetek, zato se tokrat ne upirajte, temveč prisluhnite. Opazujte. In odločite se kaka je Vaša realnost ter kako Prihodnost boste oblikovali z dejanji danes.

Število življenjske poti 5
Povezovanje je ključnega pomena, da bi razumeli nekaj, kar vas že dalj časa moti ali bega. Pravzaprav, nastavljeno vam je bilo ogledalo, katerega nikakor ne prepoznate. Iščite sebe.

Število življenjske poti 6
Radosten reden se vam obeta, v katerem si dovolite biti Vi: tisti Vi za katerega ste se borili, da ste – tisti Vi, katerega/katero si od rojstva želite, da bi bili. Postavite se za svoj srček.

Število življenjske poti 7
Zavedanje kaj čutite ter česa si želite je le prvi korak. Sedaj pa se prosim lotite sprememb in korakov, ki vas bodo ponesli po vaš poti do sreče in notranjega miru. Dovolj je bilo odlašanja.

Število življenjske poti 8
Čustva prinašajo včasih zanimiv stranski učinek: hierarhijo in (pre)razporejanje prioritet. Je možno, da so vaše prioritete postavljene vam škodljivo? Poglobite se v svoj sistem vrednot.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite srcu in zaupajte sporočilu, ki že dalj časa prihaja v obliki občutka. Kot bi notranje zavedanje želelo na plano. Zaupajte občutku in ga povežite z dejstvi iz okolice. Odprite oči.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem