NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 7.4. – 13.4.2014

Teden sladkih čustev & strahu
Lekcije tega tedna: Dovolimo si biti čustveni na vse načine. Čustva niso le ljubezen ali jeza. Kako dobro poznamo sebe? Prepoznamo jezo, strah, zamero, osamljenost, žalost itd – jih ločimo med seboj ali se zavedamo le, da se ne počutimo najbolje? Definirajmo svoja čustva v vsakem trenutku.

Teden, ki je minil nas je opomnil, da so znotraj nas še vedno čustva kot strah, ki se lahko izraža kot omahovanje v trenutkih, ko bi nas vendarle moralo kar razganjati od zagnanosti. Navada je železna srajca pravijo, a vseeno ni nikoli prepozno, da bi se spremenili in naučili nekaj novega. Naučimo se obvladati strah, nezaupanje ter premagajmo občutek manjvrednosti.  
____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Včasih se vam preveč mudi in si ne priznate Resnice. Oziroma, se niti ne vprašate kaka je Vaša Resnica, kaj šele kaka so Vaša čustva. Tokrat jim ne boste ubežali. Kaj čutite?

Število življenjske poti 2
Ste oseba, ki rada iz ozadja pomaga in ne potrebuje pohvale ali izpostavljanja. Sedaj pa je čas, da ste Vi prav Vi pod žarometi. Bodite bolj odločni. Pomembni ste. Zavedajte se tega.

Število življenjske poti 3
Pred Vami je teden zaključevanja. Tega ne ljubite preveč, a tokrat sta izbira in odločitev na Vaših ramenih. Katera situacija, odnos ali navada je za Vas dobro, da se konča?

Število življenjske poti 4
Obdobje novih pričetkov, za katere pa boste potrebovali nekaj več poguma kot običajno. Radi omahujete in neradi se poprimete sprememb, ampak tokrat se jim pač ne boste izognili.

Število življenjske poti 5
Ne bodite nepotrpežljivi kadar se zadeve ne odvijajo tako kot bi si vi želeli. Zavedajte se, da določen proces včasih pač je potreben. Drevo ne zraste v eni noči, torej…strpno.

Število življenjske poti 6
Izražate sebe? Ste kdor ste ali ste skupek svoje preteklosti, kalup nečesa kar je minilo? Tokrat se ne ozirajte na druge, temveč prisluhnite sami sebi. Bodite Vi. Pristni. Danes in vedno. 

Število življenjske poti 7
Korektnost bo zelo pomembna. Dozdevalo se bo kot,da se osebe/odnosi v vašem življenju delijo na črno in belo, da in ne, na prav ter narobe. Resnica je tista, ki je pomembna.

Število življenjske poti 8
Spremembe v razmišljanju so tu. Pri rezultati drugačnih izbir ter ravnanja tudi. Opazujte se – kako se počutite? Bi kaj spremenili ali uživate v sedanjem trenutku? Kako ste?

Število življenjske poti 9
Čustva bodo prevladovala nad razumom. Bodite potrpežljivi sami s seboj. Bodite strpni z okolico. Vse doživljate nekoliko bolj ali preveč intenzivno. Saj bo minilo. 
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !