NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 7.7. – 13.7.2014

Čas spoznavanja novega. 
Lekcije tega tedna: Korak naprej vemo, da pomeni spremembo. Ali vemo tudi, da pomeni nove ljudi? Zakaj pa ne? Kaj ni lepo spoznavati drugačnost in sprejemati svežo energijo? 

Nov začetek je svež val. Ne potrebujemo selitve, ločitve ali vesoljskega potopa, da bi sprejeli nekaj novega. Ne otepajmo se. Raje sami presodimo čemu ali komu bomo odprli vrata. Val svežine se lahko skriva tudi v kapljici. Kako velika je ta kapljica je vedno naša izbira. In kdo ali kaj je ta kapljica. Izbirajte tako, da bo za Vas in 'Višje dobro' dobro.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Na področju odnosov ste pomembni VI. Kdo ste? Znate definirati kaj vas osrečuje, kaj 
potrebujete in kaj nudite znotraj odnosa? Odnos je igra dveh energij. Polovica ste VI. Kakšna? 

Število življenjske poti 2
Čas je, da stopite izza ozadja. Na kak način lahko dodajate svojo energijo okolici? Siva miška pač niste. Kakšna miška ste? Vsak trenutek se zabavajte ob ustvarjanju in oblikovanju sebe. 

Število življenjske poti 3
Ne prevzemajte tuje odgovornosti ali dela na sebe. Sprostite se in dovolite si več zabave ter spontanosti. Vsak je odgovoren za svoje življenje, tako tudi vi. Odražajte sebe in ne drugih.

Število življenjske poti 4
Globoko vdihnite in si dovolite…biti drzni in neurejeni. Naj bo ta teden čas za žur, za tveganje in za izpolnitev divjih sanj. Drznite si. Življenje naj bo zabavno in iskrivo, igrivo.

Število življenjske poti 5
V čustvenih odnosih res prisluhnite drugi osebi. Odnos je igra dveh energij. Kako s svojo energijo pravzaprav povzročate kar vas moti? O da, na nekem nivoju ste dovolili točno ''to''. 

Število življenjske poti 6
Tudi jeza je čustvo. Kadar nas prevzame in vedno z njo odreagiramo, je čas za korenite spremembe. Prvi korak: za vse, kar vas jezi ste tudi vi sami krivi. Sprejmite to in odpustite si.

Število življenjske poti 7
Imeti mnogo znanja in zamisli nič ne koristi, če se jih ne lotevamo. Torej, ne odlašajte, ampak delujte. Saj dobro veste česa si želite. Iz neba ne bo padlo v naročje. Kar pogumno naprej.

Število življenjske poti 8
Na kaj še kar upate? No, zaprite vrata upanja Preteklosti in ozrite se okoli. Stojite v Danes. Tudi avtomobila ne vozimo z ročno zavoro, kajne? Zakaj sebe sabotirate občasno? Zasijte.

Število življenjske poti 9
Vas bo val svežine resnično okopal in spodbudil v popolnoma nove, nepoznane vode. Prepustite se. Čudovite lekcije vas čakajo. Dovolite si še kako traparijo spotoma. Smeh je pol zdravja. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: splet

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !