Numeroskop: 8.12 – 14.12.2014

foto:ballmedia.com

Nenadne spremembe naj bodo darilo.

Lekcije tega tedna:
50. teden bo postregel z nepričakovanim in nenadejanim. Tok Življenja nas občasno prevzame. Kadar se zdi, da ga ne morete nikakor usmerjati ali kontrolirati, kar se dogaja – zaupajte, da Vesolje/Bog/Življenje/Veliki duh ve kaj počne.   

Meje redko premaknemo brez vzgiba, ki bi nas pri tem spodbudil. Zato je pomembno zaupati vrtincu, kadar se zgodi, da nas preprosto prevzame. Oklepanje nečesa, kar očitno ni za nas dobro ali pa je izzvenelo nam ne koristi. Obstajajo obdobja, ko smo postavljeni pred dejstvo: sprememba. Ne upirajte se.

[pullquote] ”Ne žaluj za tem, kar je v preteklosti in, česar ni moč spremeniti.”[/pullquote]
Indijanci imajo lep rek: ”Ne žaluj za tem, kar je v preteklosti in, česar ni moč spremeniti.” (Big Elk – Veliki los, Omaha)

Sprejmimo nov dan, novo energijo in nove izzive. Nov dan je pred nami kot še bel, nepopisan list. Vsaka sprememba je še vedno bel in nepopisan list. Torej, vzemite v roke barvice, voščenke, čopič – tisto, kar Vi v sebi občutite kot lastno in… naslikajte Vaš tok v spremembah.  V deročo reko vas lahko potisnejo, kako boste plavali pa je Vaša odločitev.

_________________
Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spremembe se obetajo predvsem v domači sferi ter na čustvenem področju. Pomembno je, da se ne trudite biti močni, če niste. Dovolite si občutiti in doživeti. Spustite potrebo po kontroli.

Število življenjske poti 2
Ne dovolite, da zunanji vplivi spreminjajo vaše mnenje in vašo Resnico – a vseeno, prisluhnite drugi plati zgodbe. Pogled na isto stvar je lahko tudi zelo drugačen. Raziščite ozadje.

Število življenjske poti 3
Ravno nepredvidljivost bo v vas prebudila odločnost. Ne čakajte na razplet dogodkov, vplivajte na ti, kako se bodo razvijali. Niste opazovalec, ste gospodar svojega življenja. Delujte.

Število življenjske poti 4
Želje včasih preprosto izzvenijo. Tako je neko hrepenenje zvodenelo, a tega še niste opazili. Kako zelo drugače dojemate svet, življenje in sebe se bo pokazalo v tem tednu. Razburljivo bo.

Število življenjske poti 5
Počutili se boste kot bi dobili dal brco v zadnjo plat. To pomeni, da se bo vse odvijalo zelo hitro. Naslednji teden boste imeli čas analizirati in bolje razumeti kaj se dogaja, sedaj dihajte.

Število življenjske poti 6
Znova se soočate s spremembami v odnosih in komunikaciji. Ponovno bodo padali okostnjaki iz omar in izvedeli boste marsikaj. Kdaj bo prišel dan, ko boste Vi rekli: ”Dovolj!”? Je prišel?

Število življenjske poti 7
Držala se vas bosta sreča in optimističen navdih. Izkoristite iskrico inspiracije, da bi našli izvirne rešitve zadevi, ki vas že dalj časa obremenjuje. Za vse obstaja rešitev, je poiskati jo je treba.

Število življenjske poti 8
Življenje vas bo postavilo tja, kjer ste doma. Morda boste presenečeni kam vse vas bodo vodile misli in občutki. Zaupajte notranjemu glasu in raziščite različne možnosti. Naj se zgodi.

Število življenjske poti 9
Nihanje in negotovost nista nujno negativna. Kadar energija ne teče, se spremembe ne morejo zgoditi Dokler cikel ni končan, je vedno nekaj nihanja prisotnega, zato zaupajte, vse je prav.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: