Numeroskop 8.6. – 14.6.2015

Numeroskop 8.6. – 14.6.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Naj nas vodi občutek v srcu.

Lekcije 24. tedna:
Kaj se zgodi, kadar preslišimo srce in delamo proti njemu? Kako se počutimo? Kaki pa so razumski rezultati? Morda se zdi, da lahko kompenziramo ali se trudimo racionalno prepričati v nek koncept, a kaj ko svojega srca ne moremo pretentati.

Energija se bo ponovno nekoliko umirila. Prijala nam bo družba nam ljubih oseb ter domača kuha in umirjenost doma. Mnogi boste čutili potrebo po gnezdenju. V tem tednu si vzemimo čas, da bi se povezali z osebami, s katerimi smo izgubili stik ali pa jih dalj časa nismo videli. Bodimo strpni in odpustimo nesporazume ali stare zamere.

Naj bo to čas sprave, potrpežljivosti in razumevanja. Ne pozabimo, da to vključuje tudi naš odnos do nas samih – odpustimo si vse, za kar menimo, da bi lahko storili drugače. Iz tovrstnih izkušenj se lahko naučimo za naslednjič.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodimo resnicoljubni in priznajmo tista dejstva, katera bi morda najraje pustili ”za kasneje”. Naj se vam ne mudi v nov dan in nekam naprej, brez da bi uredili zadeve ‘prejšnjih dni”.

Število življenjske poti 2
Prava sprava je lahko dosežena, ko se energija uravnovesi. Torej, ne sklonite glave pred pritiski, temveč jo dvignite in se zavedajte, da ste dragoceni. Bodite sebi v ponos.

Število življenjske poti 3
Bi dejali, da znate sprejeti kompliment, darilo ali občutek sreče? Tako radi jih namreč podarjate, zato sprašujem, ali jih opazite in sprejemate tudi sami? Umaknite obrambne mehanizme.

Število življenjske poti 4
Ne bojte se drugačnega pristopa. Saj veste, da so vse situacije zgolj rezultat prejšnjih dejanj. Skrajni čas je, da spremenite način delovanja. Torej, česa se boste še danes lotili drugače?

Število življenjske poti 5
Umirite svojo navihano energijo in se posvetite poglabljanju odnosov, ki so pomembni. Kateri temelji v vašem življenju niso najbolj trdni in stabilni? Namenite jim pozornost.

Število življenjske poti 6
Dovolite sreči, da je del vašega življenja. Je možno, da so vaše izbire in odločitve tiste, zaradi katerih se določene situacije ali odnosi vedno znova ponavljajo in vas prizadanejo?

Število življenjske poti 7
Kako bi bili lahko v tem tednu bolj vestni in marljivi? Vsa dejanja, ki bodo temeljila na poštenem delu v tem času, namreč, nosijo blagodejne rezultate v roku treh mesecev. Izkoristite.

Število življenjske poti 8
Spremembe in znova spremembe ter vseobsegajoč občutek svobode. Prav je tako. Neomejeni ste. Na vseh področjih. Ko se boste tega zavedali, boste ustvarjali lepši vsakdanjik.

Število življenjske poti 9
Srček vas spodbuja h koraku naprej, a zakaj omahujete? Česa se bojite, čemu gledate v Preteklost, namesto v Prihodnost? Pazite čemu namenjate svoje misli, ki so energija.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem