NuMeRoSKoP: 8.9. – 14.9.2014

Čas je za korak naprej. Čas je, da ste preprosto VI.
Lekcije tega tedna: Ne bežite. Posezite po sebi. Sami pred seboj se ne boste mogli skriti za noben izgovor ali pretvezo. Sprejmite sebe. Kdo ima pravico soditi Vas kaj je prav in kaj narobe? In kdaj sebe pozabimo ‘oceniti’? Počnemo najbolje kot znamo?

Sprejmimo sebe. Kaj to pomeni? Predvsem se moramo najprej spoznati.

Včasih, ko ostaneš sam, takrat pravzaprav spoznaš kdo si. Zato, ne žalujmo za ljudmi, ki so nas zapustili ali odnosi, ki so se končali. Kolikokrat z najboljšimi nameni sebe zatajimo, da drugim ugodimo? Razlika je kompromis in uboganje. Razlika je prilagoditi se in podrediti se.

Spoznajmo sebe. Vzemimo si čas in se sprašujmo ”globoka” vprašanja. Seveda (verjetno) ne bodo takoj priplavali na površje ”pametni” odgovori, zato vztrajajte. Zaklad na koncu mavrice ste vi in prav nič ali nihče drug. Sami sebi bodite dragoceni. V vsakem trenutku, odnosu & situaciji.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Prisluhnite drugim. Kako je njihovo mnenje o tem, kar bi Vi morali početi drugače? Bi se strinjali? Ste sploh razmislili preden ste odgovorili? Ne reagirajte. Presodite sami.

Število življenjske poti 2

Kam ste pospravili svoje sanje in želje? Kolikokrat ste sebe dobesedno povozili, da bi lahko ustregli nekomu, ki ga ljubite? Kaj Vi niste vredni svoje Ljubezni? Sebi ne bi ugodili?

Število življenjske poti 3

Ne obupajte kadar rezultati vašega dela niso takojšnji. Vztrajajte. Zdelo se bo, da se ni nikamor premaknilo, a spomnite se, da tudi seme vzklije pod zemljo in ni sprva vidno.

Število življenjske poti 4

Dovolite sebi doživeti, občutiti predvsem pa spremeniti. Prav nič ni dobrega v tem, da se oklepate nečesa, kar že dolgo ni za vas dobro. Življenje čaka na vas, da zberete pogum.

Število življenjske poti 5

Pred čustvi včasih bežite. Uiti je nemogoče. Zakaj pravzaprav se jim izogibate? Veste odgovor? Je lažje biti v vrtincu (površinskih) čustev kot soočenje z najglobljimi občutki?

Število življenjske poti 6

Resnica ni vedno lepa. Je pa taka kot je. Ste jo sprejeli, ali upate, da se bo nekdo drug spremenil, da bi bil v vaših očeh lahko ”lepši”? Druge osebe niso vaša odgovornost, niti krivda.

Število življenjske poti 7

Znanje je dragocenost, katere namen je uporaba. Zaupajte v svoje sposobnosti in jih uporabite. Naj vam perfekcionizem ne onemogoča tega. Ne zahtevajte 100% popolnosti od sebe.

Število življenjske poti 8

Čas žetve. Sprejmite. Čudeži vam ležijo pred nogami. Izbirajte take, ki vas osebno osrečujejo. Vašo dušo, srce in telo. Vaša dobrota do drugih naj se povrne – tako se uravnovesi energija.

Število življenjske poti 9

Korak naprej pomeni preporod, ki je vam poznana energija. Kaj si želite ”na novo rojeni”? Kako bi lahko svojo novo identiteto kar najbolje sami definirali? Delajte na tem.

 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: