Numeroskop: 9.2. – 15.2.2015

foto:newrealities.com

Resnica (znova) udari.

Lekcije tega tedna:
Lahko se preselimo, lahko spremenimo okolje, družbo, celo ime – kamorkoli gremo in karkoli počnemo, smo še vedno mi kdor smo. Sebe vzamemo vedno s seboj. Pred katerim dejstvom bi si želeli skriti ali ga ignorirati?

Življenje nam lahko ponudi posebno točko, ki ji rečemo preporod. Nov začetek. Nov list. Novo možnost. Če se je bomo lotili polovičarsko, se bodo zadeve slej kot prej znova pričele odvijat na nezaželen način.

V tem tednu se ne ozirajmo le po drugačnih možnostih, temveč se vprašajmo: ali osebam, ki so nas razočarale dovolimo možnost, da popravijo svoje napake in ali jim damo kot temu rečemo, drugo možnost? In seveda, ne pozabimo vprašati še: ali jo dovolimo sebi?

_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Imate drugo ali novo možnost pred seboj? Torej, najprej se odločite ali jo želite ”zagrabit” in presodite vsa dejstva in razloge za pozitiven ali negativen odgovor. In, če je le-ta ”da”, potem pa akcija!

Število življenjske poti 2
Največ verjetnosti je, da se boste odločili zaključiti ali morda celo obupati nad nečem, v kar že dalj časa vlagate čas, pozornost in trud. To ni poraz, to je modra odločitev. Ne bodite žalostni, bodite raje aktivni.

Število življenjske poti 3
Se počutite kot Hrabri miško? Izkoristite val močnejše energije, da bi končno pognali v teh vse projekte in nameravano. Ne prelagajte, ne odlagajte – preprosto pričnite. Samo pričeti je težko, potem kar steče.

Število življenjske poti 4
V tem tednu ni najbolj primeren čas za trmo, temveč je mnogo bolj priporočljivo prisluhniti nasvetu druge osebe. Četudi se vam oseba zdi nezanesljiva, to ne pomeni, da nasvet nima teže ali nauka za vas.

Število življenjske poti 5
Delček vas, ki se je zdelo, da je zaspal, se bo znova zdramil. Ne sprašujte se, če ste otročji, temveč ali je to pot vaše duše? Je to nekaj, kar vas osrečuje ter je za vas dobro? Zakaj je torej pomembno ali je otročje?

Število življenjske poti 6
Pred Resnico ni moč uiti. Pa se lahko še tako trudite biti kdor niste ter skrivati svojo moč ali dele življenja, ki res niso dostojni vašega dobrega srčka. Se boste imeli radi in končno storili korak naprej, četudi sami?

Število življenjske poti 7
Pravijo, da je Resnica le ena. No, naš pogled na neko situacijo/osebo se lahko spremeni. V katerih pogledih sta se vaša resnica in vaše mnenje spremenila? Naj se torej tudi vaša dejanja temu primerno prilagodijo.

Število življenjske poti 8
Srček vas bo vodil, seveda proti sreči. Kako bi lahko na najkrajši način dosegli potrebne spremembe in resnično bili, to kar ste in živeli to, česar si želite? Ne hodite no kot maček okoli vrele kaše. Delujte.

Število življenjske poti 9
Beseda resnica določene osebe kar prestraši, saj deluje hladno in se zdi tako zelo racionalna. Za vas je resnica občutek, kajne? Kako se počutite, kadar živite sojo resnico? Fantastično? Jo živite sedaj?  Bi jo lahko?

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: