Numeroskop: 9.3. – 15.3.2015

Numerološka napoved
foto:globe-views.com

Prvi preseki v letu 2015 so tu!  

Lekcije tega tedna: Kadar se nam Življenje postavi nenadoma na glavo, lahko vidimo kaj se skriva v nas. Naše globine, tema in svetloba se mešajo. Opazujmo svoje impulze v tem tednu, ki prinaša presenečenja in nepričakovano. No, saj ni potrebno, da nas zadane tsunami ali kak filmski škandal – opazujmo – spremembe so tu, zagotovo.

V preteklem tednu smo se opomnili, da naj nas vsakdanja rutina ne povozi. V tem tednu ne bo nič kaj veliko rutinskega – razen, če si bomo sami namerno zatiskali oči ter pometali pod predpražnik. V tem primeru se zavedajmo, da se bomo slej kot prej prisiljeni soočiti z vsem, kar odrivamo.

Izkoristite datuma: 13. in 14. marec, da bi pregledali ali nemara ne prelagate odgovornosti na druge. Pomembno je najti tisto pravo mejo med vztrajati in odnehati. Ta dva dneva bosta kot nalašč za nov pogum in korak naprej.

___________
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti  1
Spremembe so potrebne na področju odnosov. Ste oseba s polno malho energije, preudarite za koga ali za kaj jo porabljate. Zgodi se namreč, da ste zvečer utrujeni, za sebe pa niste storili nič.

Število življenjske poti 2
Stopite iz lastne sence. Nihče je ne meče na vas, ne da bi se vi s tem strinjali. Dovolj je prelaganja ter odlašanja, sicer boste stari 80 let. Najbolj primeren čas za vaše sanje je: SEDAJ. Torej, kako se jih boste lotili?

Število življenjske poti 3
Obeta se vam bolj delaven teden, v katerem se boste soočali z obveznostmi, katere ste prelagali ali upali, da jih ne bo potrebno storiti. Kar zavihajte rokave že v ponedeljek in se lotite dela.

Število življenjske poti 4
Niste največji ljubitelj sprememb, a tokrat se prepustite toku brez godrnjanja. Zaupajte, da se spremembe ne dogajajo, če niso potrebne. Kaj bi si želeli biti še vedno doma v jamah? Bodite odprti.

Število življenjske poti 5
Spremenil se bo vaš odnos vas do vas samih. Drugačen pogled boste oblikovali na lastno vrednost, zato naj bo kar se da pozitivno usmerjen. Iščite nove načine izkazovanja čustev. Odprite se.

Število življenjske poti 6
Ne iščite potoka v puščavi. Ne pričakujte prave Ljubezni tam, kjer je nikoli ni bilo. Če je potrebno, zamenjajte krog ljudi okoli sebe (nič hudega, če je to ”spet”). Bodite ljubeči do sebe, nato do zahtev od drugih.

Število življenjske poti 7
Svoje znanje boste imeli možnost spremeniti v nov poslovni projekt, torej v zaslužek. Ponavljamo, da je letos pomembno teorijo uporabljati v praksi in sedaj je popoln čas za to. Izkoristite to energijo.

Število življenjske poti 8
Dovolj je bilo nekih traparij in izgubljanja časa. Kje se konec meša z novim začetkom? Spustite preteklost, saj to ni kovček s potrebščinami, temveč nepotrebno breme. Stopite v Življenje. Vaše.

Število življenjske poti 9
Najbolj boste občutili energijo začetka in novitete. Bodite odprti nenavadnemu ter inovativnemu. Podprite osebe in projekte, ki označujejo napredek, ne glede na katerem področju. Čas je za novo.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: