NuMeRoSKoP: 9.6. – 15.6.2014

Šesti čut je še kako pomemben – ga poslušamo? Ali ga VPRAŠAMO?
Lekcije tega tedna: 
Vsi imamo razvito intuicijo, šesti čut, notranji glas, višji jaz ali kakorkoli bi želeli poimenovati. Uvid lahko kadarkoli sami pri sebi poiščemo. Ali se sploh potrudimo? Naj bo to ''domača naloga'' za ta teden. 
Seveda smo vsi lažje ''pametni'' za druge, ker nismo čustveno vpeti in trezneje od daleč opazujemo dejstva neke situacije. S svojo pametjo in stališči, ki seveda niso enaka od osebe, ki je v tej situaciji. Zato, ne bodimo užaljeni kadar našega nasveta ne upoštevajo. 
 
Ali se sami povprašamo…kaj poreče naše ''tretje oko'', ali se raje zatekamo k vedeževalki ali osebam s posebnimi sposobnostmi? Zavedajmo se, da so odgovori znotraj nas. Lahko nam drugi pomagajo do njih, ampak – ali je resnično taka potreba?

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vi ste bili čustveni prejšnji teden, sedaj pa bodo bolj čustveno razdražljivi okoli vas. Odmaknite se od vrveža, saj bo minilo. Edino opozorilo: bodite direktni in resnicoljubni. 

Število življenjske poti 2
Ste oseba, ki zna ljubiti. Ste oseba, ki rada pomaga in se prilagodi, da nekoga osreči. Sedaj je čas, da postavite mejo tja, kjer je za Vas dobro in ne za vse ostale, le vas ne. Pogumno.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se zaključka, saj je le prvi korak novega začetka. Sami ste se rodili in popolnoma nikogar ne potrebujete. Osvobodite se tega omejujočega prepričanja, če se še kod skriva. 

Število življenjske poti 4
Čeprav se le neradi sami odpravite novostim naproti, je sedaj pravi čas, da ste vi tisti, ki je pobudnik. Ne čakajte, da se okoliščine spremenijo, spremenite se Vi. Tako kot vi želite. 

Število življenjske poti 5
Sprejmite pomoč, prisluhnite nasvetu, predvsem pa naj se vam ne mudi. Nahajate se v tednu povezovanja in čustvenosti. Bodite potrpežljivi, sedaj se nič ne premika s svetlobno hitrostjo.

Število življenjske poti 6
Nasmehnite se, ko vam je najbolj hudo. Naj bo to povabilo lepšim energijam, da vstopijo v vaš energetski prostor. Dovolj je bilo laži, zamikanj, bega in neodločnosti. Kajne?

Število življenjske poti 7
Prevzemite odgovornost za odločitve izpred treh let. Takrat ste ravnali kot ste najbolje lahko. Danes pa ravnajte z naukom te odločitve. Občutki krivde še nikomur niso koristili.

Število življenjske poti 8
Spremembe na vidiku. Izziv je, da ne bežite pred njimi ampak jih sprejmite. Vsak dan je nov pričetek. Odločitev kako se boste vsak dan vi kot vi našli v svetu okoli sebe, je vaša.

Število življenjske poti 9
Čustveno boste doživljali prav vse. Bodite potrpežljivi do sebe in si prisluhnite. Ne jezite se na sebe, kadar ste preveč razdražljivi ali nemara celo jokavi. Človeško bitje ste. 
 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: