Ob lunini meni, 26.8.2020

Ob lunini meni, 26.8.2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

V tem tednu smo v fazi prvega krajca, ki prinaša ugoden čas za investicije, izpeljavo načrtov, organizacijo kakšnega dogodka, za vse, kar bo resnične rezultate šele prineslo.

Obdobje, ko se Luna postopoma krepi – raste, je najbolje uporabiti za načrtovanje in začetek projektov, pa tudi za odpravljanje nezdravih navad in čiščenja telesa. To je obdobje, ko se postopoma napajamo v skladu z biološkim ritmom.

Vse, kar počnemo v tem času, ima večje možnosti za uspeh. Mlada luna je tesno povezana z začetki in zavedanjem. To je faza, ko bi morali začeti akcijo, od katere pričakujete pozitiven rezultat.

Energija v nas bo prav tako kot Luna nad nami še vedno naraščala. Delali bomo s polno močjo in verjeli v to, da lahko spremenimo okoliščine, ki nas motijo. Energiji Lune in Sonca tokrat ne bosta usklajeni, zato se lahko pripravimo na nekaj neskladij, nesporazumov ali burnih reakcij.

Tako, da… napnite oči… maske bodo dokončno padle.
Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem