Išči
Generic filters
Previous
Next

Obdobje med mrki

soncni mrk
Oglas

Obročasti Sončev mrk se bo dogodil ob mlaju, 26.2.

Astrološko mrk pomeni, da vas na področju življenja, kjer se mrk dogodi zaobjame tema, oziroma se začnete počutiti negotovo. To je približno tako, kot če bi za nekaj časa luč zavesti izginila in bi zavladali podzavestni mehanizmi, katere povzroča Luna. Ko se po mrku spet rodi svetloba, se skozi žareč obroč Sončevega diska, rodi sprememba. Mrki se nizajo skozi čas po nekih svojih zakonitostih in pravilih in ustvarjajo tako imenovano astrologijo mrkov, ki je čisto svoja in nekoliko drugačna veja, od astrologije, ki jo sicer poznamo.

Mrki so tiste točke, pri katerih so možne večje spremembe.

Če gledamo astrološka znamenja, so možne večje spremembe v trenutnem življenju prav pri ljudeh rojenih v zodiakalnih znamenjih, v katerih se mrk dogodi.V času mrkov lahko spreminjamo svojo usodo, kar pomeni, da začnemo odločneje hoditi po svoji poti.Predvsem bo Sončev mrk dajal velike priložnosti na področju podjetništva, naj poudarim, da se pomembni koraki gradijo po 26.2., potrebno je vedeti, kje se vam mrk osvetli in s kakšnimi ovirami se boste na tej poti srečevali.Na osebni sferi, v našem osebnem življenju, se 8. stopinja rib, kjer se totalni Sončev mrk dogodi, odpre tunel, skozi katerega lahko vstopiš v spremembo ali v novo življenje, pri tem, da pustiš vse skrbi, ki so vezane na eksistenco, na drugi strani, torej na 8. stopinji device.
Mogoče te zanima  Svoje telo lahko ozdravimo z močjo uma
Mrk bomo občutili, kot da bi nas nekdo pritisnil ob tla, zdelo se nam bo, kot da je naš položaj brezizhoden, občutili bomo težo ujetosti v sodoben čas. Zdelo se nam bo, kot da ne moremo storiti ničesar izvirnega, pač pa kot da lahko delamo le tisto, kar nam nalagajo drugi.Točki mrkov predstavljajo severno in južno sečišče, pokažeta nove smeri, nove poti in sicer glede na hišo, ki jo mrk osvetli. Po planetih ter njihovih aspektih, razberem, kje se energije blokirajo, kje morate postati pretočni. Tedaj se vam odprejo nove poti in priložnosti…V obdobju med mrki ne priporočam konfliktov, kajti povzročijo lahko večjo škodo, ki ostanejo z nami kar dolgo časa. To obdobje je kakor zorana poljana, ki čaka, da vanjo posejemo kulturo, katero želimo, da raste in obrodi sadove , ki nas bodo hranili v prihajajočem letu….

Smo v občutljivem obdobju, med mrkoma

Za nami je delni Lunin mrk, hitro pa se približujemo popolnemu Sončevemu mrku, ki bo ob mlaju, 26.2.Obdobje med mrki poznamo po možnosti sprememb ali drugače povedano, spremenimo lahko svojo usodo in se odločimo živeti polnejše, bolj duhovno in bolj zdravo življenje.Na osebni sferi se bo v obdobju med mrkoma odprlo mnogo pravih idej, za kariero ali podjetništvo, to idejo lahko krepimo in negujemo vse do Sončevega mrka.Popoln Sončev mrk predstavlja mejnik in nek nov začetek, na področju konkretnega življenja.Vse spremembe, ki jih ponazarja astrološko vesolje, so za nas lahko slabe ali dobre, odvisno je samo od tega, koliko smo se pripravljeni predati svoji poti in ljubezni.Ta teden bomo čutili prvi pomladni duh, sokovi se bodo začeli prebujati. Venera je v ovnu in Merkur ustvarja izjemno dobre povezave z Marsom, Uranom in Jupitrom. To bo omogočilo, da se prave ideje povežejo z pravimi ljudmi in rodijo nekaj novega.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem