sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Obročast delni Sončev mrk odpira portal za nov val zavesti

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

21. decembra, ob zimskem Solsticiju, ob koncu dneva Sonce vstopi iz vladavine Strelca v Kozoroga. To je bil uradni začetek sezone Kozoroga, zime ali poletja, odvisno od tega, kje na svetu živite. Na Severni polobli je ta letni čas povezan s temno nočjo duše. Na južni polobli je čas za praznovanje luči.

Ne glede na to, kje živite, vam je solsticij prinesel podporo kozmičnih energij poMoči, v smislu kakšne cilje želite postaviti za prihodnje leto.

Začetek sezone Kozoroga je čudovit čas za določanje dolgoročnih ciljev in za razmišljanje o novoletnih preobratih in željah po spremembi. Izkoristite to energijo, saj nam Kozmos poklanja vsako leto 12 svetih dni Božiča, ob katerih lahko dodobra pripravimo sebe skozi cikel odpuščanje na Novo.

Obročast delni Sončev mrk bo 26. decembra 2019 na 4° Kozoroga 07′

Ob koncu leta, na današnji dan, 26. decembra bo zadnji sončni mrk, ki bo v znamenju Kozoroga. Ne pozabite, da sončevi mrki prinašajo energijo prihodnosti v sedanjost, zato bosta vaš fokus in želje zelo pomembna.

Ta mrk odpira portal za nov val zavesti in čeprav bo intenziven, prinaša srečno energijo!

Aktivirana bo še zadnjič dinamika in dilema razreševanja na karmični osi Rak – Kozorog: konflikt čustvenih potreb; čustva-instinkti-prilagajanje trenutnim potrebam nasproti skrbno načrtovanim ciljem in organiziranim dejavnostim. Samo, da se spomnite, kje bo glavna dinamika…

Točka spremembe: Materialne misli je potrebno podrejati finemu, občutljivemu sočutju.

Najbolj bo izstopalo zasebno življenje, družinsko življenje, potreba bo po domači bazi in negovanju, hrana (Rak in 4. hiša), nasproti pa bo: javno življenje, kariera, ugled in odgovornost (Kozorog in 10. hiša). Povezanost in ljubezen vladajo Raku in 4. hiši, medtem, ko dosežki in nagrade-kazni, vladajo Kozorogu. Na nek način, prav ta polarnost obravnava ravnotežje med brezpogojno ljubeznijo in pogojno ljubeznijo.

Severni Lunin vozel v Raku, Južni Lunin vozel v Kozorogu

Severni Vozel bo v Raku – »sem moramo priti«, Južni vozel pa v Kozorogu in ta predstavlja izziv, ki ga je potrebno predelati; mučno nujo za uspehom, kar v nadaljevanju pomeni, da bo izziv merjenje uspeha z »zunanjimi« simboli uspeha ali dosežki pozicije v družbi (npr. oblačenje, materialni status, naziv, nagrade, »prave« prijatelje, itd.). Severni Vozel v Raku kaže, da je zdaj resnično merilo uspeha, čustvena izpolnitev, kar pomeni, da če se ne počutite sigurno in zadovoljno v notranjosti, uspeha ni. To ne zanika vaš uspeh v vaši karieri, ampak pomeni, da najdete zadovoljitev v življenju samo, ko uporabite močno delovno etiko in veščine za upravljanje na način, ki je čustveno primerno za vas in na odziv drugih.

Sedenje na južnem vozlu, v Kozorogu, bo zdaj zbujalo dinamiko nagnjenosti, da ste hladni, preračunljivi, previdni, rezervirani, izolirani in preveč zaskrbljeni z materialnimi zadevami na račun čustvenih potreb. Severni vozel v Raku pa bo zdaj v kolektivnem smislu dinamika, na čem bo potrebno delati in pomeni, da se čustva in instinkti morajo razviti kot tudi Rakova sposobnost negovanja. Zdaj boste vaše ideale in energije usmerjali na domače področje, družino. Prav to, pa vas zdaj lahko pripelje do izpopolnitve. Pogosteje bi se lahko zdaj znašli kot ključna oseba v družini ali ožji življenjski skupnosti. Postali boste bolj senzibilni in imeli globoko sočutje za skrbi in pomanjkljivosti drugih. Morda pa si boste želeli več javne pohvale ali dosežek, morda celo pozicijo moči. Če je tako, potem morate preveriti ali ne igra pri tem vlogo vaša ranjena nečimrnost.

Lekcija: premisliti morate ali sta vredna javni uspeh in javno spoštovanje toliko, da bi zaradi tega trpelo družinsko življenje.

Sončev mrk, ki bo 26. decembra, bo v vaša življenja prinesel energijo obnovitve.

Vedite, da se bo po njem, razvoj dogodkov v vašem življenju začel odvijati na srečen ali za vas koristen način. Obročast sončev mrk se bo zgodil na 4 ° 06 ‘ Kozoroga in bo izjemno ploden, kajti Sonce in Luna se poravnata z Jupitrom, planetom rasti, obilja in sreče. Dober aspekt z Uranom, pa mu doda še pozitivne spremembe in navdušenje. Aspekti bodo močni, saj se bo vse dogajalo v orbisu ene stopinje. Za piko na i, prinaša tudi aspekt Mars-Jupiter, uspeh in ambicije, zato bo brez dvoma decembrski sončev mrk izjemno srečen.

Ključna beseda decembrskega sončevega mrka je spokojnost, saj se aktivira Jupitrov trigon z Uranom, ta pa prinese nepričakovano srečo in srečna naključja, in to takrat, ko to najmanj pričakujete. Zapomnite si, da je to najsrečnejši mrk, ki se ga boste spominjali še dolgo časa.

Pomen sončevega mrka…

Sončev mrk je tako kot običajna prazna luna, kjer Luna prehaja med Zemljo in Soncem. Sončev mrk je veliko močnejši, ker Luna zasenči Sonce. Decembrski sončev mrk bo obročasti mrk in to pomeni, da ne bo zatemnilo Sonca v celoti. Ta vrsta delnega mrka se vidi tako, da je navidezni premer Lune manjši od Sončevega, tako se okoli zasenčenega Sonca vidi le obroč svetlobe. Skupni obročasti mrk bo trajal 3 minute in 40 sekund, viden pa bo na Bližnjem vzhodu, južni Indiji, jugovzhodni Aziji, nekaterih delih Avstralije.

Najmočnejši in najpomembnejši aspekt astrologije je Sončeva povezava z Luno, konjunkcija. Zakaj? Ker so takrat usmerjene tako, da so pred vami vse možnosti in tako se lahko pravilno usmerite in postavite v ospredje nove načrte za prihodnost. Pod drobnogled dajte svoje stare navade in vedenja, ko boste iskali nove in bolj ustrezne načine za napredek.

To je idealen čas za nov začetek, zato napišite svoje nove cilje na papir.

Aspekti sončnega mrka

Sončni mrk v povezavi z Jupitrom prinaša srečo, optimizem, velikodušnost in veliko sreče z možnostmi za osebno, poklicno in duhovno rast. Prinaša navdušenje v smislu, da lahko naredite vse, kar lahko, da razširite krila in izkusite življenje v največji možni meri. Ključna beseda »širitev« velja za vsa področja življenja, od odnosov do bogastva.

Sončev mrk vam prinaša zagon energije, ki lahko povzroči začetek novega študija ali potovanja na dolge razdalje. Tudi odnosi, naložbe, poslovne in pravne zadeve, ki bi se začele pod tem vplivom, imajo veliko možnosti za uspeh. Sončev mrk z Jupitrom spodbuja tudi duhovno rast in samorazumevanje.

Trigon sončnega mrka in Urana prinaša navdušenje, prijetna presenečenja in spodbudna srečanja. Višje samozavedanje prihaja s pomočjo povečane intuicije in prebliskov. Ta spoznanja, skupaj s povečano samozavestjo in občutkom za pustolovščino, vam omogočajo, da bi lahko izrazili tudi bolj neprimerno ali čudno plat vaše osebnosti.

Povečana osebna svoboda, ustvarjalnost in radovednost se bodo ob mrku povečala, s tem pa boste lahko šli iz svoje cone udobja in poskusili kaj novega. Naključna srečanja bi lahko pripeljala do spodbuditve novih odnosov.

To je tudi pravi čas za spremembe v vašem življenju, saj bodo potekale gladko in nebi povzročile toliko razburjenja, kot si morda mislite.

Jupitrov trigon z Uranom prinaša srečne razhode in vznemirljiva srečanja. Morda bi se počutiti manj zadržane, bolj optimistične in avanturistične ter pripravljeni tvegati, ne da bi bili pri tem pretirano uporniški. Če ste sramežljiva ali konservativna oseba, vam ta vidik pomaga, da se sprostite in greste s svojimi instinkti. Če je vaše življenje stagniralo, bodo vznemirljive priložnosti ponudile novo pot naprej in zadovoljile vaše potrebe po pozitivnih spremembah. Stvari se boste lahko hitro naučili skozi izkušnje, skozi nov jezik ali slogom skozi umetnost, glasbo ali plesa. Duhovne prakse, kot so meditacija in astrologija, lahko privedejo do duhovne rasti in do večjega zavedanja.

Vpliv delnega Sončevega mrka trajajo šest mesecev namesto običajnih štirih tednov. To bo resnično najboljši mrk, ki se ga boste še dolgo spominjali, saj prinaša pozitivne spremembe, visoke ambicije in uspeh. To bo odličen sončni mrk za začetek, predvsem novih in vznemirljivih stvari, nepričakovano veliko sreče in srečna naključja.
Lahko bi našli karkoli od svoje sanjske službe do sorodne duše, ne da bi to sploh iskali.

Sončni mrk 26. decembra označuje konec cikla mrka, ki se je začel s poletnim sončnim mrkom, 2. julija 2019. Pomeni tudi začetek novega cikla, ki bo trajal približno šest mesecev do luninega mrka 5. junija 2020. Energija decembrskega Sončnega mrka bo dopolnila teme, ki jih boste našli v Luninem mrku 10. januarja 2020.

Kje, na katerem področju in kako bo ta sončni mrk neposredno vplival na vaše znamenje, lahko preberete v moji letni napovedi, v zadnjem delu.

Čeprav je od 25. do 26. decembra praznični čas, ko ste vpeti v družino in njeno dinamiko, vseeno naredite nekaj zase in prižgite svečke, meditirajte in si vizualizirajte sebe v višji vibraciji, tako se bo potem lahko zgodilo tudi v vaši praksi. Pomagajte si z 12 dnevnim božičnim planom, ki ga pišete od zimskega solsticija do silvestra.

Če boste z družino, je to čas, da to energijo počastite in pogledate, kje ste zrasli, se spremenili ali pa se še vedno borite.

Včasih lahko vaša družina izzove najhujše, lahko pa so tudi dragoceni učitelji. Obkroženost z družino je lahko neverjetno darilo in lekcija, zato poskusite uporabiti te lekcije in darove!

December je mesec za bilanco, ki je nujno potrebna predno se premaknete naprej in greste v novo. Ne glede na to, kaj pride, si vzemite čas za prijazen in spoštljiv pregled svoje poti. Ni važno, če menite, da niste izpolnili pričakovanj, kar ste si zadali za to leto. Ni pomembno, ali ste imeli načrte, ki se niso nikoli uresničili. Ni pomembno, ali ste na poti delali napake, saj je prišel čas, da vse oprostite in sprostite.

December je mesec za praznovanje tam, kjer ste. V čast naj vam bo, kjer ste. To so skupki vaših odločitev.
Zaupajte, da vse, kar je odšlo iz vašega življenja, v letu 2020 nima prostora. Zaupajte, da bo vse, kar se vam je zgodilo v življenju, pomagalo da se v letu 2020 premaknete naprej.

Leto 2020 je velika prelomnica in prehod. To je čas, ko se boste postavili na noge in doživeli višjo frekvenco kozmičnih energij.

Čeprav je bila vaša pot morda boleča, ali se morda počutite, kot da niste tam, kjer bi morali biti, ali pa da ne živite življenja, kot ste mislili, ste še vedno tu, še vedno v delu, in še vedno odprti za možnosti, kaj lahko ponudite življenju.

Torej, uživajte v energijah, ko zaključujete leto. Odpuščajte in se pripravljajte na novo. Ob mrku bomo skočili skozi novo zavest. Uporabite energijo sončevega mrka, da pospešite svojo duhovno rast in določite namero za prihodnje leto. Bodite Hvaležni, da ste šli na to kozmično potovanje!

Želim vam iz srca, da imate čudovite praznike in odličen začetek v letu 2020.

  • Članki
Obročast delni Sončev mrk odpira portal za nov val zavesti 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij