nedelja, 29 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Oktobrska polna Luna prinaša priložnost iz krize

Kristali Kristali Kristali
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Ker je oktober tudi mesec Tehtnice, je ena glavnih tem na kateri boste delali, vaša razmerja. Sem spadajo vaši odnosi z drugimi in svetom okoli vas, odnos do telesa, uma, duše ter denarja. V nedeljo, 13. oktobra pa bodo te lekcije dosegle vrhunec skozi polno Luno, ki bo v Ovnu ob 23 uri in 8 minut.

V tem času vas bo energija podprla, da razmišljate o tem, kaj je treba narediti, kakšno pot ubrati za naprej ali kakšne nove strategije je treba uvesti, ko boste gledali na svoje odnose.

Če ste bili preveč ostri, se vam lahko zdi, da se zmehčate in začutite, da morate prositi za odpuščanje. Če ste bili preveč mehki in ste se borili, da bi se postavili zase, se boste morda počutili pozvane, da zavzamete svoje stališče in postavite določene meje.

Oktobrska polna Luna vas lahko tudi spodbudi, da pogledate, kje v svojih odnosih dajete preveč ali premalo. Če ste bili sami obravnavani nepošteno ali če ravnate vi z drugimi nepošteno, bo ta polna luna osvetlila situacijo in vas spodbudila k iskanju nove poti za vas in vaše odnose. Omogočila bo, da skrbite za svoje potrebe, hkrati pa ste odprti, sočutni in razumevajoči do drugih. Če imate vzpostavljeno ravnovesje, so lahko vaše povezave zdrave in bolj koristne.

Energija te polne Lune bo težka, njen vpliv pa bo čutiti še nekaj dni, pa vendar boste sčasoma našli olajšanje in boste lahko ujeli sapo ter uživali v nagradah vašega trdega dela.

Polna luna, ki bo v nedeljo, 13. oktobra 2019, na 20 ° Ovna, prinaša intenzivna in zahtevna čustva saj bo v kvadratu s Plutonom, ker pa bo v trigonu z bolj srečnim Jupitrom, pa bo navkljub vsemu, tudi pozitiven regenerativni aspekt. Oktobrska polna luna lahko sproži osebno krizo ali krizo v odnosih, hkrati pa nudi, kot sem že omenila, tudi priložnosti za preobrazbo, rast in iskanje sreče. Za vse, ki ste v odnosu in greste skozi grobe čase, je še posebej dober znak.

Ta polna luna spodbuja ljubezen in spravo, tako da… upanje umre zadnje.

Pomen polne lune ima velik vpliv na naša življenja

To pomeni, da v naslednjih dveh tednih te faze Lune, Sonce stoji nasproti Lune in se ostro osredotoča na vaš dom, družino in intimne odnose. Ker bo oktober že tako ali tako prežet z družinsko dinamiko bo ob polni Luni ekonom lonec doma zavrel. Nasprotujoče si sile, kot so delo nasproti domu ali tisto, kar potrebujete, v primerjavi s tem, kar želite, lahko ustvarjajo notranjo napetost in zunanje pritiske. To lahko privede do konfliktov in kriz, ki vam lahko izčrpajo energijo in ustvarijo disharmonijo. Ne pozabite, da bo Luna v nemirnem Ovnu, ki ga vodi planet sile in akcije, Mars. Lunarne lastnosti čustev in nagonov, pa dosežejo svoj vrhunec ob polni luni. Zato uporabite svojo povečano čustveno moč in intuicijo za premagovanje vseh izzivov v odnosu. Zavedanje omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose, zato boste jasno videli kakršno koli dinamiko odnosa ali negativne občutke, ki povzročajo neskladje.

Pluton v kvadratu s polno Luno lahko povzroči kompulzivno in destruktivno vedenje, saj bodo izpostavljeni globoko zakopani občutki. Te lahko vključujejo rasizem, strahove in fobije, zasvojenost in spolne težave. Tako intenzivna čustva in reakcije je težko nadzorovati in ta lahko vodijo v osebno krizo. Tudi čustveni boji za preMoč lahko postanejo precej neusmiljeni in povzročijo krizo v odnosih. Zbudijo se lahko ljubosumje, manipuliranje, spopadanje s krivdo, nasilje, spolne zlorabe ali nasilje v družini. Lahko se razkrijejo družinske skrivnosti, s katerimi se lahko spopadate, ali pa se lahko v javnosti razkrijejo vaše lastne skrivnosti ali navade, ki se jih sramujete.

Trigon polne Lune z Jupitrom prinaša optimizem in odprtost. Omogoča lažje ozaveščanje o svojih intenzivnih čustvih, ki jih lahko lažje delite z ljubljenimi. Vsako krizo odnosov, ki jo povzroči Pluton v kvadratu s polno Luno, lahko spremenite v priložnost za preobrazbo in razvoj. Slabe navade ali vedenje, pa se lahko zdaj ozavestite s pozitivno preobrazbo čustev. Intimni odnosi bodo imeli korist, če boste bolj odprti in pošteni. Medsebojno spoštovanje in razumevanje lahko privede do zelo uspešnih osebnih in poslovnih partnerstev. Možna so tudi nova in vplivna prijateljstva. Srečna prekinitev odnosa, pa lahko privede do priložnosti za povečanje materialnega bogastva in osebne sreče.

Jupiter v polsektilu s Plutonom daje in poziva k pozitivnim spremembam, reformi in preoblikovanju. Povečana moč in vpliv olajšata duhovno in osebnostno rast, pospeši lahko ustvarjanje bogastva in poklicni napredek. Subtilne, a močne sile bodo delovale v zakulisju, da bi vas dvignile na višjo raven. Uspeh je mogoč le, če v celoti izkoristite priložnosti, ki se bodo odpirale pred vami. Oseba, ki ima vpliv in moč lahko močno vpliva na to, v katero smer bo šlo vaše življenje zdaj.

Zdaj uporabite svoj strah kot priložnost, kot talilni lonec, za transformacijo.

Vedite, da je človeški duh neizmerno lep in ustvarjalen, kot vam bo pokazala vaša nov pot v prihodnje.

Zdaj je vaš čas, da postanete, o čemer ste prej le sanjali.

V teh nekaj tednih bi se lahko počutili, kot da vas bo strl najmanjši dotik, da je svet poln nevarnosti in da so situacije pred vami čisto preveč za vas. Raje bi se umaknili v varnost vašega majhnega življenja, vašega doma, srca… celo pod odejo, samo da se le ne bi bilo treba soočati s stvarmi, s katerimi se morate zdaj soočiti. Vseeno, stojte pokončno in delujte, delajte, komunicirajte, delujte drugače, kot ste delovali do sedaj. Morda bi lahko občutili izbruhe neOdločenosti, neMoči, del vas se lahko počuti nePripravljene, da zaVzamete svet, del pa… še vedno sabotira v kotu… pa vendar, navkljub vsemu, občutite, kako raste vaš pogum!

Vi ste vaša sprememba! Vi ste ključ! Spremenite se…

  • Članki
Oktobrska polna Luna prinaša priložnost iz krize 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij
9:00 - 10:00