Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Paralelna realnost

Oglas

Ko sem se zbudil v fazo med paralelno resničnostjo sem se ustrašil, da me bodo odnesli, ker so me vlekli za roko in sem občutil fizično silo. Ali pa bi jim to skoraj uspelo, ko me ne bi hitro pograbil astralni parazit in me obdržal v tej realnosti, ker je želel da zaidem v astralno mrežo popačenih frekvenc in nizkim zavedanjem kjer bi se lahko dalje oddaljeval od svojega globokega bistva. Ali pa bi me odneslo v drugo dimenzijo in bi astralni paraziti ostali brez spolne in čustvene energije s čimer se hranijo.

Vzporedna dimenzija je kopija nas samih kjer smo visoko razvita bitja, ker nas je strah spodbujal pri rasti in nam omogočil spoznati kdo v resnici smo. Ali pa smo v vzporednih različicah sebe nizko razvita bitja, ker smo se prepustili strahu in potonili v obupu.

Astralna dimenzija zajame duše, ko spreminjamo stanje zavesti med paralelno dimenzijo, ker smo takrat dovzetni zaradi opustitve telesa na zemlji. Ali pa med prehodom morda lahko zaidemo v druge dimenzije kjer smo astralu nedostopni zaradi višjih frekvenc.

Astralna dimenzija je zavajajoča in mamljiva, ker tja hodimo po droge in zahajamo v klube. Ali pa v astralni dimenziji lahko najdemo srečo in zadoščanje, ker zadovoljimo svoje potrebe, kar na zemlji morda nismo uspeli zaradi omejenih pravil in strahu.

Ali morda lahko to počnemo po smrti še dolgo časa, ker smo večni in verodostojni. Ali pa to lahko počnemo tudi v času svoje inkarnacije med spanjem kjer v astralu zadovoljujemo svoje potrebe, kar lahko občutimo tudi na fizični ravni. Razen, če na zemlji izrazimo svoja čustva in se povezujemo s samim seboj bi lahko med spanjem ostajali doma v svoji podzavesti. Ali pa morda tega vseeno nebi zmogli, ker so astralna hrepenenja premočna.

Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega

V paralelni realnosti se nahajajo naše vizije, ki nam pomagajo po poti do samo izpolnitve, ker sledimo svojemu izvoru. Ali pa morda kanaliziramo našo pot do brezupnega stanja, ker smo se morda nezavedno povezali z astralnimi frekvencami. Razen, če pohlep prekriva našo žalost, ker se oddaljujemo od svoje primarne frekvence in se tega zavemo, ko smo v brezupu. Ali pa mislimo, da smo delali prav vse dokler v obupu ne spoznamo kdo v resnici smo in začnemo to poustvarjati na veliko.

Astralna bitja v naših mislih uporabljajo zaimek jaz, ker je to njihovo močno orodje pri zavajanju samega sebe. Ali pa so to morda naši glasovi vzporednih resničnostih in se jih pogosto ne zavemo zaradi potlačenih čustvih. Ali pa se morda tega ne zavemo, ker nimamo dovolj okrepljenega notranjega zavedanja.

Paralelna dimenzija zajema vse in vsakogar, ker smo kopirani v neskončnost. Ali pa je vsak trenutek zdaj neskončno dolg, ker se neprestano predvajajo naše izbrane poti od naše najvišje do naše najnižje izbrane različice sebe. Ali pa se lahko vsak trenutek odločimo, katero različico sebe bomo povzeli iz vzporedne resničnosti in tega materializirali v snov.

Informacije za uresničitev sebe v najvišji možni luči dobivamo iz paralelne dimenzije. Ali pa iz tam dobimo informacije, ki jih potrebujemo za način preživetja, ko smo v groznem stanju. Lahko nam astralna dimenzija posreduje informacije za samo pogubo, ker je to njihova primarna frekvenca. Ali pa dobivamo informacije iz višjih sfer izvorne resničnosti, ker nam bitja pomagajo pri samo uresničitvi in preko nas lahko rastejo ter se razvijajo tudi sami.

Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega

Avtor: Aleš Breznik

Vir slike : pixabay.com

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Čutim da je moja pot učenje o smrti in strahu. Ali pa morda dviganje zavesti o astralu in velikem poku. Veseli me kvantna fizika in se poglabljam v izboljšavo samega sebe, ker je to namen strahu. Ali pa strah na koncu uniči samega sebe, ker vztraja do konca in ne popušča

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem