Planetarna poravnava

Včeraj, 20. januarja, se je zgodil poseben astronomski trenutek… v linijo se je postavilo 5 planetov in videni so bili s prostim očesom tudi z Zemlje… vse do 20. februarja 2016, bodo Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Saturn v liniji od obzorja do Lune.

Uskladitev teh petih nebesnih teles, bo vidna od srede, 20. januarja do sobote, 20. februarja 2016. Če ne boste ujeli te planetarne poravnave ta mesec, jo boste lahko spet videli v avgustu tega leta in nato še enkrat v oktobru 2018.

Kako jih prepoznati in videti na nebu?

Merkur se bo pojavil zelo blizu obzorja, Venero in Jupitra, bi morali dokaj enostavno prepoznati po svetlosti in siju in Marsa po značilnem zanj, rdečem siju. Če boste našli enega od teh planetov, samo držite roko gor, tako bodo vsi v skladu z linijo vaše roke. Ob koncu tedna bo še polna Luna… zato bo teden, ki je pred vami ponovno v duhu želja, vpogleda in dela na partnerstvu.

Vsekakor je zdaj na nebu »nekaj, kar je vredno ogleda.« In kakor zgoraj, tako spodaj…

Razreševali boste odnose skozi vpogled, komunikacijo in preverjali skladnost vaših želja s trenutno življensko sliko, ki bo šele po polni Luni, ki bo v nedeljo, 24.1., jasna, kam, s kom in kako naprej. Seveda, ne pozabite, vse do ponedeljka, 25.1.2016, je v retrogradnem gibanju še planet Merkur, ki je planet komunikacije, povezave in transporta… no, ta bo v tem času motena, ovirana in nejasna. Postavljali boste strukturo, temelje in čas bo, da preverite svoje srčne želje, če se skladajo s trenutnimi koraki, ki jih delate v svojih zasebnih življenjih. A tokrat, si ne boste mogli več zatiskati oči… če ne bo šlo zlepa, bo šlo pa zgrda. Slepiti sebe ne boste mogli več, zato boste primorani – skozi uvide v odnose, vrednote in v skladu svojih ciljev – narediti korake in postaviti Temelje skozi Akcijo.

Torej… Poglejte gor! Redka nebesna planetarna postavitev, bo aktivirala proces skladnosti vaših želja z namero, kaj leži pod trenutno sliko dogajanja v vaših odnosih. Torej… Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Saturn bodo videni ob istem času… vsak dan pred zoro, vse do 20. Februarja 2016, torej začnite z upogledom vase… no, zdaj približno veste… kaj se dogaja… Ostanite poravnani.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: