Polna Luna v znamenju Ribe

Polna Luna v znamenju Ribe

Jutri, 1.9.2020… se odpirajo vrata šol… in če čutite, da je nekaj v zraku, imate prav… Polna Luna je v znamenju Ribe…

Mesec september se začne s polno luno, ki bo v Ribah. Ta polna luna prinaša prebujajočo se energijo in nas odpira novim spoznanjem in informacijam. Vsekakor, kot vsaka polna luna, lahko poveča čustva in občutljivost, zlasti v odnosih. Če se pojavijo razdražljivost ali jeza, se prepričajte, da se z njo soočite in poiščete zdrave načine za izražanje in obvladovanje. Ne bežite na svoj »balon iluzije« ali ne utapljajte težav v opojnih sredstvih, alkoholu in drogah.

V tej polni Luni bo globoka, prebujajoča se energija, ne samo zato, ker pade v svoje naravno zodiakalno znamenje Rib, ampak tudi zato, ker se harmonično uskladi z Uranom.

Uran je planet prebujanja in sprememb. Spodbuja nas, da stvari vidimo z novo perspektivo. Vodi nas, da na stvari gledamo z novo lečo, da premaknemo svoj fokus in dvignemo zavest. Uran bo lepo viden ob tej Polni Luni, kar pomeni, da je dobesedno usojeno da se zgodi neke vrste Prebujenje. Uran je tudi vladar astrologije in morda se vaš um že začenja prebujati, saj veliko bolj razumete, da je vaš odnos s kozmičnim nebom lahko bogatejši in globlji. Ob tej polni luni bosta aktivna tudi Venera in Saturn, ki pa bosta zaradi neharmoničnega aspekta med njima, lahko povzročala težave v zvezi z vašimi odnosi.

Ta energija bo od vas zahtevala, da se zavedate svojih lastnih dejanj in govorite svojo resnico, namesto da se branite.

Poziva vas, da ne preusmerite ali prenašate krivde, ampak resnično prevzamete odgovornost za svoje vedenje in to, kar želite ustvariti, da se premaknete naprej.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem