Išči
Generic filters

Ponovno v Sloveniji: Terry Oldfield & Soraya, koncert z mantrami

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

EKSKLUZIVNA POSEBNA AKCIJA (traja samo 24 ur) za bralce našega portala. Namesto 27€, samo 19,99€ (26% popust). Omejena količina vstopnic. Več: TUKAJ

Terry in Soraya na izviren način podajata glasbo, pesmi in mantre za mir na koncertih, delavnicah, satsangih, meditacijskih srečanjih, seminarjih čuječnosti in joga festivalih.V Slovenijo prideta že drugič in sicer v sredo, 27. novembra 2019 ob 18:30, koncert se bo odvijal v Mestnem muzeju Ljubljana.

Nakup vstopnic: TUKAJ

ČAROBNA FLAVTA S PESMIJO IN MANTRAMI ZA MIR

Mantre in zvokovni jezik starodavnih ljudstev vključujeta v svoje pesmi in na dogodkih povabita poslušalce k sodelovanju in petju.Terry je svetovno poznan po svoji čarobni flavti, ki se dotakne poslušalca globoko v srce in seveda številnih albumih medtitativne, sprostitvene in etno glasbe. Soraya je naturopatinja, učiteljica joge in meditacije, glasbenica in če mnogo več. Ljudi inspirira, da prepoznajo svojo pravo naravo in se odprejo življenju v njegovi polnosti. Skupaj sta izdala 8 albumov, na Spotify-u lahko najdete njune CDje. Zadnja albuma sta »Namaste« in »Temple Moon«. »Z najinimi pesmimi in mantrami spodbujava poslušalce v odprtost in tako ustvariva sveti prostor, kjer ljudje občutijo povezanost, sprejetost in notranji mir« Njuno sporočilo je: »Prihajamo do prelomne točke, zato se moramo zbuditi zdaj!Predprodaja vstopnic:

Spletna prodaja: Zavod Duhovnost.eu. Nakup vstopnic: TUKAJ

Organizator: OM s.p.: 041 293 955, info@om-music.com, www.om-music.com

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem