Poravnava Jupitra in Plutona

Poravnava Jupitra in Plutona

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

V nedeljo je Jupiter dohitel Plutona na 28° strelca po vedski astrologiji djotiš, na isti stopinji bosta vse do 14. 11. 2020, ko se zgodi tudi obrat Marsa v direktno smer. Popolna poravnava Jupitra in Plutona pa se zgodi v četrtek, 12. 11. v poznih večernih urah. To je njuna tretja in zadnja poravnava letos, zaradi retrogradnosti sta se srečala trikrat. Zadnjo njuno poravnavo smo imeli leta 2007, naslednja pa se bo zgodila v začetku leta 2033.

Pluton je planet podzemlja, planet izjemne moči in transformacij, deluje kot feniks, ki vstane iz pepela. Pluton vlada atomski energiji, eksplozivnim dogodkom, ki se lahko odvijejo v naravi v obliki potresov, neurij, požarov, eksplozij, prav tako se vse to lahko čuti skozi družbena dogajanja, ki lahko v tem mesecu precej pretresajo. Ne pozabimo, da se konec meseca prične še sezona mrkov.

Pluton je planet kontrole, moči, smrti oz. transformacij, globokih sprememb, pa tudi planet velikih škandalov in ponižanj. Jupiter s svojo širitveno naravo pa vse skupaj razširi, razpihne, poveča.

Pluton preobraža v samih temeljih delovanja in skupaj z Jupitrom odpira pot v množične in zelo velike spremembe, transformacije, zlasti na področjih družbenega delovanja, moralnih in etičnih zakonov, zakonodaje na splošno, sodišč, tudi na področju religije, verovanja, idealov, vrednostnih sistemov in prepričanj. Sistem verovanj in marsikatere dogme se lahko močno zamajejo.

Tretja in s tem zadnja poravnava v tokratnem nizu na zadnjih stopinjah znamenja, vsekakor prinaša nekakšne zaključke in uvod v novo, skozi zares globoke preobrazbe, ki najverjetneje ne bodo hipne narave. Torej v tem tednu se zgodi sprožilec globokih transformacij, radikalnih sprememb, kar pa se seveda ne zgodi čez noč, a se začenja.

Poravnava planetov moči in širjenja se zgodi v ozvezdju Utarashada. To je ozvezdje, ki išče resnico, hoče resnico in razkriva resnico. Vlada mu planet Sonce, ki predstavlja med drugim tudi vladajoče elite. Zanimivo bo opazovati, kaj prihaja na plan na tem področju, kaj bodo področja sprememb in globokih preobrazb. Ozvezdje je izjemno duhovno, odstranjuje iluzije, razkriva resnico in daje moč za globoko zdravljenje, za zdravljenje planeta. A če želimo, da se nekaj zares pozdravi, je naprej potrebno odstraniti vse sence, le to pa je možno samo tako, da se najprej globoko zakopljemo v temo, se soočamo z njo in jo počasi osvetljujemo.

Jupiter in Pluton sta sicer bolj družbena in generacijska planeta, a tudi na osebni ravni lahko čutimo njun vpliv. Družba in generacije se namreč začnejo s posameznikom, prav tako se vse spremembe v družbi začnejo s spremembami v vsakem izmed nas. Zato le poglejmo, katero je tisto področje v našem življenju in v nas samih, ki zahteva zdravljenje skozi globoko preobrazbo in soočanjem z vsem, kar skrivamo pod površjem.

Poravnava Jupitra in Plutona 3

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem