Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Poravnava Jupitra in Plutona

Spremljaj objave: Andreja Pancar
X

Spremljaj objave: Andreja Pancar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

V nedeljo je Jupiter dohitel Plutona na 28° strelca po vedski astrologiji djotiš, na isti stopinji bosta vse do 14. 11. 2020, ko se zgodi tudi obrat Marsa v direktno smer. Popolna poravnava Jupitra in Plutona pa se zgodi v četrtek, 12. 11. v poznih večernih urah. To je njuna tretja in zadnja poravnava letos, zaradi retrogradnosti sta se srečala trikrat. Zadnjo njuno poravnavo smo imeli leta 2007, naslednja pa se bo zgodila v začetku leta 2033.

Pluton je planet podzemlja, planet izjemne moči in transformacij, deluje kot feniks, ki vstane iz pepela. Pluton vlada atomski energiji, eksplozivnim dogodkom, ki se lahko odvijejo v naravi v obliki potresov, neurij, požarov, eksplozij, prav tako se vse to lahko čuti skozi družbena dogajanja, ki lahko v tem mesecu precej pretresajo. Ne pozabimo, da se konec meseca prične še sezona mrkov.

Pluton je planet kontrole, moči, smrti oz. transformacij, globokih sprememb, pa tudi planet velikih škandalov in ponižanj. Jupiter s svojo širitveno naravo pa vse skupaj razširi, razpihne, poveča.

Pluton preobraža v samih temeljih delovanja in skupaj z Jupitrom odpira pot v množične in zelo velike spremembe, transformacije, zlasti na področjih družbenega delovanja, moralnih in etičnih zakonov, zakonodaje na splošno, sodišč, tudi na področju religije, verovanja, idealov, vrednostnih sistemov in prepričanj. Sistem verovanj in marsikatere dogme se lahko močno zamajejo.

Tretja in s tem zadnja poravnava v tokratnem nizu na zadnjih stopinjah znamenja, vsekakor prinaša nekakšne zaključke in uvod v novo, skozi zares globoke preobrazbe, ki najverjetneje ne bodo hipne narave. Torej v tem tednu se zgodi sprožilec globokih transformacij, radikalnih sprememb, kar pa se seveda ne zgodi čez noč, a se začenja.

Poravnava planetov moči in širjenja se zgodi v ozvezdju Utarashada. To je ozvezdje, ki išče resnico, hoče resnico in razkriva resnico. Vlada mu planet Sonce, ki predstavlja med drugim tudi vladajoče elite. Zanimivo bo opazovati, kaj prihaja na plan na tem področju, kaj bodo področja sprememb in globokih preobrazb. Ozvezdje je izjemno duhovno, odstranjuje iluzije, razkriva resnico in daje moč za globoko zdravljenje, za zdravljenje planeta. A če želimo, da se nekaj zares pozdravi, je naprej potrebno odstraniti vse sence, le to pa je možno samo tako, da se najprej globoko zakopljemo v temo, se soočamo z njo in jo počasi osvetljujemo.

Jupiter in Pluton sta sicer bolj družbena in generacijska planeta, a tudi na osebni ravni lahko čutimo njun vpliv. Družba in generacije se namreč začnejo s posameznikom, prav tako se vse spremembe v družbi začnejo s spremembami v vsakem izmed nas. Zato le poglejmo, katero je tisto področje v našem življenju in v nas samih, ki zahteva zdravljenje skozi globoko preobrazbo in soočanjem z vsem, kar skrivamo pod površjem.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Svetovalka pri Lotos svetovanje - svetovalnica za osebno in duhovno rast (djotiš, Tesla metamorfoza®, karmična diagnostika, delavnice, tečaji)
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem