Poslane prošnje vesolju

POŠLJI SPOROČILOZAHVALI SE VESOLJU

Default Avatar
21. marec, 2016
Iskrice

Drago Vesolje! Želim si, da bi moja simpatija pristopila do mene, me ogovorila in da bi se lahko začela družiti, brez da bi koga prizadela. Naj se razvije nekaj lepega iz tega

Default Avatar
21. marec, 2016
Vsemogočno Vesolje, najprej se zavhvaljujem za ves pogum in zdravo pamet, ki si mi jo namenil.

Nadalje te pa prosim iz globine srca, da bi se uredilo finančno stanje tako kot si želim že dolgo časa. Po tem, ko sem z otrokoma ostala sama, brez rednega dohodka in z dolgovi na ramah, prosim le za to, da se uredijo razmere in da mi Vesolje nakloni službo in delo, kjer bom lahko dala vse od sebe in tako izpolnila svoje poslanstvo tu na Zemlji. Sledim napotokom pokojne stare mame, a v teh časih je biti pošten in delaven prej pomanjkljivost kot prednost, saj je družga taka kot je in žel ne ceni človeka. Želim si takega okolja, ker bom res lahko dala vse od sebe, kjer so spoštovanje, resnica in pogum vrednote. Prosim Te, naj se moje prošnje uslišijo. Hvala iz srca.

Default Avatar
21. marec, 2016
glas srca

Drago vesolje, naj se um umiri pri vsakem človeku in napolni z radostjo, zame pa kar je v moje najvišje dobro

Default Avatar
21. marec, 2016
Nov začetek

Vesolje, prosim za prekinitev partnerskega odnosa in pogumno samostojno pot naprej ter novo zaposlitev in osebno zadovoljstvo na vseh področjih. Hvala Hvala Hvala

Default Avatar
21. marec, 2016
Ljubo vesolje, poskrbi zame

Ljubo vesolje poskrbi za tavajočo dušo, ki že celo življenje stopica na mestu in se bojuje s težavami...prosim te za zdravje mene in mojih otrok, ljubezen, katero iščem ze celo življenje...službo, brez katere sem ostala pred tremi leti...in seveda srečo...če imaš srečo, imaš vse...prosim te, usliši moje želje...hvala

Default Avatar
21. marec, 2016
Ljubezen in finance

Ljubo Vesolje,pomagaj rešiti problem Michaelu,da lahko zaživimo srečno

Default Avatar
21. marec, 2016
Iz srca

Vesolje, prosim da pomagaš nastale situacije rešiti v dobrobit vseh nas ter da se dokaže oz. pride vse kar more cimprej na svoje . Hvala, hvala, hvala!

Default Avatar
21. marec, 2016
Izboljšanje financ

Ljubo vesolje,prosim za izboljšanje mojega finčnega stanja,dobre prodaje,večjega obiska strank.Prosim patudi za moje zdravje,zdravje moje družine in za še večjo ljubezen ter povezanost.Hvala ti VESOLJE.

Default Avatar
21. marec, 2016
Ponižnost

drago Vesolje,
ponižno te prosim, za osvoboditev okov preteklosti, prosim te za duhovno vodstvo, da bi spet občutila sebe, prosim te za pogum in moč, prosim te blagoslovi me z intuicijo, da se mi povrnejo usmeritve za nadaljne moje korake, ki bodo v najvišje dobro zame in za vse bližnje preko sanj. Prosim te za vrnitev na mojo duhovno pot, za ponovno sprejetje v svojo duhovno družino, da bi prejela njihovo pomoč.
Prosim vodite me še naprej po poti svetlobe in ljubezni. Pošljite mi usmeritve za moje nadaljne korake, ki bodo po božanskem redu v moje dobro in v dobro vseh mojih dragih bližnjih oseb. Da bi v meni spet gorel plamen svetlobe, ljubezni, ponižnosti, spoštljivosti. Da bi srečala svojo dušo dvojčico in če jo že poznam, da bi se najina vez okrepila nazaj.
Hvaležna

Ugodne knjigeUgodne knjigeUgodne knjige

IZPOSTAVLJENI DOGODKI

IZPOSTAVLJENI SVETOVALCI

Naroči se na naše E-novice

Zadnje

Sporočila vesolju

Prijavi se v svoj račun spodaj

Izpolni polja spodaj za registracijo

Pridobite geslo

Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov, da ponastavite geslo.

X

Deli to s prijateljem