Poslane prošnje vesolju

POŠLJI SPOROČILOZAHVALI SE VESOLJU

Default Avatar
29. julij, 2016
Ljubezen

Prosim za čisto ljubezen in spoštovanje moškega, ki mi je usojeno na moji poti po zemlji...

Default Avatar
27. julij, 2016
Premik

Prosim vesolje pomagaj mi, da se bom premaknila naprej in končno zaživela svobodno in samozavestno brez omejujočih prepričanj. Želim živeti v obilju (blagostanju) vsega lepega, zdravja, družine, priložnosti, pravih prijateljev, denarja, pozitivne energije. Želim odkriti svoj dušni namen in razviti svojo intuicijo, jasnovidne sposobnosti. Želim boljšo službo!
Hvala vesolje za tvojo pomoč.

Default Avatar
24. julij, 2016
služba

Vesolje prosim da dobim službo v Ue. Hvalaa

Default Avatar
24. julij, 2016
Zmaga

Veliki duh popelji me skozi ta preporod v svetlobo, obilje in ljubezen.
Pomagaj mi premagati to obdobje, zaustavi postopek in vrni mi delo. Zaustavi vse negativno delovanje in vse postopke in mi omogoči delo in življenje. Pokaži mi, katero je tisto delo, zaradi katerga sem na tem svetu.
Hvala veliki duh. Naj se od zdaj naprej v mojem življenju zgodijo le fantastične stvari (fantastične v mojih očeh). Naj do mene začno prihajati le zmagovalna obvestila in informacije.

Default Avatar
20. julij, 2016
POMOČ V STISKI

VESOLJE NA PROŠAM TE DA
MI POMAGAŠ OHRANIT DOM DA MI DAŠ DELO DA BOM LAHKO POPLAČALA DOLGOVE IN ŽIVELA NORMALNO ŽIVLJENJE S SVOJO DRUŽINO KI MI POMENI OGROMNO HVALA

Default Avatar
18. julij, 2016
lubezn

Prosim za ljubljeno osebo,ki bo zvesta in me bo imela rada mene in hčerko

Default Avatar
16. julij, 2016
HVALEŽNOST

Globoko sem hvaležna za vso obilje, za zdravje tudi mojih bližnjih.Vesolje pa prosim, da okrepi mojo intuicijo da bom prepoznala ali sem v vezi s pravo osebo ali bi morala dati priložnost drugi osebi, prosim vesolje da mi da bolj jasne odgovore.

Default Avatar
14. julij, 2016
Ljubezen

Drago vesolje, prosim pokazi mi pravo pot, ki je v najvisje dobro mene in mojih dveh otok, da se z otokoma znova povezemo, si zaupamo, si pomagamo in se imamo neizmerno radi. Da uzivamo skupaj in se veliko smejimo. Prosim, pokazi mi pot, da bom dobra mama, da bom znala voditi in usmerjati otroka v pravi, dobri smeri zanju in za naš odnos. Hvalezna sem za vso obilje in vse dobro.

Default Avatar
10. julij, 2016
moč, ljubezen

Vesolje, prosim te za notranjo moč, pri odločitvah, ki me čakajo..., da bom sledila svojim intuicijam, za mojo osebnostno rast. Prosim te pošlji mi naproti osebo, ki jo imam tako rada že vrsto let.

PRIPOROČAMO

Enačba za zdravje

Zdravstveni vodnik za vse generacije
iz 17.00€ znižano na 4.99€

Izbrani svetovalci

Amulet obiljaAmulet obiljaAmulet obilja

Naroči se na E-novice

X

Deli to s prijateljem