Poslane prošnje vesolju

POŠLJI SPOROČILOZAHVALI SE VESOLJU

Default Avatar
21. marec, 2016
Prosnja..

Najdrazje moje vesolje..naj se krvavitev ustavi...naj ta nosecnost mine brez zapletov in splava..naj se rodi zdrav in srecen otrok...neskoncno zaupam vate..
Hvalezna sem za vsako izkusnjo v zivljenju...
Hvala hvala hvala
N.

Default Avatar
21. marec, 2016
Vam najvišji

Drago vesolje, dragi najvišji, prosim za zdravje moje družina in največjo srčno željo, poroko v mesecu juniju. Hvala, hvala, hvala za čudovit razplet pri mojih željah.

Default Avatar
21. marec, 2016
Zdravje in finance

Spoštovano moje Vesolje prosim te za zdravje cele družine, da bomo zdravi in srečni. Prosim pa te tudi iz srca, da nam rešiš finance, da bi nekako prejela nepričakovano veliko vsoto denarja, da bi lahko poplačala vse dolgove, ki so nastali.
Hvala ti vesolje

Default Avatar
21. marec, 2016
radost

Želim si živeti radost.
Hvala hvala hvala.

Default Avatar
21. marec, 2016
razumevanje

prosim te drago vesolje, naj z možem govoriva isti jezik, naj se v odnos naseli strpnost, potrpežljivost, ljubezen in razumevanje en drugega. hvala, hvala, hvala.

Default Avatar
21. marec, 2016
zdravje in finance

Prosim vsemogočno vesolje, da bi bila zdrava na vseh nivojih in da uredi moje finance v tem smislu, da bi prejela denar iz nepričakovanih virov. trenutno je moje finnačno stanje zelo slabo, saj mi zaradi kredita skoraj ne ostane nič za preživljanje. Spoštovano vesolje verjamem vate in čutim v sebi, da mi boš pomagal, da se rešim dolgov.
Neizmerno hvaležna, Sonja

Default Avatar
19. marec, 2016
Feniks

Veliki Duh. Hvala ti za ponovno rojstvo, da izpolnim svojo bozansko dolznost in uzivam vse, kar mi po bozanski pravici gre. Hvala za čudovito priloznost, da izpolnim svoje poslanstvo. Zahvaljujem se vsem Angelom, Nadangelom in priprošnjikom, Sveti Mariji Materi Bozji, Jezusu in Saint Germainu. Prosim vodite me še naprej po poti svtelobe in ljubezni, ter me obvarujte vsega, kar ni v ravnovesju. Hvaležen ???

Default Avatar
13. marec, 2016
Nov začetek

Vesolje prosim za izpolnitev moje srčne želje po novem začetku ljubezenskega partnerskega odnosa z dotično osebo. Da bi skupaj rasla in se duhovno razvijala. Ljubim ga in vem, da ima tudi on rad mene, kar mi je že povedal. Veliko se druživa, sva zelo dobra prijatelja, ugotovila sva, da sva sorodni duši in da sva imela skupno karmo, katero sva že razrešila in zaključila. Bila sva 7 let par, vendar sva se morala raziti, da sva se poglobila vase in začela delati na sebi. Sedaj sva drugačni osebi, poduhovljena in veliko delava na sebi, postala sva boljša človeka. Želim si ponovnega odnosa pod novimi srečnimi zvezdami za naju oba. Sva spremenjena človeka. Odkar sva šla narazen, se veliko boljše razumeva, najin odnos se je spremenil 1000%. Veliko se smejiva, debatirava, učiva drug drugega, skratka, sva si zelo blizu. Jaz ne želim narediti prvega koraka, ker je on rekel, da sva samo prijatelja. A čas bo prinesel svoje. In naprošam Vesolje, Nadangela Ariela, Kamuela Mihaela, če mi izpolnijo mojo skrito željo po nudenju ljubezni mojemu bivšemu fantu, sedaj zelo dobremu prijatelju. Sem prepričana, da sva skupaj sposobna iz nič narediti veliko. Kar sva tudi že dokazala.

Default Avatar
12. marec, 2016
Hvaležnost

dragi Stvarnik. Zahvaljujem se za vso pomoč in vodstvo. Zahvaljujem se za vsako priložnost za vse kar mi je dano... Prosim vodi me še naprej in uredi moje zivljenje v skladu z mojimi željami, ki si mi jih dal in v dobro vseh.

Ugodne knjigeUgodne knjigeUgodne knjige

IZPOSTAVLJENI DOGODKI

IZPOSTAVLJENI SVETOVALCI

Naroči se na naše E-novice

Zadnje

Sporočila vesolju

Prijavi se v svoj račun spodaj

Izpolni polja spodaj za registracijo

Pridobite geslo

Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov, da ponastavite geslo.

X

Deli to s prijateljem