Posneta tahnologija vesoljske ladje

Ta fotografija je bila posneta 19. februarja 2010 okoli pol petih popoldan v bližini Basla v Švici. Fotograf in njegova hčerka sta ustavila avto na počivališču. Nato sta na nebu zagledala “megleno gmoto” v obliki velikega črnega oblaka, ki se je pomikala navzdol in dobivala vedno bolj razločno obliko.

Fotograf je naredil to fotografijo, ki prikazuje zelo visok vertikalni cevast predmet. Po zatrjevanju očividca je imel steber na koncu mehurčasto strukturo, ki je bila tik nad tlemi. Celoten dogodek je trajal samo nekaj sekund. Nad strukturo podobno cevi je bila velika kupola, visoka približno 50 metrov (ni prikazano na fotografiji).

Mojster Benjamina Crema je potrdil, da sta bili struktura podobna kupoli in cev vesoljska ladja z Marsa. Benjamin Creme podaja sledečo razlago: “Tistim, ki so videli ta pojav, je bila pokazana nekakšna “rentgenska” fotografija notranje strukture velike vesoljske ladje. Vertikalni cevi podoben steber je replika tehničnega dela večine NLP-jev, s pomočjo katerega lahko posadka obrne gravitacijo. Nahaja se v sredini ladje in poteka od njenega vrha do dna. To je mehanizem, ki omogoča, da s pritiskom na stikalo – kar naredijo mentalno – obrnejo gravitacijo. Ko je “stikalo” vklopljeno, je ladja osvobojena gravitacije in se samodejno dvigne.

“Nekatere države, vključno z ZDA, Veliko Britanijo, Rusijo in Nemčijo, že mnogo let skušajo odkriti to antigravitacijsko tehnologijo. Vesoljski bratje so jo pokazali tudi njim. Očividec v Baslu je videl tudi postopno vračanje vesoljske ladje v njeno običajno (nevidno) etrsko stanje.”
Vir: www.share-international.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: