Refleksoterapija

Potek refleksoterapije

Refleksoconska masaža stopal poteka v mirnem, sproščenem ozračju. Stranka leži in je sproščena. Terapevt masira stopala in pritiska na refleksoconske točke.

Ob masaži pride do odzivov točk kjer so nastale blokade v naših telesih.

Definitivno se ne postavlja diagnoz, lahko se le opozori, da bi bilo dobro dati poudarek na ta del telesa, kjer se pojavijo odzivi in morda napotiti stranko k zdravniku.

Z masažo dosežemo, da se blokade začenjajo razgrajevati. Blokada se na refleksoconski točki odziva kot zrnata tvorba, saj nastane zaradi zbiranja kalcijevih kristalov sečne kisline. Z masažo sprožimo razstrupljanje.

Po refleksoconski masaži lahko pride do reakcij, kar pomeni, da se stranka lahko počuti nekaj časa slabše, da se sprožijo bolečine, da se pojavijo težave, ki pa po nekaj dneh izzvenijo. Telo prične z razstrupljanjem in se začne očiščevati.

Refleksoconska masaža ni masaža v smislu užitkov, ampak je to terapevtska masaža. Ob masiranju in pritiskanju točk obolelih oziroma blokiranih organov, lahko pride do zelo neprijetnih bolečin, ki pa izzvenijo.

Refleksoconska terapija pomaga tudi pri zdravljenju organov, ki v našem fizičnem telesu niso več prisotni.

Marsikdo nam reče, kakšen pomen ima to, saj tega organa več ni. Vendar vsi ti organi so še vedno prisotni, na nefizičnih telesih in nam lahko ravno tako povzročajo težave in težave drugim organom.

Morda abstrakten a zelo pogost primer… ljudje, ki nimajo več svojih zob pridejo z bolečinami, ki si jih ne znajo razložiti. Ni vnetij, boli pa jih. S terapijo odpravimo blokade na predelu zobovja in težave minejo.

Vir: samozdravljenje.com

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !