Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Povej mi kaj razmišljaš, pa ti povem kaj kreiraš

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Če kdaj, je zdaj izjemnega pomena, kaj poslušate in v kakšnem okolju ste. Bodite v prostoru in z ljudmi, ki vas podpirajo. 

Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi. S tistimi, ki gledajo na svet skozi priložnosti in optimizmom, ju začinijo z upanjem, voljo, vztrajnostjo, delom. Njihov zgled in energija bosta spodbudila tudi vas. Praksa kaže tudi, da so optimisti bolj uspešni v odnosih in veliko bolj produktivni. Vedite, da pozitivna naravnanost spodbuja voljo do življenja, zaradi te ljudje bolj skrbijo za zdravje in so odpornejši za bolezni. Zanimivo je tudi dejstvo, da so osebe, ki doživijo visoko starost, običajno bolj sproščene in imajo pozitiven pogled na življenje.

In kje ste s svojimi mislimi vi?

Vaše misli, zlasti pa počutje, ki ga ustvarjajo, igrajo pomembno vlogo pri tem, kako dojemate življenjske spremembe. Te zdaj obvladujejo vaše življenje in mnogim predstavljajo konec enega obdobja življenja in začetek drugega. In zdaj v razmislek…

Vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti.

Če posvečate pozornost stvarem, ki vas skrbijo, z najboljšim namenom, da bi jih preprečili, boste postali še bolj zaskrbljeni. Razmišljali boste o tem, česa ne zmorete, namesto o stvareh, ki jih lahko storite. To lahko zelo hitro postane vaš življenjski stil in ko se skrb tudi udejanji, tudi vaše življenje. Preventivno odrekanje stvarem, za katere menite, da jih ne zmorete, je nekaj kar ste v biti zapovedali vi sami in željeno tudi skreirali.

Ker je trenuten čas prinesel veliko veliko strahu, ki se širi preko informacij, poglejmo še v zakulisje delovanja naših možganov. Človeški možgani so soustvarjeni  tako, da vedno nasedajo prvi informaciji. Zakaj? Zato, ker je ta najmočnejša, pa čeprav je zavajajoča. V tem dragi bralci je vsa moč medijev!

Nevrolingvistično programiranje! Gre za sodoben komunikacijski model, je metodologija, ki se je zasnovala na predpostavki, da je vsako vedenje sestavljeno po strukturi, ki jo lahko modeliramo, se je naučimo in spremenimo ter za piko na i še nenehno reprogramiramo.

Kaj lahko zaključimo iz tega, kaj se dogaja zdaj na kolektivni ravni? Preprosto. Gre za inovativno tehnologijo, ki omogoča uporabniku, da organizira informacije in dojemanje na način, ki pelje k doseganju ciljev.

Poglejmo smernice, ki vam lahko pomagajo, da ohranjate visoko vibracijo in ohranjate pozitivno miselno naravnanost. Prav mentalni nivo, vibracija vaših misli, s katerimi se vsakodnevno srečujete, o njih razmišljate, so te, ki pomagajo pri so ustvarjanju vaše realnosti in potek dogodkov.

Dnevna vodila za pozitivno naravnanost….

Vadite hvaležnost! Vsako jutro pomislite na vse, za kar ste hvaležni. Zahvalite se za za nove možnosti in priložnosti, ki prihajajo v vaše življenje, da jih sprejmete in tudi dobro izkoristite.

Bodite čuječi! Skušajte biti zavestni in čuječi v vseh svojih dejanjih, v mislih in pri čustvih. Ne dovolite, da stare travme in strahovi vplivajo na vaše odločitve!

Imejte se radi! Zahvalite se telesu za vse, kar vam omogoča. Negujete se. Večkrat na dan povejte svojim celicam, da jih imate radi. Da imate radi svoje telo, dušo in duha.

Imejte cilje! Cilji so vaša destinacija prihoda, kam greste in motivacija, da boste imeli razlog, zakaj se je trenutno vredno potruditi.

Kultivirajte svoj ego! Potolažite ga in ga naučite, da začne sodelovati. Vseeno… rabite ga. Pa vendar ko se oglasi in vam nagaja, se potrudite, da pogledate stvari iz širše – ptičje perspektive. Potem boste videli.

Izražajte svoja čustva! Jasno in tudi na glas. Če vas preplavi jeza ali ljubosumje na drugega, se vprašajte, kaj v vas sproža te občutke in razrešujte vzroke svojih težav. Vedite da je jeza edino čustvo, ki vas spravi v pogon, da naredite lahko drugače. Sodelujte z njo.

Odpuščajte! Odpustite ljudem, ki so vas prizadeli, ker vas niso razumeli in gojite zavedanje, da vsak hodi po svoji poti ter deluje po svojih močeh. Odpustite tudi sebi.

Vadite prisotnost, tukaj in zdaj! Večkrat na dan preverite, ali ste se ujeli v krog negativnih misli in zavestno spremenite notranji dialog.

Pazite kaj mislite, o čem razmišljate! Vi usmerjate svoj tok kreacije, zato bodite zavestni in pozorni na svoje misli; kadar so negativne jih  spremenite in zamenjajte z lepšimi. Ko začnete mleti o stvareh, ki vam nižajo vibracijo, poglejte skozi okno in si recite »briši, briši«.

Premislite, predno poveste na glas! Preoblikujte negativne misli v pozitivnejše: »To mi ne gre«, recite »Poskusil bom še enkrat«, ali pa »Ne vem, kako bom zmogel vse to« spremenite v »Vsak dan znova se bom česa novega domislil.«

Učite se novega! Znanje je edino, kar vam poleg spominov ostane v življenju. Začnite s tečajem, ki vam bo omogočil, da izboljšate svoje delovanje, poslovanje, komunikacijo ali odnose.

Berite! Berite navdihujoče knjige in članke.

Smejte se! Ne pozabite, smeh je pol zdravja. Tudi, če so pred vami izzivi, jih boste s smehom lažje premagali. Ne pozabite na humor.

Čas zase! Vzemite si, vsak dan čas zase, vsaj 30 min za stvari, ki jih radi počnete in preživljajte trenutke z ljudmi, ki jih imate radi.

Gibajte se! Zlasti v naravnem okolju, pozitivno vpliva na mišljenje, izboljšuje razpoloženje in ustvarja prožnejše misli.

Prehranjujte se zdravo! Hrana je vibracija, je energija, ki jo vnašate v svoje telo. Blagoslovite jo. Kuhajte s srcem in jo začinite z ljubeznijo.

Obkrožite se s pozitivno naravnanimi ljudmi! Njihov zgled in energija bosta spodbudila tudi vas, da se začnete ceniti in verjeti vase.

Bodite odgovorni! Sprejmite odgovornost za svoje življenje. Niste žrtev, temveč imate krmilo vašega življenja v svojih rokah in ga lahko usmerite, kamorkoli želite.

In za konec:

Vsaka težava lahko postane priložnost. Izbira je vaša.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Zdravljenje s spolno energijo

Zdravljenje s spolno energijo

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem