Angelska sporočila

Praznik Vesak, polna luna v Škorpijonu in čas odpuščanja

Sporočilo ob koncu tedna

“Pred vami je obdobje ponovnega rojstva. Morda ste bili na potovanju, ki vas je izzvalo in prebudilo v fizičnem in duhovnem smislu.

Zdaj se vračate iz podzemlja spremenjeni in morate sami vase in v svoje življenje ponovno umestiti vse, česar ste se naučili.

Zdaj vidite, kako težko je postati gospodar dveh svetov… kajti, ko izkusimo življenjske spremembe, se vrnemo v svet spremenjeni, svet pa je ostal isti. Zdaj stari pomeni nimajo več nobene vrednosti in počutite se drugačni, morda celo ne sprejeti.

Čeprav je v vašem življenju lahko zelo težko obdobje, ko svet nima več smisla, se boste na koncu naučili občutiti novi smisel življenja.

Naučili se boste videti smisel v novih stvareh z novimi očmi ter tako naredili ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje. Te spremembe še ne vidite zdaj… v juliju se bodo močno odražale, saj boste vse do takrat prinašali modrost v svoje novo življenje.

Vedite, da ta zahteva čas, pogum in raziskovanje. Ste v fazi, ko se rojeva vaš novi jaz, ki mu morate dati ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu.

V teh dneh bodite pozorni na svoja čustva.

Če ste se v svojih razmerjih znašli na razpotju in ste v konfliktu, je morda čas, da ugotovite, zakaj.

Ali ste srečni v srcu?
Ali skrbite za svoje notranje potrebe?
Ali ste samozavestni in se dobro počutite v sebi?
Ali prisluhnete sebi in spoštujete svoje besede sebi?

Vse te stvari imajo neposreden vpliv na vaše odnose in sposobnost komuniciranja s svetom okoli sebe. Pred vami je čas za ponovno vzpostavitev harmonije… najprej v sebi, nato pa še v svoji okolici. Harmonija srca lahko obstaja le takrat, ko skrbite zase. Ta konec tedna je dober čas za pisanje dnevnika ali da ste na kraju, ki vas spodbuja k razmišljanju.

Osredotočite se na svoja občutja in potrebe, ki so nujne, da se počutite celi v sebi.

To je tudi čas, da poiščete ljubeč prostor, ki obstaja v vašem srcu, in se resnično odprete ljubezni, prijaznosti, dobrosrčnosti in odpuščanju.

Da bi vam to uspelo, si boste morda res morali vzeti čas in občutiti ljubezen in prijaznost do sebe. Šele ko se boste resnično okrepili, bo lahko izobilje ljubezni in veselja, ki obstaja v vas, steklo v svet. In šele takrat boste lahko ustvarili resnično harmonijo z drugimi na jasen, uravnotežen način.«

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !