Prebujenje se bo zgodilo, ko bodo padle maske

Prebujenje se bo zgodilo, ko bodo padle maske

Prebujenje se zgodi, ko se nam odprejo skrivnosti življenja. Prebujenju, zavedanju in trdi resnici je nemogoče uiti. Saj veste… Vsi moramo prehoditi to notranjo pot. Včasih je prebujenje lahko grobo, a kljub temu je prebujenje. Vse poti zdaj vodijo k eni sami in edini… k poti do resnice.

Morda ste pred kratkim začeli novo fazo svojega življenja, v katero ste bili potisnjeni zaradi okoliščin. Lahko ste občutili notranji nemir ali strah, pa vendar čudež in vznemirjenje tega novega začetka se kaže zdaj, skozi resničnost tega novega ciklusa v katerega vstopate. To je čas prebujenja. Stvari v vašem življenju postajajo jasnejše, kar ni vedno lahko, je pa osvobajajoče. Kar ste imeli za resnico, se je spremenilo in izgleda podobno kot izguba nedolžnosti, pa vendar je pomembno razumeti, da predstavlja prebujenje vaše rastoče zavedanje in možnost, da se v življenju končno premaknete.

Potovanje v svoj lastni podzemni svet je strašljiva izkušnja. Pa vendar, čas je, da se soočite s sabo, s svojo pravo naravo. Vse se enkrat konča. In vsak na koncu dobi svoj račun za dejanja, ki jih je zagrešil. Do takrat pa ohranjajte visoko vibracijo in zdaj Vidite, zato samo opazujte in glejte kaj se dogaja. Čas je, da delujemo modro, potiho in vsak zase, tam, kjer lahko v svojem okolju, skupnosti in seveda… počasi se daleč pride. Zdaj bo največji izziv strpnost.

Prav zdaj se tudi na kolektivnem nivoju, skozi prebujenje dogaja, da izginjajo otroške domneve in utvare sistema, načina življenja in delovanja, ki smo ga bili vajeni. Dovolite skrivnostim življenja, da se vam razkrijejo, občutite jih, žalujte, če je potrebno, in potem odprite svoje srce resnici, ki prihaja, da se boste lahko pomaknili naprej z drugačnim razumevanjem življenja, kako živeti in ustvarjati v svojem življenju. Oči se vam odpirajo in to vam daje veliko moč. Uporabite jo.

Ne, ne sledite več slepo sistemu, vodilnim, preverjajte ali je vse resnica, ne verjemite kar gledate, preverite, če to tudi vidite, poslušajte, pa vendar preverite ali tudi slišite. Faza prebujenja je na točki, ko se formira kritična masa in vsi mi, vi imamo zdaj moč svojega glasu, da smo končno uslišani in videni.

Čeprav smo trenutno v zelo težkem obdobju, ko do sedaj poznani svet več nima smisla, se bomo na koncu naučili občutiti novi smisel življenja, naučili se bomo videti smisel v novih stvareh z novimi očmi, da bomo zmogli narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale naše novo življenje, naš nov svet, ki se rojeva. Zdaj je čas zdravljenja sebe. Sprememba, ki se vam dogaja zdaj in izkušnje, ki jih imate zaradi nje, prenesite v svoje novo življenje kot modrost. Vedite tudi, da to zahteva čas, pogum in raziskovanje. Rojeva se vaš novi jaz, ki mu morate dati ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu. Dati mu morate nov prostor pod soncem, novo okolje in nov cilj, kam boste šli v novem naprej in s kom.

Če hočete resnično stopati po duhovni poti, potem se spustite na zemljo in začnite živeti.

Živeti pomeni Predati se. Živeti pomeni (za)ljubiti se. Koga ali kaj? Predati se sebi in ljubiti sebe. Spustite se v iz »mislim« in »vem« v »občutim« – v telo in se začnite premikati. Dobesedno. Začnite skrbeti zase. Prevzemite odgovornost in bodite fizično aktivni. Ne čakajte, nikogar. Delujte. Ojačajte telesa in poskrbite za fizično aktivnost. Vi ste Kreator svoje prihodnosti. Nehajte pričakovati, da vas bo odrešila država, sistem, nova služba, nov partner, nova tehnika ali tehnologija…

Razsvetljenje in Vstajenje morate najprej doseči v sebi, sami zase… tukaj in zdaj.

Ker vse, kar je, kar imate, je v Zdaj! Preteklost in prihodnost… sta iluzija. Duhovnost ni ideja, je način življenja. Na vas je, da vse kar ste se na svoji poti osebne in duhovne rasti naučili, pridobili orodja – tehnike, da te uporabite v svojem vsakodnevnem življenju in v praksi. Je pot, ki povezuje vaše Misli in Srce ter vam omogoča delati korake naprej. Šele ko boste stali sami v svoji lastni integriteti… potem vam bo univerzum to vrnil nazaj, skozi tisto, kar si srčno želite, čeprav lahko to zdaj še vedno iščete.

Osvoboditev je na dosegu roke, ključ do nje pa je pot, po kateri hodimo in bomo prišli z globoko kolektivno katarzo, kateri smo priča v zadnjih mesecih. Ta se dogaja intenzivno, skozi različne oblike čustvenih (pre)Izkušenj, ki vas bodo pustile prenovljene, poživljene in ponovno rojene. V prihajajočih mesecih bomo izkusili uničenje psiholoških preprek, ki so nas vezale in posledično se bo zgodilo prebujenje, saj bodo maske padle, ljudje, narod pa se bo zbudil in globokega spanja. Vse stvari, dogodki, besede in dejanja imajo neposreden vpliv na vaše odnose in sposobnost komuniciranja s svetom okoli sebe.

Pred nami je čas za ponovno vzpostavitev harmonije, najprej v sebi, napo pa še v svoji okolici.

Ne pozabite, harmonijo srca lahko dosežete in obstaja le takrat, ko skrbite zase. To je dober čas za razmislek, planiranje, zaključevanje starega, da lahko zaženete novo, čas za vse nove ideje in projekte o katerih že nekaj časa razmišljate. Osredotočite se na svoja občutja in potrebe, ki so nujne, da se počutite celi v sebi. Da bi vam to uspelo, si boste morda res morali vzeti čas, da občutite ljubezen in prijaznost do sebe…. da boste lahko prijazni do drugih. Da boste lahko podali roke drugim in jim pomagali, boste najprej morali dvigniti in pomagati sebi.

Šele ko se boste resnično okrepili, bo lahko izobilje ljubezni in veselja, ki obstaja v vas, steklo v svet. In šele takrat boste lahko ustvarili resnično harmonijo z drugimi na jasen, uravnotežen način.

Saj veste, stalno ponavljam… “za začetek moramo vsak zase stopiti iz svoje lastne teme.”

Hvala, ker ste. Se beremo… in zdaj se Vidimo. Ohranjajte visoko vibracijo in uporabite Modrost. Samo skupaj lahko ustvarimo Nov svet , kot si ga želimo. Ne sme nam biti vseeno. Meni ni… zato Vztrajajte, Verjemite, Zaupajte da se dobro z dobrim vrača in Delujte po svojih močeh.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem