Pred nami so dnevi konca in novega začetka

Pred nami so dnevi konca in novega začetka

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Namig za vikend, ki je pred nami…

Proces Spremembe je v samem vrhu in najverjetneje se v vašem življenju dogajajo »usodni« premiki, ki spreminjajo povsem vaše dosedanje življenje. Poglejmo, kaj nam ta makro kozmična poravnava prinaša in kaj planeti, zvezde, ki so organi naše duše prav zdaj sporočajo in kje nagovarjajo vas? Reguls je najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa.

Sonce je trenutno v znamenju Leva, pravimo, da je doma. Že od zadnjega julijskega dne smo v posvečenem času. Vzhajajoča zvezda Sirius bo v prihajajočem tednu doživela svoj vrhunec. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo. Če ste dobro nastavili svoje kompase v sredini meseca julija, ko so bili »pasji dnevi« ohranite namero vse do 12. avgusta, ko prihaja na Zemljo nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca. Ko se ta združi z našim Soncem se ob združitvi z Siriusom, energija še poveča. Ta val vsebuje nove svetlobne kode, za razvoj Zemlje za naslednje leto oziroma cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

Prav zdaj, smo v fazi odpiranja »Levjih zvezdnih vrat«, mačje energije ozvezdja Sirius.

Če niste vedeli, je za stare egipčane in druge, veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije.

Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – Modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost.

Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Prav danes, v petek 9. avgusta je dan zaključevanja te velike kozmične manifestacije, ki se dogaja zdaj.
8. avgusta sta se povezali kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Ta prehod, je odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod predstavlja višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je bil to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 88 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«. Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

In današnji dan je povezan z številom 9, ki predstavlja fazo zaključka, konca. Dan kasneje je sekvenca števila 10, ki odpira pot, da stopite skozi vidik kolesa sreče, iz uma v srce in od tukaj na 11 dan, vzamete svojo Moč nazaj.

Vikend, ki je pred vami bo obarvan z magijo, Močjo in ključna zdaj bo strast, da boste speče kode, ki so se aktivirale v začetku meseca manifestirale v željeno. Pisala sem že, da bo mesec avgust intenziven… saj smo vstopili v čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo. In še enkrat… 8. avgusta so se ponovno odprla Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva, ta pa so aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami.

Zakaj so ti dnevi tako pomembni?

Zato, ker se s tem tudi doKončno zaključuje na tem nivoju karma in vzorci, ki se danes raztapljajo. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vlada v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu… ker, ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas, se spomite, da veste zakaj in kaj se vam dogaja….

Ozrite se v nebo

Ob koncu tedna se ozrite v nebo. Manifestirajte. Ob vsakem utrinku zvezde, ki ga boste videli na nebu, si zaželite.

Še posebej pomemben dan, ki je pred nami je 11. avgust, saj je to čas, ko se aktivira faza meteoritskega dežja – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre namreč v tem času vsako leto skozi meteoritski pas in tako bo tudi letos na Zemljo pritekala velika količina meteoritskega železa.

»S tem pa se aktivira čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem