Prihaja nova knjiga Zavedanje je moč, avtorice Elene Sofie Seničar

Elena Sofia Seničar je energetska intuitivna terapevtka, ki z branjem iz človekovega biopolja pridobi védenje o človekovi preteklosti, sedanjosti in delčku prihodnosti. S svetovanjem v ključnih trenutkih v življenju pomaga ljudem izbrati najustreznejšo pot, s svojimi terapijami »Intuitivno uglaševanje« pa spodbudi telo k samozdravljenju in dosega prepričljive rezultate.

V prihajajoči knjigi predstavlja svojo presunljivo življenjsko zgodbo in opisuje skrivnosti, nauke in uvide, ki jih je pridobila z delom energetske intuitivne terapevtke in s katerimi učinkovito pomaga svojim strankam saj jim nudi zaščito in podporo tudi z linijo lastnega energetskega nakita.

Prihajajoča knjiga, ki jo boste držali v rokah, vas bo korenito spremenila in vaše življenje obogatila na nepredstavljive načine. Knjiga je edinstvena, z malo teorije, a številnimi praktičnimi nasveti in rešitvami, ki jih boste zagotovo uporabljali v vsakdanjem življenju.

Apel Elene Sofie Seničar na bralce knjige pa je: Zavedanje je moč!

Elena Seničar pravi:
“Končno je napočil trenutek, da moje prvo literarno delo ugleda luč sveta, zato vas z veliko mero ponosa in zadovoljstva obveščam, da bo 15. decembra 2016 izšla moja avtobiografija z naslovom ”Zavedanje je moč”.

Komaj že čakam, da lahko z vami delim svojo življenjsko zgodbo, svoje misli in uvide, ter dragocene izkušnje, ki sem jih pridobila z delom energetske intuitivne terapevtke.

Energetsko opremljena knjiga vam lahko korenito spremeni življenje in ga obogati na nepredstavljive načine. Ima moč porušiti predsodke, uničiti stereotipe in vas osvoboditi omejujočih vzorcev. Naučili se boste pogledati vase in na svoje življenje na drugačen način – način, s katerim boste lahko samostojno reševali svoje težave, brez pomoči tretje osebe.

Zbiranje prednaročil je že v polnem teku, saj vsakomur med vami, ki bo knjigo naročil še pred uradnim izidom, priznamo 20% popusta, GRATIS poštnino ter dodamo osebno darilce!

Naročite jo še danes!

Podarite jo svojim najbližjim in najdražjim. Čas obdarovanj je pred vrati, izkoristite enkratno priložnost, da nekomu podarite boljše življenje!

Ker je čas prednaročil z zakonom omejen, jih sprejemamo preko mojega uradnega Facebook profila, Osebnega Facebook profila in na mail naslov: elenas.doo@gmail.com le do 13.12.2016

Cena za knjigo z 20% popustom znaša 39,99 eur, redna cena pa je 49,99 eur.

Več na: www.elenasenicar.si

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: