Prihaja nova knjiga Zavedanje je moč, avtorice Elene Sofie Seničar

Prihaja nova knjiga Zavedanje je moč, avtorice Elene Sofie Seničar

Elena Sofia Seničar je energetska intuitivna terapevtka, ki z branjem iz človekovega biopolja pridobi védenje o človekovi preteklosti, sedanjosti in delčku prihodnosti. S svetovanjem v ključnih trenutkih v življenju pomaga ljudem izbrati najustreznejšo pot, s svojimi terapijami »Intuitivno uglaševanje« pa spodbudi telo k samozdravljenju in dosega prepričljive rezultate.

V prihajajoči knjigi predstavlja svojo presunljivo življenjsko zgodbo in opisuje skrivnosti, nauke in uvide, ki jih je pridobila z delom energetske intuitivne terapevtke in s katerimi učinkovito pomaga svojim strankam saj jim nudi zaščito in podporo tudi z linijo lastnega energetskega nakita.

Prihajajoča knjiga, ki jo boste držali v rokah, vas bo korenito spremenila in vaše življenje obogatila na nepredstavljive načine. Knjiga je edinstvena, z malo teorije, a številnimi praktičnimi nasveti in rešitvami, ki jih boste zagotovo uporabljali v vsakdanjem življenju.

Apel Elene Sofie Seničar na bralce knjige pa je: Zavedanje je moč!

Elena Seničar pravi:
“Končno je napočil trenutek, da moje prvo literarno delo ugleda luč sveta, zato vas z veliko mero ponosa in zadovoljstva obveščam, da bo 15. decembra 2016 izšla moja avtobiografija z naslovom ”Zavedanje je moč”.

Komaj že čakam, da lahko z vami delim svojo življenjsko zgodbo, svoje misli in uvide, ter dragocene izkušnje, ki sem jih pridobila z delom energetske intuitivne terapevtke.

Energetsko opremljena knjiga vam lahko korenito spremeni življenje in ga obogati na nepredstavljive načine. Ima moč porušiti predsodke, uničiti stereotipe in vas osvoboditi omejujočih vzorcev. Naučili se boste pogledati vase in na svoje življenje na drugačen način – način, s katerim boste lahko samostojno reševali svoje težave, brez pomoči tretje osebe.

Deli to s prijateljem