sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Prižgi zlato žensko v sebi

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Opazuj sebe in opazila boš, da se v tebi nahaja 5 žensk. Ko znamo prisluhniti sebi in svoji cikličnosti obogatimo svoje življenje.

Ženske smo ciklična bitja in imamo drugačen hormonski sistem kot moški. Ženski skozi mesec nihajo in se spreminjajo, spolni hormoni, čustva, potrebe in moči. Ko ženska pozna svoj cikel in prilagodi življenje vsem svojim fazam, poskrbi tudi za zdravje in boljše počutje, ter zna uporabljati svoj cikel za samozdravljenje, magnetizem in manifestacijo. Vsak mesec greš skozi 5 žensk.

Ko prižgeš vseh 5 žensk, postaneš zlata ženska.

Čarobnica (element vode)

Čarobnica predstavlja stik s sabo. Začne se dva dni pred krvavitvijo oziroma pred prazno luno (pri menopavzi). Višek pa doseže na dan krvavitve (na prazno luno). Takrat je ženska v polni energiji svoje Čarobnice.

V tem času je pomembno, da se poslušamo, saj imamo najmočnejšo intuicijo. Prav tako je pomemben počitek, regeneracija in sproščanje. V tem času poskrbi zase in se razvajaj.

Pomembno je, da skrbiš za svoje ledvice, spolne organe, hrbtenico, možgane, tako da meditiraš, počivaš, izvajaš obrazno jogo in dihalne vaje.

Vizionarka (element lesa)

Vizionarka je 5.-10. dan po krvavitvi oziroma po prazni luni. Tvoja energija se dvigne, si lepa, žareča in vedno polna idej in elana. Tvoja produktivnost je najvišje. Prav tako se ti dvigne libido, si igriva hkrati pa tudi zelo potrpežljiva, nič te ne izčrpa. V tem času imaš najmočnejšo vizijo, si fleksibilna in družabna.

V tem času je pomembno, da se dosti gibaš, piješ več vode in ješ več probiotične hrane, ter zmanjšaš uživanje kofeina.

Magnetična (element ognja)

Magnetična ženska doseže višek na dan ovulacije oziroma polne lune. Traja od 12.-17. dne po krvavitvi. To je čas ko si magnetična za okolico, imaš nove zamisli in ljudje te bolj opazijo.

Pri ženski je tukaj glavni magnetizem. Si močna in odločna, nič te ne ustavi. To je pravi čas za sestanke, saj si v magnetični energiji in stvari stečejo bolj lahkotno. V tem času imaš dvignjen oksitocin, ki ti omogoča, da si bolj sproščena. Ta čas je primeren za masažo prsi, jogo obraza in ples. To je čas, ko znaš uživati v sedanjem trenutku. V tem času si lahko tudi masiraš svojo žlezo timus in podpreš svoj imunski sistem.

Zdravilka (element zemlje)

Zdravilka je čas prehodov, iz ene faze cikličnosti v drugo. Bolj kot se opazujemo, bolj čutimo prehode in spremembo energije, lahko tudi čutimo več utrujenosti. Ko imamo zdravo zdravilko se znamo poslušati in upoštevati. V tem času lahko tudi izvajaš medicinski zvok HU za vranico.

Kraljica (element kovine)

Začne se od 20. do 25. dan po krvavitvi. To je čas, ko naredimo red v svojem življenju. Vidimo bolj realno sliko in nič več ne potlačimo svojih čustev.

Tej fazi lahko rečemo tudi PMS, ki je čisto naravni mehanizem ženske. V tem času smo občutljive na svoje meje, včasih negotove, utrujene ali prestrašene. Lahko te zmoti vse, zato se umakni vase.

Pomembno je, da čuvamo svojo energijo in se ne opravičujemo za to, kar smo.

Ta del cikla lahko uporabimo za pregledovanje pogodb in pregled nad financami. Moder moški te bo v tem času upošteval in poslušal, saj bo od tebe dobil najbolj dragocene nasvete in iskreno mnenje.

V tem času lahko skrbiš za svoja pljuča, ki so glavni organ elementa kovine z različnimi dihalnimi vajami.

Lucija Tao, licencirana inštruktorica Tao face yoge in Juicy golden woman by Savina Atai & Mantak Chia

Avatar of Lucija Tao
Dobrodošli! Moje ime je Lucija. Skozi življenje sem raziskovala različne teme povezane z duhovnostjo in osebno rastjo. Tako kot vsi sem šla skozi življenjske izzive, na področju zdravja, odnosov, doživljala izgube, bolečine, težave, stres itd…
No Tab Selected

Vir slike : Pixabay

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij