Resonanca – kako se uporablja pri Inergetix CoRe™ diagnostiki?

Inergetix CoRe™Inergetix CoRe™
Inergetix CoRe™

Čisto in samo na začetku malo fizike: resonanca je pojav, kadar dušeno nihalo niha z največjo amplitudo ravno takrat, ko je frekvenca vsiljenega nihanja enaka lastni frekvenci nihala – bistveno povečanje amplitude v oscilacijskem sistemu torej nastopi kot odgovor, kot posledica resonance. 

Kako se torej resonanca kaže v vsakdanjem življenju?

Vsak od nas lahko čuti posebno navezanost na določen prostor ali kraj, ima rad določeno vrsto hrane ali glasbe. Privlačijo nas določeni ljudje, določeni hobiji, knjige, barve…. itd. S temi kraji, predmeti, ljudmi.. torej na nek način resoniramo. Po drugi strani ne prenesemo določene hrane, ne maramo določenih ljudi… in tudi to kaže na resonanco z nečim.

Resonanca ima tako veliko širši pomen, kot ga lahko razume sodobna znanost.

Kako pa se resonanca uporablja pri diagnostiki z Inergetix CoRe™ sistemom?

Rezultati, ki jih predstavlja diagnostika na informacijski ravni, pokažejo vse medsebojne povezave med klientom in recimo določenim zdravilom, čustvenim stanjem, organskim neravnovesjem, afirmacijami… in to v najbolj splošnem pomenu. Ta medsebojna povezava, resonanca kaže, da imata klient in določeno zdravilo nekaj skupnega.

Po drugi strani pa lahko recimo z določenim krajem resoniramo zaradi več vzrokov: na tisto mesto imamo lahko lepe spomine, lahko imamo neprijetne spomine, lahko tam živi nekdo, ki nam je blizu….

Pri CoRe™ diagnostiki se nam lahko zazdi, da ni nobenega razloga, da resoniramo z določenimi rezultati – če pa upoštevamo, da za resoniranje z nečim lahko obstaja 12 različnih razlogov, lažje razumemo naslednje:

– rezultati se lahko pokažejo kot določeni simptomi: npr. otekanje, vnetje, prizadetost dihalni poti… itd., kar pomeni, da ima določen človek nagnjenje, da na določene stvari reagira na tak način
– rezultati se lahko pokažejo kot nagnjenost k določeni bolezni in ta nagnjenost k določenemu obolenju se lahko pokaže še predno bi se simptomi pokazali na telesu
– stvar, s katero nekdo resonira, se lahko nahaja v bližnjem okolju in je nekako povezana s klientom
– kot rezultat se lahko pokaže neka stvar, ki ima samo določene elemente, ki resonirajo s klientom (torej lahko je nečesa preveč – npr. sladkorja ali pa premalo – npr določenih vitaminov, hranil…)
– ……..

Recimo, da se pri klientu pokaže, da resonira z organom želodec. To bi lahko pomenilo karkoli od naštetega:
– bolečine v želodcu
– krči želodčnih mišic
– mlahavost želodčnih mišic
– preveč želodčne kisline
– premalo prebavnih encimov
– rana na želodcu
– zmanjšana odpornost želodčne sluznice
– nezdravo prehranjevanje
– stres, strahovi, jeza……
– nezdrav način življenja (cigarete, alkohol…)
– težko »prebavljanje« obilice informacij iz okolja
– … itd.

Kot vidite, obstaja nešteto možnosti, zakaj resoniramo z določenim dobljenim rezultatom – klienti seveda običajno pričakujejo »diagnozo«, ker gre pri CoRe™ sistemu za diagnostiko – vendar je potrebno povedati, da gre za diagnostiko na infomacijski, vzročni ravni in da ne gre za diagnozo na telesni oz. biokemični ravni, kot smo jo vajeni pri uradni medicini.

Vsekakor se pri informacijski diagnostiki nikoli ne gleda enega samega področja, ampak se vedno obravnava človeka holistično – kot celoto – torej tudi mentalne, čustvene in druge komponente.

Ko sistem Inergetix CoRe™ najde resoniranje med klientom in določenim organom, zdravilom ali čemurkoli od več kot 100.000 zdravilnih informacij v sistemu, med terapijo to zdravilno informacijo preprosto komunicira oziroma posreduje na daljavo na informacijsko raven človeka in tako se začne samozdravljenje na vseh ravneh.

Ni torej pomembno, zakaj resoniramo z določeno stvarjo, ampak to, da dobimo ustrezne zdravilne informacije, ki nam bodo pomagale pri odpravljanju neravnovesja na določenem področju.

Avtor: Mojca Fabjan
www.amedea.si

O Mojca Fabjan

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno tridesetimi leti. Pred nekaj leti sem "odkrila" zdravljenje z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: