Išči
Generic filters
mychi e

Retrogradna Venera v Levu in čas partnerske karme

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
V zadnjem tednu najbolj vročega meseca v tem letu se v retrogradno gibanje obrne planet Venera. Venera je planet vrednot, partnerstva, lepote in je znanilka ljubezni.  Svojo retrogradno pot začne 25. julija 2015 na 0° Device in se 6. septembra 2015 ponovno obrne nazaj v direktno gibanje. Takrat bo na 14°Leva.

Zakaj bo ta čas za vsa partnerstva tako zelo pomemben?

Zato, ker je pred vami je čas, ko se boste zaGledali tako ali drugače v svoje partnerske odnose. Retrogradna Venera bo namreč preizkušala vaše odnose, predvsem če in ali imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Vsi, ki ste v partnerskem odnosu glejte, da se boste v tem času dovolj posvečali svojemu partnerju, da ne bo iskal utehe v objemu tretje osebe, lahko pa se celo zgodi, da se celo vi sami zagledate v nekoga drugega.Tudi za vse, ki ste samski velja opozoriti, da bo avgust mesec, ko bi lahko videli svojega izbranca ali izbranko skozi rožnata očala, saj se vam bi lahko zdel-a naravnost »sanjski ali sanjska«  in čisto »za vas«… No, ker vsak vpliv mine in tudi ta bo, bi kaj hitro, ko bi Venera svoj 40 dnevni pohod opravila, vaša »sanjska« podoba dobila svojo pravo in zelo jasno sliko… da ni tako popolna in sijoča oseba, kot ste sprva mislili oziroma videli.Čas je sicer naklonjen ljubezenskim trikotnikom… tudi vsem tistim, ki ste že zapleteni v trikotnike, lahko pa bi se ponovno zapletli v odnose z ljudmi, s katerimi ste že bili v odnosu, pa vendar… naj vam bo v vednost, da resnično dvakrat premislite ali se boste v tem času pustili zapeljati in ali se boste ponovno spustili v nekaj, kar vas bo sprva zopet zaČaralo, na koncu pa ponovno razOčaralo. Čas bo vsekakor izjemno naklonjen za poglabljanje obstoječih ljubezenskih  odnosov in partnerskih vezi. Mnogi bi lahko imeli občutek, da se bo v vaš odnos naselila ljubezen, nežnost in romantika, da si boste s partnerjem bližje kot sicer, zato si resnično vzemite čas in se partnerstvu tudi posvetite.
Bodite Resnični… Bodite v srcu… čas neZvestobe in neResnosti je pred vami.
V teh nekaj tednih se lahko celo zgodi, da bi se zaključilo tudi razmišljanje o tem kakšen je vaš odnos in kar ste skozi odnose zastavili v maju, se bo zdaj pokrenilo v tek razRešitve. Pred vrati so spremembe… vse, od vaših vrednot pa vse do tega koliko se dajete v odnosu in če sploh se. Če želite Vse in hkrati ne delite sebe, potem so pred vami dnevi, 40 dnevnega križev pota, ko se boste soočali s svojo »karmo« – starimi vzorci in nepredelanimi vsebinami. Zdaj boste imeli možnost… Ali se odnos lahko začne ali pa tudi konča, saj boste zdaj veliko bolj dosledni. Prav ta doseldnost, bo ob koncu julija, ko bo Venera vstopila najprej v znamenje Device, aktivirala in postavila pod drobnogled vaš odnos in »hočeš nočeš«, morali se boste soočiti z določenimi dejstvi: da je vaše »zlagane« igre konec in da je čas za spremembo. Ko govorim o igrah, govorim o teh dobesedno. Zdaj boste morali nehati »igrati«, spreGledali vas bodo, saj boste primorani, če boste odnos želeli obdržati, Vanj začeti tudi nekaj vlagati, in dati del sebe… sicer bi lahko izbrali, da boste raje sami… ali se bo za to odločil tisti »drugi« na vaši strani.
Zlagani ali »narejeni« odnosi, se bodo razblinili kot milnati mehurčki… poKazal pa se bo vaš pravi obraz v odnosu in igra, če jo igrate… bo dobila svoj epilog.
Ker bo Venera v znamenju Leva, bi se na prvi pogled lahko videlo, da bo avgust mesec poln ljubezni, pa bi se vseeno proti  koncu izkazalo, da bo to mesec, kjer bo povdarek na delu na sebi in ozaveščanju, kaj je potrebno v odnosu spremeniti. Vsekakor v času retrogradne Venere ne delajte niti pomembnih »poslovnih odločitev«, saj je bolj čas za odmor, počitek in razmislek, ker Venera vlada tudi denarju, financam in naložbam.
Karma kliče v tem poletju po resnični Ljubezni. 
27. julija se v retrogradno gibanje postavi še Uran, ki je v znamenju Ovna in ta bo z Venero v lepem trigonu, ki prinaša nenadne spremembe in pretrese v ljubezni, lahko celo finančne dobitke. Retrogradnost planetov v svoji biti upočasni njihovo delovanje in procese ponotranji, kar pomeni, da je to čas introspekcije in vpogleda. Zdaj lahko na površje izplavajo »stare vsebine«, ki se lahko ponovno premlevajo na nov način… vsekakor bodo zdaj glavne teme: finance, vaše vrednote in vrednostni sistem, partnerski odnosi in na spločno odnos do partnerja in partnerstva.Prav na začetku 40-dnevnega procesa retrogradne Venere, bi lahko čutili neke vrste osamljenost ali bi se v svoji notranjosti začeli ukvarjati z razhajanjem, ki bo nujno potrebno v odnosu. Venera bo prav iz 24. na 25. julija v tesnem spoju z zvezdo Regulus, predno se bo obrnila v retrogradno gibanje. Za vse, ki ste rojeni v znamenju Bika ali Tehtnice ali pa imate to znamenje poudarjeno v svoji rojstni karti (vaša vladarica je Venera),  bi znali ta vpliv še najbolj obČutiti.  Stvari, ki ste jih planirali, se nekako ne bodo iztekle na način, kot ste si ga zamislili sprva. Prav Venera v Devici, bo od vas hotela, da ponovno naredite vpogled v svoje dosedanje življenje in da se morda za kakšen teden dobesedno odmaknete in se posvetite izključno sebi.
Razmišljali boste… saj boste iskali smisel in svoj višji namen v odnosih.
V naslednjih nekaj tednih, v avgustu, bi se že znale kazati prve konkretne spremembe, ki jih boste naredili, bodisi, da se bo kdo selil, priselil, odselil… da prekinete ali kakšne odnose začnete… predvsem odnosi bodo tematika, skozi katere si boste želeli polnosti in izpolnjenosti, sicer boste raje sami. Vsi odnosi, ki ne bodo imeli nek smisel, se lahko prekinejo, tudi tisti, ki so bili samo »navidezni« in površni. Vsekakor to ne bo ugoden čas za poroko… počakajte, da bo Venera ponovno v svojem direktnem gibanju.Zadnji dan julija vstopi Venera v znamenje Leva in ta vam lahko prinese srečanje z nekom iz vaše preteklosti. To bo oseba, s katero ste bili v neki tesni čustveni povezavi… ja, karmični dolgovi in nerešena vprašanja bodo tema, s katero bi se ob koncu meseca lahko soočali. Ne pozabite, da je na isti dan, 31.julija, tudi polna LunaSuperluna, ki je prinašalka velikih sprememb in manifestacije.

In kaj je »superluna«?

Luna kroži okoli Zemlje po svoji orbiti in včasih se bolj ali manj približa Zemlji. Ko pravimo, da je nova ali polna Luna v perigeju, to pomeni, je najbližje našemu planetu. Takrat je tako vizualno najsvetlejša in največja, zato je ta pojav imenovan superluna. Ime superluna je skoval astrolog Richard Nölle, pred več kot 30 leti, da pa se več o taki Luni govori šele v zadnjih letih je to zato, ker je bil ta izraz sprejet šele v zadnjih nekaj letih. Po definiciji, kot pravi Nölle, da govorimo o superluni, mora nova luna ali polna luna priti v oddaljenost 361.836 kilometrov (224.834 milj) od našega planeta, merjeno od središča Lune in Zemlje.Luna je povezana z magnetizmom in podzavestnimi vsebinami, emocijami in odzivi vseh vrst. Tako velja, da ima superluna tudi nekoliko močnejši vpliv na naravne pojave, vreme in tudi ljudi. Povezujemo pa jo lahko tudi z ekstremnimi pojavi v atmosferi, zemljini skorji in oceanih, predvsem naj bi povzročala močnejše plimovanje. Velikokrat je lahko »kriva« celo za poplave, močne nevihte, vulkanske izbruhe in potresno delovanje. Velja omeniti, da je letno lahko tudi do 6 superlun in v letu 2015 so bile to nove lune v januarju, februarju in marcu ter polne lune v avgustu, septembru in oktobru. Superluna, ki je bila marca, jo je spremljal še skupni sončni mrk. Enako se bo zgodilo ponovno v septembru, ko se aktivira še zadnja iz tetrade zaporednih »krvavih lun«, ki so se začele v  aprilu 2014. V letošnjem letu, bo najbolj odmevma superluna, polna luna, ki bo 28. septembra 2015. Takrat bo njena oddaljenost 356.896 kilometrov ali 221.754 milj.V začetku avgusta, bi vam lahko tudi kvadrat Saturna in Jupitra prinesel neke vrste nezadovoljstva ali neke vrste blokade, saj boste imeli občutek, da vas nekaj ali nekdo ovira, da se ne morete premakniti ali celo napredovati. Pa vendar… to bo samo obdobje, ki bo minilo, velja pa opozoriti, da bodite vsekakor na to pozorni, da v odnosu nikakor ne »rinete z glavo skozi zid«.Ker bo Venera ognjena, v znamenju Leva, boste na vsak način in za vsako ceno želeli izstopati in biti opaženi. Pričakujete lahko tudi teatralnost, dramatičnost in nikakor ne boste polovičarski… vse boste hoteli na veliko in hoteli boste Vse. Povečala se bo vaša kreativnost in lahko boste izjemno ustvarjalni. Spremljalo bi vas lahko pretiravanje na vseh ravneh, zato pazite predvsem, da ne boste pretirano in čezmejno zapravljivi in stopali čez rob svojih finančnih zmožnosti. Tudi pomembne nakupe in dolgotrajne naložbe prestavite raje na čas, ko bo Venera direktna.
Vodilo ognjeno-kraljevske Venere je: »Drznite si izstopati!«
Spogledovanje, flirti in zapeljevanje… tudi to bo zdaj tema, ki bi se lahko odprla v vašem življenju. Neka strast se bo prikradla v vaše življenje, ki se bo na vsak način želela izraziti. Vsekakor pa boste lačni in željni samopotrditve in odobravnja drugih. Manj prijetna Venerina plat je njena bahavost in narcizem, egoizem, zahtevnost, celo ošabnost, ko bi lahko zahtevala vse samo zase in za svoj prid. Prav s temi vrlinami se boste spogledovali zdaj pri sebi skozi odnos, ko boste preverjali,  ali res sami odnosu tudi kaj doprineste, kaj in ali se dajete ali samo jemljete in zahtevate vse sebično zase. Če se vaši stavki začnejo z:»Jaz… jaz… in še enkrat jaz… ali pa mene, meni…« no, potem pričakujte kakšen neljubi bumerang s strani tistega, ki bi ga napadali, saj bi vas skozi dejanja znal pošteno strezniti in celo okljofutati. Čas bo, da spremenite svoj način izražanja. Retrogradna Venera lahko odnose utrdi ali pa jih omaja do te mere, da se na koncu ti celo prekinejo. Ne bodite preveč zaverovani vase in ne mislite, da ste vsemogočni.
Odmaknite se… poglobite se vase in odkrijte, kaj je pomembno vam. Zdaj bodo v ospredju karmična razmerja.
Ljubezen bo v ospredju, vi pa jo boste morali ovrednotiti. Svoj partnerski odnos boste morali dati pod drobnogled in si naliti čistega vina. Sta skupaj na istih tirnicah ali se vozita že nekaj časa vsak po svojih… če skupne povezave ni, potem bo to čas bilance… lahko razhoda.Če ste se že nekaj časa spraševali v odnosu »ali je to to«, imeli morda ob tem dvome ali preveč vprašanj glede pristnosti odnosa, potem je zdaj čas, ko boste naredili korak. Igre in teme, ki bodo zdaj v ospredju vašega dogajanja so… nova ljubezen, stara ljubezen, resnično poželenje, ljubezen med prijatelji, izgubljena ljubezen, ki vas ponovno obišče, odsotnost ljubezni in še vse, kar bi se lahko dogodilo vmes omenjenih tem, bodo teme, s katerimi se boste soočali. Tudi vaša intima bo dobila popolnoma nove razsežnosti in povsem nov pomen.

Retrogradna Venera in njen psihološki pomen

Venera je retrogradna vsako leto in pol, vendar samo 7% časa v ciklusu, traja pa 42 dni. Vsaka naslednja retrogradnost je za 72° pred stopinjo, na kateri je bila retrogradna prejšnjič, če pa točke retrogradnosti povežemo, dobimo peterokrako zvezdo, ki je simbol ustvarjalnosti, življenjskega sloga in specifičnega erotičnega izraza. Retrogradna Venera deluje »zmehčano« kot, da »spi«, oziroma je obrnjena vase. Doživljanje individuuma postane ezoterično, v tem obdobju se opravi introspekcija, doživljanja medčloveških odnosov v preteklosti in tudi v prejšnjih inkarnacijah. Vrednote in vrednostni sistem se reorganizirata v skladu z dognanji v tem obdobju.
Proces, ki teče v tem času je proces razumevanja karmične poti, ki je vezana na vse erotične in ljubezenske stike in povzetek vsega kar je že znano na tem področju.
Za retrogradno Venero je značilno, da ima tendenco, da zniža nivo zahtev, oziroma prag zahtevnosti, zato lažje vzpostavlja odnose z drugimi ljudmi, kajti hrepenenje po tem, da želi biti ljubljena je zelo močno.Omenila sem že, da je astrološko obdobje retrogradne Venere eden izmed najbolj pomembnih obdobj, kar se tiče ljubezenskega področja. To je faza, ki se nam ponavlja na vsakih 18 mesecev in vsakokrat, ko Venera naredi obrat, so pri vseh ljudeh, skoraj brez izjeme, odnosi pa so glavna tema. Najverjetneje se sprašujete, zakaj? Zato, ker v temu času odigra ključno vlogo v partnestvih »karma«. Vsakdo izmed vas,  bi se lahko zdaj soočal in se srečal skozi odnos, z novim odkritjem ali lekcijo, ki nam jih lahko zadajajo dogodki ali osebe s katerimi se takrat srečujemo in nam prekrižajo pot. Lahko se vam zgodi da v tem obdobju spoznate koga na novo, povsem nepričakovano, morda se noro zaljubite… Spet drugi bi lahko ponovno šli skozi proces »popravljanja zlomljenega srca« v ljubezenskem odnosu z nekom, ki vam prej ni uspelo. Ljubimci iz preteklosti se lahko nenadoma pojavijo in pridejo nazaj v vaša življenja. Celo ljudje, za katere si nikoli nismo prej niste mislili, da bi se lahko z njimi povezali, se vam bi nenadoma zdeli bolj privlačni. Skratka…
»Nemogoče lahko postane v tem času mogoče.«
Vedite samo eno… da ni vse rožnato in pravljica, čeprav bi se na prvi pogled lahko vse res tako tudi zdelo.Prav odkrivanje novih povezav skozi odnose vseh vrst, bi lahko zdaj težje absorbirali, še posebej, če jih ne boste iskali. Veliko vprašanj se vam bo porodilo o ljubezni in to povsem nepričakovano. Soočali bi se lahko tudi z odločitvami morda celo o tem, ali so res mogoče druge priložnosti. Ljubezen na preizkušnji in nove ugotovitve bi lahko na plano potisnile nekatere stvari, ki bi vas priSilile, da razišče nov teritorij. Ja, pred vrati bo lahko tudi Skušnjava, v smislu prevare partnerja, da bi videli, če je »tisto tam« res tako bolj pravo, kot se vam bo zdelo zdaj. Venera je planet ljubezni, ampak ona je tudi planet poželenja, strasti in spolnosti. Predstavlja vaše želje, vaša hotenja in vse to lahko v temu obdobju ustvarja skušnjavo… okusiti prepovedano sadje.

Venerin cikel, pentagram in pomembnost srečanja Venere in Sonca

Zdaj se bosta srečala Sonce in Venera v znamenju Leva… prav ta kombinacija, pa označuje nov cikel. Zdaj se odpirajo nove priložnosti, da se določene stvari in trenutne situacije obrnejo in premaknejo na nov nivo delovanja. Kako dobro boste ta val energije izkoristili vi sami na področju posla, financ in partnerstva, pa je seveda na vaši strani skozi Izbiro.Venerin cikel je izjemno fascinanten, zato bi predstavila še zelo zanimivo povezavo Venere in simboliko pentagrama. Pentagram je eden najstarejših simbolov na svetu. Uporabljali so ga več kot 4000 let pred Kristusom.Pentagram je predvsem poganski verski simbol. Zdaj je beseda poganski postala tako rekoč sinonim za čaščenje hudiča, kar je velika zmota. Korenina besede sega k lat. izvorupaganus, kar pomeni podeželan, »pogani« so bili dobesedno neuki podeležani, ki so se oklepali starih podeželskih verovanj in so častili naravo. Cerkev se je tako zelo bala tistih, ki so živeli v vaseh, villes, da je nekoč nedolžna beseda v mnogih evropskih jezikih dobila pomen negativca. Pentagram je simbol iz obdobja pred Krščanstvom in je povezan s čaščenjem narave. Naši predniki so si predstavljali, da svet sestavljata dve načeli, moško in žensko. Njuni bogovi in boginje so se trudili obnavljati ravnovesje moči. Jin in jang. Ko sta bila moško in žensko načelo v ravnovesju, je bil na svetu mir. Ko je bilo porušeno, je izbruhnil kaos.
Pentagram predstavlja žensko načelo – koncept, ki ga verski zgodovinarji imenujejo »sveta ženskost« ali »božanska boginja«.
Najosuplivejša lastnost pentagrama pa je »grafični« izvor njegovih vezi z Venero. Planet Venera vsakih 8 let izriše popolno zvezdo na ekliptičnem nebu. Naše prednike je ta pojav tako presunil, da sta Venera in njena zvezda postala simbola plodnosti, lepote in cikličnih lastnosti spolne ljubezni. Ne vem, če ste to vedeli, a v čast čarobni Veneri so Grki pripravili Olimpijske igre v skladu z njenim osemletnim ciklom. Danes redko kdo ve, da Olimpijske igre vsake 4 leta sledijo Venerinim polovičnim ciklom. Še manj ljudi ve, da je zvezda s petimi kraki skoraj postala uradni olimpijski simbol, a so ga v zadnjem hipu spremenili v pet sekajočih se krogov, da so povdarili olimpijski duh celovitosti in harmonije.Prav konjunkcija med Soncem in Venero se zgodi na vsakih 8 let, ko se ta znajde v istem znamenju kot Sonce, ob svojem obratu v retrogradno gibanje. Ko se ustvari med Soncem in Venero spoj in če bi vse te točke stopinj spojili, dobimo popolni pentagram. Njen cikel prinaša zmožnosti za odpiranje novih vrat in nove priložnosti. Mnogi se pod tem vplivom zaObljubijo in se podajo na popolnoma novo ljubezensko pot, medtem, ko se lahko spet drugi soočajo s tistim manj prijetnim, kot so prekinitev odnosa ali ločitev.Da bi lahko videli kaj vam Venera prinaša zdaj in kaj zaključujete, morate pogledati prejšnji ciklus, ki je bil aktiviran pred osmimi leti.Aspekti med ostalimi planeti so bili sicer malce drugačni, pa vendar spoj Venere in Sonca v Levu je takrat mnogim prinesel to, da so se odločili za skupno pot – zakon ali pa ste začeli kako drugače skupno življenje, saj je takrat Pluton kot iz mitološke zgodbe Perzefone in Hada prinesel nenadne strasti, Luna v tehtnici je kupila prstan, Saturn je prinesel obveznost in odgovornost… kot tudi vse lekcije, ki jih je bila deležna Venera glede svojih vrednot v tem ciklu 8-ih let. In zdaj vprašanje… Ste naredili test ali ne?Če je takrat vaša odločitev bila pametna in dobra, potem ste test in izpit opravili. Tudi takrat ste se lahko na podoben način soočali s podobnimi ali celo istimi situacijami v odnosih, ne glede na to ali so bile to izvenzakonske zveze, skrivne ali celo vzporedne veze, ki ste jih imeli. Tudi takrat vam je Saturn lahko zadal boleče in težke lekcije, ki se zdaj zaključujejo. Kar je najbolj fascinantno pa je to, da je bil Saturn na 28°Leva, na istem mestu, kjer se zdaj nahaja Venera, ta pa dela zdaj natančen kvadrat s Saturnom, ki je na 28° Škorpiona. Kvadrat je ovira, izziv, ki se ponovno kaže in tega ne boste morali zaobiti. Potrebno se bo soočiti z izzivom. Prav ta fatalna srečanja so bila lahko zelo boleča, zato se morajo prav ta zdaj na neki ravni končati in zaključiti. Zato se vse zveze, ki vas kakorkoli omejujejo, dušijo ali preprečujejo, da bi napredovali morajo zaključiti. Čas je, da se jih osvobodite. Pri tem vam bo pomagal aspekt kvadrata med Marsom in Uranom. Prav tako se bo v vašem vsakodnevnem življenju, kjer nimate dovolj prostora zase in vse kar imate resnično radi, Venera ustvarjala možnost novega začetka.Ko se bo Venera ponovno obrnila nazaj v svoje direktno gibanje, v septembru, se bo tudi Saturn dokončno postavil v znemenje Strelca, kar velja povdariti, da ta kvadrat takrat niti ne bo imel nekega posebnega vpliva ali pomena. Tudi prehod Jupitra v znamenje Device bo prinesel neke vrste realizacije na materjalnem področju, kar bo prineslo fazo bolj izpolnjenega in srečnejšega obdobja v vašem življenju. Na koncu boste še zelo zadovoljni, izpolnjeni in srečni.
Saj veste… Vi ste Kreator… zato Izberite, kar je prav za vas.
Tudi vaše vrednote bodo pod drobnogledom… vse z razlogom, kajti včačih vas situacije morajo pripeljati do točke, ko spreGledate in Vidite, kaj je resnično vredno in kaj v resnici v biti že pravzaprav imate.Zanimivo je tudi, da se vladavina retrogradne Venere zaključi 6. septembra 2015, ravno v fazi, ko bomo v fazi sprožitve nove karmične osi, ki se bo aktivirala na sončni mrk ob koncu septembra. Ker sončni mrk prinaša »prihodnost« v sedanjost, se pravi vizije in novo energijo, to pomeni, da bi se lahko že zdaj mnogi izmed vas vkrcali na povsem nov val energije ter tako vstopili, s koncem poletja, v svoj novi življenjski cikel. Za nekatere se lahko to seveda manifestira na področju partnerskega odnosa.Omenjala sem tudi že Polno luno, ki bo na zadnji julijski dan, kajti tudi ta bo posegala v vašo »usodo« in v to kaj boste Izbrali. Še posebej se bo ta vpliv dotaknil vseh vas, katerih je odnos zavit v neko meglo ali stalnih čustvenih pretresov. Nove povezave se ustvarjajo z namero, da se lahko zavržejo stare. Pripravite se lahko na presenečenja vseh vrst.Medtem, ko bodo zdaj odnosi osrednja točka, obstajajo drugi načini, kako vse se še lahko ta energija manifestira. Ponovna boste ocenjevali sebe, svoj videz in podobo. Morda boste začeli razmišljati, da morate nekaj narediti s svojim izgledom, videzom ali celo spremeniti stil oblačenja. Veliko se boste ukvarjali s svojo samopodobo. V tej fazi se nikakor ne poslužujte ničesar drastičnega, še najmanj posegajte po kakšni plastični kirurgiji, botoxu ali trajnih lepotnih posegih, kajti veliko boljše bo, če počakate in se tega, če že res morate, lotite po 6. septembru.Z lepoto se boste ukvarjali tudi v svojem domu in svoji okolici. Morda boste uvajali nove elemente v svoj dom, nova dekoracija, umetniška dela ali manjša preurejanja doma vam lahko prinesejo popolnoma novo kvaliteto vašega dosedanjega življenja. Vsekakor boste spremninjali svoj dom, okolico, kjer ste, prenovili ali uredili pa bi lahko tudi svoje delovno mesto… vse pa bo gravitiralo in bo povezano z odnosi seveda. Ukvarjali se boste tudi s tem, kako dobro skrbite zase… za svoje zdravje in ali se preveč ukvarjate z drugimi in s tem zanemarjate sebe.Bodite pripravljeni in dobro izkoristite čas vrednotenja, ki je pred vami. Venera vam utira zdaj pot ter vam pomaga uskladiti vaše zavedanje o ljubezni, odnosih, denarju in vsem, kar cenite in kar vam je vredno. Pred vami je mistično, magično in pomembno obdobje, zato ga izkoristite sebi v prid, da razČistite svoj Odnos.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu - Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu – Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem