Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Saturn in Rahu v septembru 2013

venera m
Oglas

Počasi se bližamo astrološko najpomembnejšemu dogodku oziroma obdobju letošnjega leta.

Ne gre za obdobje mrkov, ki se vedno zgodi dvakrat na leto in je samo po sebi malo problematično; temveč za drugo, precej redko srečanje, ki ima v sebi v potencialu negativne tendence. Gre za srečanje dveh principov / naravnih načel na nebu: SATURNA in RAHUJA, ki se bo zgodilo v sredini meseca septembra.

Kombinacija SATURN – RAHU je v sebi težavna, naporna, nemirna, lahko agresivna, usmerjena stran od pozitivnih preobrazb in močno destruktivna. Zahteva našo pozornost in prav je tako.

Prav tako se je zelo pomembno zavedati, da djotiš, stara vedska astrologija, nikoli ne govori o zunanjem vplivu planetov na nas, čeprav se morda na prvi pogled tako zdi – temveč stanje na nebu vedno koz zrcalo samo odseva tisto kar je v nas. Torej je ključ v nas in tudi tega se je vedno dobro zavedati.

Srečanje se zgodi 17.9. 2013 v znamenju Tehtnice, ki ji vlada in jo upravlja VENERA,  a ravno Venera se dan kasneje ujame med njiju, stisnjena, v primežu težav.

Kako se bo to kazalo v življenju vsakega posameznika se težko posplošuje, saj je odvisno od nam lastne življenjske situacije ter potencialov in neravnovesij, ki smo jih prinesli s seboj. Naj še enkrat ponovim – ne gre za zunanji vpliv planetov na nas, temveč za ogledalo tistega, kar se lahko dogaja v nas in okrog nas. In zato imamo tudi moč to spremeniti, ublažiti.  Z jasnostjo, zavedanjem, pozitivno usmerjenostjo…

A brez malo miru in tišine bo šlo težko, ker sta RAHU in SATURN principa, ki se jih najlažje uravnoveša in harmonizira ravno s tišino, meditacijo in duhovnim delom na sebi. Na zunaj se lahko usmerimo v povečano pomoč živalim, ljudem iz dna socialne lestvice, invalidom, umirajočim, starejšim…. To bo pomagalo. A ne pozabimo na to, da se vsak dan usedemo, zapremo oči in gremo v tišino. Nobena stvar ne preobraža bolje in globlje kot tišina, brez vpletanja mentalne ali telesne aktivnosti.

Mogoče te zanima  Astrološka napoved 2. 8. 2021

VENERA pa – rabi našo podporo. Rabi našo ustvarjalnost, rabi skrb za okolje in dobre naravovarstvene projekte ter naravne rešitve. Rabi ljubezen, ki jo razvijamo v sebi. Rabi glasbo, ples, cvetlice, naravo, ljubljenje….

Poleg zgoraj omenjenih splošnih nasvetov za podporo, nam djotiš lahko pomaga tudi z zelo konkretno usmerjenimi individualnimi nasveti in usmeritvami za to težavno obdobje.

Njegov rek je namreč: SPREMENIMO MOŽEN UGRIZ TIGRA V PIK KOMARJA 🙂

Avtor: Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka
www.eroja.si

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem