Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Saturn, veliki učitelj skozi astrološka znamenja – od znamenja Tehtnica do znamenja Ribi

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LidijaRepas
X

Spremljaj objave: LidijaRepas

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Spremeni svoj svet s sprejemanjem navidezno krivičnih situacijPoložaj planeta Saturn v rojstni karti kaže predvsem kje in na kakšen način je potrebno razvijati našo odgovornost, predvsem odgovornost do samega sebe. Neharmonična postavitev planeta Saturna v nas povzroča občutek, da se vrtimo v neskončnem krogu razočaranj, ki pa si jih pravzaprav ustvarjamo sami, ko smo v konfliktu s samim seboj. S tem, ko pogledamo vase in prepoznamo svoje občutke, pa čeprav nam to prinaša bolečino in velika razočaranja, nam planet Saturn v obliki navidezno krivičnih situacij prinaša priložnost, da z drugačnim delovanjem in novim zavedanjem spremenimo svoj svet.Saturn v znamenju Tehtnica prinaša izzive v odnosih, še posebno partnerskih. Oseba je čustveno zadržana in previdna. Drugim se zlahka zdi hladna in nečuteča, a v resnici težko zaupa in sprosti svojo obrambo. Je zelo previdna, v sebi pa skriva strah, da bi se navezala na napačno osebo, zato se v odnosih z drugimi raje sama omejuje. Za osebo je pomembno, da se nauči ceniti in ljubiti sebe, saj bo le na takšen način lahko srečnejša tudi na čustvenem področju in v odnosih.Saturn v znamenju Škorpijon kaže na velike preobrate v življenju, ki jih lahko oseba zelo intenzivno doživlja. Osebi je dana velika moč za delovanje in spremembe, a žal se dogaja, da jo pesimizem in zagrenjenost vlečeta v napačne odločitve in ponavljajoče se boleče zgodbe. Vse z namenom, da v sebi prepozna močno voljo in sposobnost se spoprijeti z največjimi težavami, ki jih prinaša življenje.  Hkrati v osebi živi gorečnost, osredotočenost in popolna predanost, zaradi česar lahko v življenju dosežejo zavidljive rezultate.Saturn v znamenju Strelec povzroča v osebi precejšno nestabilnost. Oseba je v svojem bistvu optimistična, velikodušna in precej pustolovskega duha, a jo strah pokukati v nov svet in oditi novim dogodivščinam nasproti. V svoje delovanje pogosto vpleta že preživelo moralo, ki jo ovira pri napredovanju in zaradi česar se ji pogosto izmakne tudi sreča. Za osebo bi bilo dobro, da se nauči uravnotežiti svoj idealizem in optimizem ter s stvarnim občutkom in dobro presojo gradi svoj uspeh.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved 10.6. 2021 - Sončev mrk Mlade lune v Dvojčkih
Saturn v znamenju Kozorog predstavlja ambicioznost in popolno predanost svojemu delu in doseganju dolgoročno zastavljenih ciljev. Oseba se vsakemu cilju zaveže in mu sledi, če tudi jo takšno delovanje popolnoma izčrpa. Njen največji strah je, da drugi ne bi prepoznali njenih sposobnosti in da ne bi dosegla ugleda in položaja po katerem hrepeni. Za osebo je pomembno, da do položaja po katerem hrepeni napreduje počasi, vztrajno in disciplinirano ob tem pa si nameni tudi čas za počitek, obnovo in užitek. Nato pa s pozicije moči pomaga drugim do uspeha.Saturn v znamenju Vodnar je za osebo lahko zelo obremenilen, saj je zelo naprednega duha, a se pogosto znajde v okolju, ki ni pretirano naklonjeno razvoju in novim zamislim, ki jih nosi v sebi. Zato ima oseba težave pri odločanju ali naj nekaj naredi na star in preizkušen način ali naj vztraja pri svojih za druge˝čudnih˝, a izvirnih in ustvarjalnih zamislih. Za osebo je pomembno, da vztraja pri svoji drugačnosti in se osvobodi tega, da mora ustrezati drugim. Odprta naj bo za spremembe in harmonično povezuje vse prednosti starega z novim.Saturn v znamenju Ribi prinaša izgubljenost, ranljivost in občutek nemoči, zato se lahko oseba hitro znajde v vlogi žrtve, potrebna pomoči. Ker ima bogato domišljijo in veliko ustvarjalnih energij, je zanjo pomembno, da jo izrazi in ob tem ohrani dovolj realnosti in prizemljenost. S svojo nežnostjo in občutljivostjo, pa ljudem pokaže pot, kako v sebi prebuditi sočutje in najti tisti smisel v življenju za katerega je vredno živeti in se nanj opreti vedno, ko izgubijo občutek za pravo smer.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem astrologinja Lidija. Pred osmimi leti sem stopila na svojo življenjsko pot in začela skozi življenjske izkušnje odkrivati zakone narave s pomočjo magije. Svoje znanje astrologije sem tako združila z močjo magije po vodstvom mentorice parapsihologinje Suzane Antolin Glavan.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem