Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sedež duše

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Vsak človek ima dušo. Pot k individualnemu izkustvu duše je tisto, kar človeško kraljestvo razlikuje od živalskega, rastlinskega in mineralnega. Samo človeško kraljestvo ima izkušnjo individualne duševnosti. Zato so njegove moči ustvarjanja velike.Dušni proces se premika skozi različne stopnje zavedanja. Živali na primeru nimajo posameznih duš, temveč imajo skupinske. Vsaka žival je del skupinske duše. Skupinska duša ni enako kot posamezna duša.Ko boste zapustili fizično obliko, se boste pridružili nefizični ravni resničnosti, ki ustreza vaši vibracijski frekvenci v času, ko zapustite svojo inkarnacijo.Kam gredo napredne človeške duše?Obstaja veliko življenjskih oblik, ki obstajajo kot napredujoči se deli trenutne oblike. Obstaja dobesedno na milijone možnosti. Življenje obstaja v številnih galaksijah. Resnično obstaja na milijone drugih planetov, ki so polni življenja. Noben planet ni brez stopnje dejavne zavesti, od katerih so nekatere podobne človeški obliki, medtem ko se nekatere naši obliki ne približajo, vendar še vedno ostajajo zavest, kot mi razumemo ta pojem.Več v knjigi Sedež dušeObstaja raven, ki bi jo verski jezik poimenoval angelsko kraljestvo. To je vrsta bitja številnih frekvenc in lastnosti zavesti, od katerih nas mnoga vodijo in z nami sodelujejo na Zemlji. To kraljestvo je uravnoteženo z drugimi silami, vendar ga s človeškim umom ne moremo razumeti. Evolucija se nadaljuje v tej resničnosti, ki bi jo skozi naše zaznavanje opisali kot harmonijo in popolnost. Angela lahko razumemo kot silo zavesti, ki se je razvila v primerno obliko učenja za planetarno območje, imenovano Zemlja, lahko pa je bila tudi del evolucije drugih galaksij in tamkajšnjih življenjskih oblik.
Mogoče te zanima  Hvaležnost nas odpre za sprejemanje dobrega
Angelsko domovanje je kraljestvo, angelsko kraljestvo, ki obsega nefizične življenjske oblike, ki obstajajo znotraj in onkraj te vibracijske ravni. Angeli nadaljujejo svojo evolucijo, tako kot tudi drugi pripadniki njihovega kraljestva in zavesti, ki bi jih prepoznali kot mojstre, kakor so jih na Zemlji poimenovale religije. Ta evolucija se nadaljuje, vendar na njihovi ravni obstaja popolnost in ne izkušnja zlitja zavesti s snovjo, ki jo doživimo v zemeljski šoli.

Ali karmični zakon velja za nefizična bitja?

Karmični zakon je univerzalen v smislu, da ne obstaja življenjska oblika, ki ne bi bila odgovorna za svojo energijo, toda karme v nefizičnih dimenzijah ne moremo razumeti tako, kot jo razumemo mi. Angel nima ovir, kot jih imamo mi. Angel naprimer vidi, kar mi ne. Razlika je v oviri. Angel nima naših ovir in zato ne more ustvariti karme, kot to počnemo mi. Angel ima raven videnja in znanja, ki preprečuje, da bi se določena dejanja zgodila že zgolj zaradi globine zavedanja, ki je del njegove stvarnosti.Obstajajo tudi druge ravni, kot je naprimer raven, v kateri bivajo breztelesni duhovi, vezani na svojo fizičnost v neposrednem okolju Zemlje. Ti duhovi ne nadaljujejo poti do svojega višjega jaza, ampak ostajajo vezani na svoja posamezna nefizična stanja blizu Zemlje.

Več v knjigi Sedež duše

 
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem