Septembrski mrk in aktivacija osi Devica – Ribi

Duhovnost trgovina Duhovnost trgovina Duhovnost trgovina
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih lun« iz lanske tertade. Mrki so kozmiči sprožilci in prinašalci sprememb, saj nam zdaj prav ta, prinašata doKončni epilog, ki bo mnogim kar se odnosov tiče, prinesel razRešitev in konec. Z njim se zaključuje tudi kolektivna lekcija, ki nam jo je prinesla kolektivna vibracija na partnerski osi Tehtnica – Oven…

… faza »karmičnih partnerskih odnosov« bo tako doKončno zaključena.

Mrka sprožata nov val. Vstopili bomo v novo fazo, ki ga prinaša 18-mesečno obdobje skozi aktivacijo nove karmične osi Devica  – Ribi.  Ta bo aktivna in v polni moči 10. oktobra 2015.

Vstopili bomo v čas, ko se Iluzija razblini, skozi trden padec na »realna« tla. 

Na dan polne Lune, ki bo v ponedeljek, 28. septembra, se bosta ponovno Sonce in Luna znašla točno nasproti en drugega. To pomeni, da bosta v nasprotnih znamenjih, vmes pa se – v navidezno isti liniji – znajde tudi Zemlja – v tem primeru gre ponovno za Lunin mrk; kar pomeni, da Zemlja meče senco na Luno in zato ta ni več obsijana s Soncem.

Sami veste, da je čas mrkov sila neprijeten čas, saj se v nas dvigne vsa neprijetna vsebina, ki se mora transformirati. Ponovno, ker je pred vrati Lunin mrk lahko pričakujete zelo nestanovitno vreme, ohladitve, ujme, poplave, lahko celo potrese in točo, tako da se malo pripravite na to, da bo tudi naša narava odpuščala vse kar bo potrebno da se odpusti iz nederjev mame Gaie, da se transformira in pripravi energijo za vstop na novo vibracijo in na nov cikel.

Nestanovitna bodo tudi vaša čustva, kar boSte lahko začutili že na začetku tedna pred mrkom, ko boSte sila hitro menjali svoje razpoloženje, prav vremenu primerno. Okoli vas in v vas bo nekakšna euforija, jeza in zmeda. Bodite zato blagi do sebe in vedite, da je vsa energija, ki se je in bo par dni prej »kuhala«, veliko močnejša kot na sam dan dejanskega mrka, ko se bo napetost olajšala.

Čas mrkov je zelo poseben, sami iz lastne izkušnje veste, da je aprilski val v letu 2014, sprožil globoke procese in notranje vpoglede v odnose na osi Tehtnica – Oven. Do mrka, je namreč še vedno aktivirana karmična os Tehtnica – Oven, z oktobrom 2015 pa se aktivira os Devica – Ribi, ko bo tematika »odnosov« prešla v zelo »konkretno, realno in aktivno delovanje«. Čas Realizacije in manifestacije, bo trajal naslednjih 18 mesecev, že sama tematika, pa bo prinesla na plan dilemo med Realnim in Iluzijo.

10. oktobra 2015 se v polnosti aktivira dinamika karmične osi Devica – Ribi, sproži pa jo tokratni septembrski mrk.

Eklipse ali mrki se vedno pojavijo v parih. Medtem, ko lunin mrk prinese preteklost v sedanjost, da se vidi kaj deluje in kaj ne, prinese sončni mrk prihodnost v sedanjost in sproži nove potenciale. Gre za čas, ki aktivira globok vPogled vase.

Znamenje Device prinaša darmični princip, ki kaže česa se bomo v naslednjem 18-mesečnem ciklu učili v kolektivnem smislu. Zdaj bo ključna praktičnost, morali pa bomo razvijati za sedanjost in prihodnjost: delavnost, uslužnost, analitičnost in perfekcionizem, metodičnost, preciznost, humanost, čistost v smislu higijene, znanstveni duh, ki ga bo treba nadgrajevati in poglabljati, praktičnost, podjetnost, prilagodljivost in globinsko raziskovalnost, za doseganje konkretnih ciljev pa bo potrebno znanje ter intelektualnost. To so vrline in tisto, kar bo v temu obdobju potrebno razvijati! Še posebno bo to pomemben čas vsem, ki so rojeni v znamenju Device, imajo to znamenje povdarjeno v svojih horoskopih ali pa imajo osebne planete in kotne točke v njem. Stopajo namreč na svoje kolesje »usode«.

Na drugi strani, pa kaže znamenje Rib na karmični princip, česa se moramo osvoboditi in kaj nas zdaj lahko slepi. Vzorci preteklosti bi se lahko pokazali skozi pretirano iluzijo zasanjanosti, »bluzenju«, platonskih odnosih – prevelik povdarek virtualni realnosti in izguba realnega stika s seboj, velik izziv bo poudarjeno sočutje, kot opravičilo za neprevzemanje odgovornosti, pretirano razumevanje, ki bo brez meja… usmiljenost, občutljivost na bolečino drugih ljudi in nerealna empatija, umetniška nastrojenost, ki ne bo imela realnih temeljev…  sposobnost vpogleda v lastno dušo skozi neko napačno »iluzorno« predstavo sebe, žrtvovanje, kot izgovor za neaktivnost in neprevzemanja odgovornosti, čustvena nestanovitnost, izjemen pesimizem in histeričnost, ki bi se lahko celo izmenjevala, skozi opravičevanje sebe za neuspeh… različne oblike zasvojenosti. Prav ti izzivi, bodo lahko mnogim kar lep trn v peti.

Tudi planet Jupiter se je konec avgusta, iz ognjenega znamenja Leva preselil v zemeljsko Devico… kar prinaša čas realizacije.

Jupiter je že 11. avgusta vstopil v znamenje Device, zato bo prav vsem, ki ste rojeni v znamenju Device prinesel srečo, saj jo bo ta »veliki dobrotnik« delil še dobro leto, vse do 9. septembra 2016. Dobro in srečno obdobje prihaja tudi za vse tiste, ki imate znamenje Device v Ascendentu, srečo, pa bo prinašal tudi vsem zemeljskim in vodnim znamenjem; Bikom, Kozorogom, Rakom, Škorpijonom in Ribam. Slednjim prav zaradi aktivirane karmične osi Devica – Riba, ko se boste »hočeš, nočeš« morali premakniti iz filma »bluzenja in ne dela«  – Iluzija, v veliko bolj resno sceno  – Realnost.

Ker je Jupiter veliki benefik, dobrotnik in prinašalec obilja, sreče ter vsega dobrega, bo zdaj kot socialni planet vse to vnesel na družbeno-socialni nivo. Jupiter v Devici pritegne uspeh in srečo takrat, ko deluje disciplinirano, pošteno, dobrodelno, praktično in se posveča podrobnostim. Zdaj prihaja dobro obdobje in uspeh za vse poklice, ki so povezani s prehrano, zdravjem ter v službah, kjer se ukvarjajo z negovanjem ali skrbijo na kakršenkoli način za druge. Ker je skrbna, natančna Devica dosledna, Jupiter pa vse rad potencira, je Jupiter v Devici nekakšen »realist in mora vizualizirati rezultate«. Hkrati pa potrebuje plan, veliko spodbude, smernic in temeljitih načrtov, ki ga nazadnje pripeljejo do cilja. Rad ima rutino in preprosto življenje, kot Devica, vedno pa je pripravljen pomagati, kot Jupiter… še zlasti v nujnih primerih. Seveda, pa je lahko tudi zelo kritičen, ciničen in zoprn… o ja, pa še kako, če nekaj ne bo opravljeno kot je treba, boste to, še kako dobro obČutili na svoji koži. Zdaj bo v ospredju doslednost.

Prihaja čas realizacije…

Na poslovnem in finančnem področju bo položaj Jupitra v Devici omogočil hitro napredovanje in izboljšanje statusa zaradi truda, ki bi ga vložili v zagotavljanje svoje popolne finančne varnosti. Zdaj bo prisotna tudi težnja po večjemu zaslužku in po boljši poslovni poziciji. In ker bo želja po povečanju bogastva res lahko velika, bodo dober plan, trud, marljivost in organiziranost ključ do uspeha pri realizaciji vaših zamisli željenega.

V tem obdobju boste dobili poseben elan za delo. Neprestano boste razmišljali kaj in s čim bi se lahko ukvarjali ali kje bi se lahko zaposlili. Ker bo zdaj aktivna energija znamenja »skromne« Device, vam ne bo toliko pomembno ali je delo, ki bi ga opravljali dovolj dostojno za vas ali ne, ampak lahko pristanete celo na posel, ki je celo izpod vašega nivoja strokovnosti in znanja.

Čas »sponzorstva se končuje«, potrebno bo zavihati rokave in začeti Delati.

Urejali in spravljali boste v red svoje življenje… tako in drugače. Faza poglobljenega razreševanja partnerskih odnosov se bliža h koncu. Zdaj se bo pokazala vaša neAktivnost. Ja, če v zadnjih letih niste iz sebe in na sebi naredili nič, potem boste zdaj na začetku. Ponovno boste v »prvem razredu« ter poslušali in se učili lekcije ponovno. Tokrat bo vaša največja lekcija prevzemanje Odgovornosti zase, poskrbeti za finance in kako postati neodvisni.

Zdaj bo torej veliko posvečanja in govora o zdravju, zdravljenju, higijeni, urejenosti in razvijanju novih stvari na praktične načine. Če ste dobro delali, boste zdaj res dobro poželi uspeh ter si fizično in materialno opomogli. Jupiter je veliki benefik, zato se v tem obdobju njegove vladavine lahko pokažejo možnosti nove zaposlitve ali ponudba novega delovnega mesta. Veliko bolj se bomo osredotočali na »zdrav« način življenja, bili še bolj ozaveščeni in pripadni »ekološko, biološko, naravno…« vse te teme, bodo stopile v ospredje. Veliko bolj bo govora tudi o alternativnem in celostnem pristopu zdravljenja. V ospredje bo stopila tudi večja organiziranost, planiranje in natančnost… vseh teh vrlin se boste zdaj učili, skozi delo, delo in še enkrat delo.

Ob koncu meseca zdaj, se ob luninem mrku aktivira nova karmična os, ki prinese popolnoma drugo temo in dinamiko… Aktivirana os Devica – Ribi, vas bo soočila z Realnostjo. Prinesla bo podroben vpogled v vaš način življenja, odstrla bo rožnata očala in čas Iluzije, bo za mnoge končan.

Zdaj se torej spremeni tudi kolektivna lekcija, ki jo bodo aktivirali mrki skozi premike na novi osi Devica – Ribi. Kaj in kako »krvavi« bodo mrki, pa poglejmo… kaj so vam in kaj vam še lahko prinesejo.

»Krvava Luna« ob mrku in usoda, ki jo prinaša v tem letu

Zakaj ime krvava? Krvava Luna je impresiven astronomski dogodek, ki se navadno zgodi v času mrka. V času mrka se namreč na nebu v isti liniji pojavijo Sonce, Zemlja in Luna. Takrat se Luna nahaja v zemljini senci, tako da, do nje prodre samo del sončne svetlobe. Velik del sončne svetlobe se v zemeljski atmosferi razprši, Luno pa doseže predvsem rdeči del barvnega spektra in ker se Luna obarva rdeče, govorimo o krvavi Luni. Zaporedje štirih zaporednih popolnih Luninih mrkov pa imenujemo tetrada. Zanimivo je to, do 20. stoletja, pred tem nismo imeli nobene tetrade, po 20. in 21. stoletju pa smo priča povečanemu številu tetrad. Od leta 1909 pa do leta 2056 bo vidnih kar 17 tetrad.

Za tetrado pravijo, da Bog s takšnimi nebesnimi pojavi komunicira z nami. Takrat, ko se pojavijo, pa lahko pričakujemo v naslednjih dveh letih dramatične dogodke na bližnjem vzhodu, ki bodo spremenili potek zgodovine in vplivali na ves svet. No, nekaj od tega se dogaja že sedaj, če pogledamo trenutne razmere, ki se dogajajo na družbeni ravni… begunci, nestrpnosti med državami in veliki ekonomski preObrati, ki so povezani s tem.

Svoje napovedi utemeljujejo tudi prerokbe iz Biblije in ena od njih pravi:

»…pred sodnim dnem se bo Sonce pretvorilo v temo in Luna v kri…«

Tetrade krvavih lun so že od nekdaj pripisovali usoden pomen. Tetrado, ki jo imamo priložnost spremljati od lanskih mrkov, je tudi aprilski lanski premik karmičnih osi Tehtica – Oven. Če pogledamo z astrološkega vidika, bo tetrada – serija štirih popolnih Luninih mrkov  – na osi Oven Tehtnica, ki simbolizira težnjo po združevanju nasprotij in raznotežju. Ne pozabite pa, to je zdaj tudi tema tega leta, težnja po združevanju znotraj sebe kot tudi v svetu, ki nas obdaja. Velika lekcija, ki jo je prinesla os Tehtnica – Oven je, doseganje raznotežja, za kar pa bo potrebno izstopiti iz stališča »jaz sem,« (Oven) in v svoj svet sprejeti tudi »druge« (Tehtnica) skozi sodelovanje.

Popolni Lunini mrki so bili v lanskem letu vidni 15.4.2014, 8.10.2014, letos pa 4.4.2015 in 28.9.2015. Dva mrka sta mimo in mnogi lahko potrdite, da so vam prinesli večje preobrate v vaših življenjih. Ker lunini mrki vedno nakazujejo pomembne življenjske spremembe, kje natanko se bodo dotaknili vaših življenj, vam to pokažejo hiše, kjer imate v svojih rojstnih kartah znamenji Ovna in Tehtnice. Tam, na teh področjih, boSte doživeli največje transformacije in življenjske spremembe.

Pa pojdimo malo po časovnici nazaj… Skozi zgodovino je vsaka četrta luna iz tetrade mrčnih »krvavih lun« pogosto pomenile močne spremembe, vezane na konce in začetke. Te Lune so prav zato izjemno pomembne, omenjajo pa jih tudi v verskih in duhovnih besedilih prav zaradi svojega edinstvenega pomena. Čeprav Lunarni mrki niso redki, so pa izjemni… nizi štirih zaporednih krvavnih lun so zelo redki in nekaj, kar se ni ponovilo že od leta 1967.

Da bi resnično razumeli pomen tega mrka na »krvavo luno« zdaj, je potrebno iti nazaj v čas in pogledati, kaj se je dogajalo v času prve krvave lune ob mrku:

1 krvava luna ob mrku se je zgodlila 15. aprila 2014, ko se je aktivirala os Tehntnica – Oven. Lunin mrk je bil v znamenju Tehtnice in tema takrat je bila o odnosih in preseganju vzorcev. Lekcija je bila ponovno vzpostaviti ravnovesje in harmonijo v odnosih, ki prihajajo v globlje razumevanje brezpogojne Ljubezni in Harmonije.

2 krvava luna ob mrku je bila 8. oktobra 2014, ta mrk je bil v znamenju Ovna. Ta vas je podpiral k novim začetkom, da se postavite zase in stojite za tem v kar verjamete. Ta mrk je  pomagal mnogim, da najdejo svojo pot in se odprejo novemu načinu bivanja.

3 krvava luna ob mrku je bila 4. aprila 2015, ko smo imeli tretji mrk v znamenju Tehtnice. Spet so bile teme o odnosi vseh vrst in kakšna je vaša ljubezen do sebe ter partnerstva. Predsem je bil fokus na vaši pozornosti, starih prepričanjih in vzorcih okoli ljubezni.

4 krvava luna ob mrku, ta je finalna izmed vseh mrkov in bo v znamenju Ovnu, ki bo 28. septembra 2015. Če pogledate zdaj nazaj skozi čas, lahko opazite, da je lahko prišlo v teh obdobjih v vašem življenju do pomembnih dogodkov, ki  se bodo zdaj razrešili ali pa prišli bližje rešitvi. Lahko ste imeli močne premike tudi že v zadnjih mesecih, ki so bili morda le kot del namigov za vas, kaj in kje bodo spremembe, ki jih lahko pričakujete zdaj.

Energetsko bo, ta finalna krvava luna ob mrku, odprla nova vrata. Odprl se bo nov način »Biti«, bivanja in nove Zemlje, ki bo veliko bolj razvita ter bo vibrirala z veliko višjo zavestjo.

Da pa bi dosegli to stopnjo, se morajo stari in zastareli deli Ega, odpustiti in se sprosti iz vaših energetskih ovojev. Nekateri se bodo proti temu borili, drugi se bodo prepustili in se dvignili nad… prav zato bi znali občutiti na kolektivni ravni nekakšen pritisk, neenakosti, nestrpnosti in efekt »gas – bremza«, ki se lahko občuti tudi skozi življenje na Zemlji.

Seveda pa, je to vse odvisno od vas, kako dobro se boste prepustili in se tudi sami dvignili v zavesti, ki bo spremenila ne vašega sveta, ampak Svet sam. Zdaj bo vprašanje: “Ali boste lahko plavali s spremembami ali se boste borili proti njim, ne glede na to, kaj boste izbrali… pa te se bodo te dogajale… z vami ali brez vas.”

V tem času bo tudi povečana občutljivost in morda boste prvič opazili, da imate celo večje razumevanje duhovnega in metafizičnega sveta.  

Vzemite zdaj ta prihajajoči mrk kot prehod v nov svet, kjer bomo vsi imeli globlje razumevanje človeštva, našega namena in kaj je v biti življenje okoli nas. Mnogi verjamemo, da se naš sončni sistem, kot ga poznamo, pomika na nov nivo časa in prostora.  S tem premikom pa bomo vsi doživljali in se odpirali novim energijam in stvarnosti.

Ta premik bo zelo močan in bo zagotovo povzročil nov način bivanja in razmišljanja.

Tudi sami ste verjetno že začeli čutiti in videti spremembe v vašem življenju, morda ste celo začeli spreminjati svoje vedenje ali spremenili svoj odnos do stvari. Morda se zdaj tudi zavedate, da vam vaš način bivanja ne služi več.

Zdaj bo pomembno za vse vas, da plavate z valom teh sprememb. Da ste ponosni in samozavestni ter se dvignete nad tem, kaj hočete in kaj lahko izgubite… da se dvignete nad vse, kar bi bil del vašega starega dela vas… ega in uma. Delujte v skladu vaše duše in negujte ta majhen plamen, ki tli v vas. Dovolite, da vas vodi, pustite, da vam pokaže vašo pot. Del tega ogromnega premika v zavesti, je tudi to, da stopite korak nazaj in dovolite, da vas vodi življenje in ne da vodite življenje vi.

Pomemben del tega premika je odpreti svoje srce Vesolju in občutek globlje povezave, ki vas obdaja. Glavni namen tega mrka, še vedno zadeva vas… da se vi uskladite s svojim najvišjim, za vaše najvišje, v skladu poti usode.

Ničesar se vam ni potrebno bati in nič vas naj ne skrbi. V resnici in v biti je pomembno samo to: če se želite povezati s temi novimi energijami, da sledite tem namigom:

… Odprite svoje srce

Ta mrk vas v biti uči, kako odpreti srce in se preseliti na mesto, kjer lahko brezpogojno prejmete in dajete ljubezen. Odpiranje vašega srca tej energiji vam zdaj omogoča, da lahko resnično prejmete nove vibracije, frekvence in prenose, ki vam bodo v ponujene. Vsak izmed vas bo zdaj veliko bolj dovzeten energijam… bolj boste intuitivni in imeli večno zaVedenje o našem življenju, a to tako dolgo, dokler bo vaše srce odprto.

Zaščitite se…

Znotraj vseh energij, ki vas obkrožajo zdaj,  bo zelo pomembno, da bi zaščitili svoj um in telo od vseh misli, ki temeljijo na strahu, kot tudi »v naprej slaba pričakovanja in izzid v situaciji«. To vključuje tudi to, da je vas ni strah pred dogodki, kaj se bo zgodilo. Bodite odprti in pozdravite spremembe, medtem pa še vedno ščitite vaše lastne energije pred strahovi in kaosom, ki bo okoli vas. Režite vezi in se energetsko odvezujte od ljudi, v odnosih in situacijah… in vedite…

»Ne, niste nori, samo ne odzivajte se več na norosti, ki se odvijajo okoli vas.«

… Regeneracija

Energije v zadnjih tednih so bile res težke, zato si vzemite čas, da ocenite svoj položaj in pogledate, kje ste zdaj. Če se počutite, da se ne morete premakniti, da ste obstali… super! To pa zato, ker ste točno tam, kjer morate biti. Dovolite si, pozdravite spremembe in se vsedite na val, ki vas vodi v Novo. Ne silite v nič in ničesar, zdaj je vsekakor čas, da se preDate. Obrnite list… in ne začnite novega poglavja… vzemite Novo knjigo v življenju in začnite zNova.

Zdravljenje…

Če obstaja karkoli, kar vas zadržuje, je čas, da sPustite. Zdaj je vsekakor čas, da se resnično spravite s samim seboj in ste resnični v tem, kaj si želite in kaj želite nesti s seboj skozi ta nova vrata zavesti. To je tudi čas Luči, zato… čas je, da »stopite v svoje darove« in začnete z njihovo realizacijo.

Ta, zadnja od štirih krvavih lun, je resnično vaša neVerjetna Priložnost, da začnete na Novo. Zdaj je res čas, da se odcepite od starega, da bi lahko pozdravili novo.

Ob tem zadnjem mrku se boste soočili s senco in doživeli njeno dokončno ukinitev… in bolj, ko se bo  leto približevalo koncu, več boste dobili spoznanj o tem, kako nadaljevati v novem poglavju…

V katerih delih sveta je lunin mrk viden?

V tistih delih sveta, kjer je mrk viden, lahko pričakujemo napetosti in spremembe. Ti deli sveta ali mesta lahko, še kar nekaj mesecev po mrku, pričakujejo obdobje nemirov in različne preobrate na družbenem nivoju. V času mrkov je vedno povečano tudi število ekstremnih vremenskih nevšečnosti, vulkanskih izbruhov, tsunamijev, potresov in padcev meteroitov. Prav mrk v Tehtnici prinaša širjenje nalezljivih bolezni, slabo vreme in veter, v Ovnu pa lahko prinese smrt uglednih ljudi, spore, vojne, požare in religiozne spore. Ne pozabite, da je zadnji viden mrk v lanskem letu bil najbolj viden v vseh delih ZDA in v Afriki… kmalu zatem, pa se je prav na tem področju  »čudežno« pojavil izbruh ebole.

Poglejmo… Letos je bil Sončev mrk konec marca, dan pred spomladanskim enakonočjem, 4. aprila 2015, pa je bil popoln mrk v večina delih severne in južne Amerike, v Aziji in delih Avstralije. Deli mrka so bili vidni v regijah Azije, Avstralije, velik del severne in južne Amerike, Pacifika, Atlantika, Indijskega oceana, Arktikea in Antarktike. Zadnji del tetrade bo zdaj, v ponedeljek, 28. septembra 2015, ko bo popoln mrk na področju celotne Amerike, v Evropi, zahodni Aziji in nekaterih delih Afrike. Nekatere dele mrka se bo videlo v Evropi, JV Aziji, Afriki, večji del S in J Amerike, Pacifiku, Atlantiku, Indijskem oceanu, Arktike in Antarktike. Kjer bo mrk polnoma viden, na tistih delih sveta lahko pričakujemo velike globalne spremembe.

Ker se s tem mrkom konec septembra, »lekcija odnosov« zaključuje, je pomembno, da jim daste doKončni epilog. Zdaj bo pomembno, da uravnotežite, poenostavite vse stvari in odnose, ki so trenutno neuravnoteženi in kaotični. Ker si boste želeli doseči jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih ste do zdaj le premišljevali, boste zdaj vse to prizemljili na zelo konkreten način, skozi realizacijo. Kar ste posejali, boste poŽeli. Nikakor ne poDvomite v pretekle odločitve, ki so bile posledica nujnih sprememb, da ste danes tam kjer ste.

Vsa tematika odnosov, se s tem mrkom izteka… in zdaj se lahko pripravite na konce vseh vrst, ki se bodo realizirali v mesecu oktobru.

Da pa je vse še veliko bolj sočno, nejasno in zapleteno, pa je za to »kriv« retrogradni Merkur… v tej aktivni fazi med mrki, se je v retrogradno gibanje obrnil še planet komunikacije in povezovanja, Merkur. A spet, boste nekateri rekli? Njegova faza je aktivna kar 3x letno, ko je čas notranjega vpogleda… tema zdaj so Odnosi… še zadnjič v tem letu, predno boste naredili piko in obrnili list v svojem življenju… a to sledi v mesecu oktobru. In kaj vam tokrat prinaša faza retrogradnega Merkurja? Merkurjeva vladavina bo v znamenju Tehtnice, zato bo veliko negotovosti, tehtanja in odločanja med dvemi osebami, potema, stvarema… skratka, nikar se ne odločajte še, ker je vpliv mrkov že aktiven in teme še nimajo končnega epiloga, ker je zdaj faza »megle«, ko vam popolnoma nič ne bo več jasno… zato še enkrat, vedite, da … ne niste nori vi, samo ne odzivajte se sami več na norosti, ki se odvijajo okoli vas.

Do 9. oktobra bo Merkurjeva faza aktivna… zaradi svoje vladavine v zračnih znamenjih, je tako letos vaš največji izzivi prav na področju razmišljanja, povezovanja in komunikacje. Pribliski idej in nejasna povezeva, bi znala kazati na to, da so prav misli tisto, kar človeka napolnjuje in sili h kaosu. Zračni Merkur se namreč izraža sofisticirano, abstraktno in družbeno usmerjeno. Vaše veščine, govorjenje in razmišljanje bodo ponovno manj objektivni, natančni, razumski ali celo nejasni… in ker je v Tehtnici, ja… težave boste imeli pri odločanju. Ne pozabite, da kadar je Merkur retrograden, se začne obdobje manjše »zmešnjave«, saj se lahko dogaja vse »neMogoče«… Lahko pričakujtete tudi kakšne nenadne intervencije pri vseh inovativnih projektih, težave z omrežji, komunikacijsko infrastrukturo in internetne prekinitve, lahko se bodo stresala tla in bili izbruhi vseh vrst, zaradi okoliščin, ki se bodo pojavile zelo nenadno, nepričakovano in predvsem kot velik šok… to bo še dodaten vpliv faze med mrki zdaj. Kasneje boste sicer Videli, da je vse to maralo biti zato, da se bodo nekateri odnosi kasneje pokazale v povsem Pravi in Novi luči.

Ne hitite, predvsem v prometu in na potovanjih, ne jezite zaradi zamud… bodite odprti inovacijam, vsemu Novemu… čas bo za notranji vpogled in prekinitev starih načinov razmišljanja.

Pa še to… Prav v obdobju retrogradnega Merkurja pogosto prihaja do nasprotovanj in nesporazumov… pa še to »predMrčno obdobje«… zato je prav iz tega razloga pomembno vedeti, da se dogovori, ki bi bili sklenjeni v času njegove vladavine, ponavadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Zato… da ne boste rekli, da niste vedeli… Če res ni nujno, ne potujte v tem obdobju, saj se lahko sproži cel kup nepredvidljivih situacij, naravnih nesreč, nenadnih odpovedi, nevšečnosti in zapletov pri dogovorih, zato raje ta čas izkoristite za notranji vpogled in delo na sebi, duhovno rast ter učenje. Idealen čas zdaj je za inventuro, bilanco pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja. V temu obdobju lahko opravite tudi dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov. Celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih. Ne podpisujte pogodb in vsekakor se ne dogovarjajte za nove projekte, ker boste na koncu lahko razočarani, ker iz vsega skupaj, razen megle, ne bo nič.

Ker so v tem obdobju tudi radi zapleti s komunikacijskimi sredstvi, telefoni in tehnične povezave ne delujejo kot bi morale, ljudje vas »ne razumejo«, zastoji so v prometu, pri naročilih in bančnih transakcijah, v trgovini in posredništvu. Pričakujete lahko težave pri povezavah z računalniki in dostopom do omrežja…  sploh pa bi pri intelektualnem delu nasploh lahko dobili občutek, kot da se nič  in nikamor ne premake, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo… toliko o tem, da ne boste rekli, da niste vedeli.

Bolj kot boste Gledali, manj boste Videli… zato, Opazujte.

Potrpljenja ne boste imeli in jeza bi lahko špricala od vse povsod… iz vas, iz okolja… odnosi bodo dosegli svoj epilog in ja, preteklost se bo ponovno zgrnila nad vas, zato da jo razRešite.

Dovolite in pozdravite Novo… veselite se spremembe, bodite Vi Sprememba in vstopite v čas brezčasnosti, večnosti skozi Enost. Hvaležni v srcu vedite, da…

»Časa več ni, zdaj ostajajo samo Trenutki.«

 • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
 • Septembrski mrk in aktivacija osi Devica - Ribi 1
  Sporočilo ob koncu tedna, 18.9.2020: Čas čiščenja
  V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih […]
 • Septembrski mrk in aktivacija osi Devica - Ribi 2
  Astrološka napoved 17.9.2020: Dobro obdobje za začetek česarkoli novega
  V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih […]
 • Septembrski mrk in aktivacija osi Devica - Ribi 3
  Astrološka napoved 13.9.2020: Jupiter se obrne nazaj v direktno gibanje
  V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih […]
 • Septembrski mrk in aktivacija osi Devica - Ribi 4
  Sporočilo ob koncu tedna, 11.9.2020
  V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih […]
 • Septembrski mrk in aktivacija osi Devica - Ribi 5
  Astrološka napoved 9.9.2020: Retrogradni Mars
  V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih […]
 • Septembrski mrk in aktivacija osi Devica - Ribi 6
  September v numerologiji velja za mesec moči, saj vsebuje vibracijo števila 9
  V septembru nas čaka velika sprememba kolektivne energije. V nedeljo, 13. septembra smo bili priča delnemu Sončevemu mrku na 20° Device, ko se je Luna znašla med Zemljo in Soncem in ga zato tudi »prekrila«, v ponedeljek, 28. septembra 2015 pa sledi popolni Lunin mrk na 4° Ovna. Polna luna bo tudi zadnja od »krvavih […]
30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke