Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Shana Flogie: Napoved za leto 2020 – Leto novega začetka in poslovnega uspeha

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

2020 bo leto velikih priložnosti in novih začetkov.

Leto 2020 bo veliko več kot le začetek novega leta, saj bomo priča redki planetarni povezavi, ki pomeni konec 20-letnega cikla in začetek Nove dobe.Jupiter, planet obilja in sreče, Saturn, meja in discipline ter planet transformacije in regeneracije Pluton, se bodo večji del leta zadrževali v Kozorogu. Njuna dinamika vas bo tako gnala, da boste lahko zelo ambiciozni in osredotočeni, disciplinirani in dolgoročno fokusirani. Po drugi strani, pa bi se lahko počutili dodatno omejene, zaprte in preplavljene z odgovornostjo. V svetu bo lahko kar nekaj usklajevanja z vladami, zavezništvi in političnimi nagibi. Uran, planet inovacij in revolucije ostaja v Biku, Neptun, zaveznik sanj in zablod, pa v Ribah.Oba tvorita pozitivni aspekt v zemeljskemu Kozorogu, zato nam lahko pomaga z neodvisnimi in inovativnimi prijemi (Uran), pri čemer nas vodi intuicija (Neptun).Poleg Merkurjevega obrata v retrogradno fazo, bomo v Dvojčkih doživeli tudi retrogradnost Venere, ki bo kazala na: Pazite, kaj govorite ali pa boste na koncu svoje besede morali »požreti«. V tem letu bo retrogradni tudi Mars, planet akcije in moči. Ta bo v svojem domu, v znamenju Ovna, zato bo prisotno tudi veliko agresije.Doživeli bomo finale mrkov na osi v Rak / Kozorog in zagnali serijo mrkov na osi Dvojček / Strelec, ki bo potisnila v ospredje aktivnost, komunikacijo in ideje. Leto bomo zaključili z Jupitrom in Saturnom, ki bosta sredi decembra 2020 vstopila v Vodnarja in se oddaljila od Kozorogove tradicionalne prevlade, k nekonvencionalnemu, revolucionarnemu Vodnarju ter tako dobili pogled v prihodnost.
Leto, ki je pred nami, nam obeta veliko prestrukturiranja na družbeni in socialni ravni, veliko pa se boste ukvarjali s statusom; tako osebnim, kot na poslovni ravni.

Cesar bo arhetipski vladar leta 2020

V letu 2020 odpira tudi nov veliki cikel, ki mu vlada Cesar, cikel ustvarjalnosti in vodstva, ta pa vas nekaj naslednjih nekaj let podpira za izgradnjo trdnih temeljev. Od vas se bo zahtevalo, da se zaveste svojih voditeljskih sposobnosti, posebno v vseh novih podvigih, ki se jih boste lotevali. Pa vendar, obdobje vodstva in ustvarjalnosti, pogosto odkrivajo tudi vzorce, ki jih nezavedno ponavljate. Predvsem bodo tu največji izziv moč, uspeh in samozavest. Če teh vrlin v življenju nimate ali šepajo, potem bo to leto lekcij in izgradnje. Dokler se vzorcev ne zaveste in odpravite škodljive navade, ki vežejo in omejujejo vaše voditeljske sposobnosti, boste imeli preizkušnje in izzive. To je čas, za prevzemanje avtoritete, ne pa za uklanjanje.

Zdaj se boste učili prevzemanja odgovornosti zase in za svoje življenje.

Arhetipa Cesarja je jang vidik, ki vas bo vsekakor usmerjal v aktivno delovanje in vas v življenju postavil v ospredje. Zdaj ne boste več zadovoljni, da še naprej capljate v življenju v drugi vrsti, slepo kimate in sledite, ker bo čas, da stopite na oder in začnete vladati. Vidik vas podpira k novim začetkom. Mogoče boste začutili v tem letu potrebo po selitvi ali spremembi, potovanju, novih potezah ali odpiranju novih življenjskih področij.Nikakor se ne smete v obdobju Cesarja predati – vzpostaviti morate svojo avtoriteto in se postaviti zase.Leto bo kot nalašč za razčiščevanje odnosa z očetom ali očetovskimi figurami in vsekakor se boste spogledovali s statusom. Zdaj vas ne bo nič več odvrnilo stran od ideje prevzemanja vodilnih položajev. V letu Cesarja vam bodo šla dobro od rok tudi pogajanja in mirovniške poteze. To bo tudi idealno obdobje za razreševanje napetosti z ljudmi, rojenimi v znamenju Ovna (21.marec – 21. april) ali da postavite razmerja s temi ljudmi na nove tire. Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali pomembni ljudje, rojeni v znamenju Ovna. Če ste v mesecu Ovna nekaj začeli, bo v temu letu tudi čas, da stvari speljete do konca, kajti ta čas zahteva nove podvige ali prihajajoče nove priložnosti. Dovolj bo spanja in čakanja ter prelaganja obveznosti na jutri.Cesarjevo obdobje zahteva premik v smer, ki vas bo privedla do izvora lastne moči in voditeljskih sposobnosti. Zdaj boste lahko dokazali svoje voditeljske sposobnosti, lastno odgovornost in zanesljivost ter odpravili stare neproduktivne vzorce vedenja. Čas bo za gradnjo trdne osebnostne osnove in zlahka boste ugotavljali, kaj počenjate z lahkoto, kaj vam gre težje od rok in zlahka boste prepoznali stare ponavljajoče vzorce, ki vas silijo vedno v iste situacije, le z drugimi igralci.

Napočil je čas za nove projekte, za poslovne podvige ali odpiranje novih področij v življenju.

Cesarjevo obdobje je najboljše za celjenje ran in razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi, očetom ali avtoritetami. Za moške je ta čas najbolj ugoden za očetovstvo, oziroma odločitev ali si očetovstva sploh želijo. V tem obdobju dokažite sposobnost sporazumevanja, proizvajanja, pogajanja, dajanja energije in poglabljanja v smisel in izzive svojega življenja.

V letu 2020 se bo vse bo dogajalo zelo silovito in močno.

In kaj se vam lahko še dogaja? Lahko ustanovite podjetje ali začnete kako drugače ustvarjati na lastno pest, lahko boste veliko na poti in kar je najbolj pomembno, prevzeli boste odgovornost za pomembne stvari, ljudi in konec koncev, za svoje življenje.Lunin mrk, bo mnogim odnesel preteklost, za njo pa bo porušil tudi vse mostove…

Leto 2020 je leto, ki mu bo vladala LUNA

Leto Merkurja se je zaključilo in vstopamo v vladavino mogočne, mistične in intuitivne Lune. V srednjem veku so Luno prikazovali kot Fortuno oziroma arhetip Kolesa sreče. To je arhetip, ki označuje vzpone in padce v življenju vsakega človeka. Krog predstavlja pot usode, na njej pa se izmenjajo tako srečni kot nesrečni trenutki. Arhetip sreče vam v biti sporoča, da lahko ravnovesje dosežete tako, da vi zagospodarite nad svojimi strastmi in ne one nad vami. Tako kot Kolo sreče se tudi Luna nenehno spreminja in vas opominja, da je življenje nepredvidljivo.
“V mesečini je vse videti lepo, a naj vas ne zavede njen srebrni sij”
Ker bo Luna vladarica leta 2020 bo pomembno, da se vseh stvari lotevate »ob pravem času« ter upoštevate Lunine cikle in planetarne smernice, sploh če se boste lotevali novih projektov.Vladar Lune je število 2 in vlada znamenju Raka. Stres in izzivi se bodo v tem letu izražali skozi občutljive organe: srce, pljuča, prsa in kri. Število dve je število odnosov, ki nenehno išče ravnovesje med seboj in partnerjem. Prevzeti boste morali odgovornost ali pa se postaviti zase v odnosu, pri tem pa bi lahko doživljali različna čustva in občutke. V tem letu vas lahko ločitve močno prizadenejo, težko pa bi lahko prenašali tudi osamljenost. Energija tega luninega števila vas bo usmerjala, da boste posrednik med sprtima stranema, ker boste vedno našli pot k spravi.V tem letu boste tako največ lahko naredili v svojih odnosih, saj se lahko začnete učiti sodelovanja in prilagajanja. Največje preboje v letu 2020 bosta prinesla prav Saturn in Pluton v Kozorogu, ki bosta v tesnem spoju, v sredini leta se jima pridruži še Jupiter, ob koncu leta pa se srečata še oba socialna planeta, Jupiter in Saturn v revolucionarnem Vodnarju.V letu 2020 se bo učinek povezanosti Saturna in Plutona nadaljeval in svet bo doživel globoko preobrazbo. Kar trikrat v tem letu nas bo močno zadelo. Prva natančna konjunkcija Saturn-Pluton se bo zgodila 12. januarja 2020 v Kozorogu, ki vas bo prisilila, da boste prevzeli odgovornost za svoje življenje in svoje odločitve. Če pogledamo nazaj v zgodovino, bi ugotovili, da je vez med Saturnom, planetom discipline, reda in strukture in Plutonom, planetom transformacije že v preteklosti močno vplivala na mednarodne odnose, povzročila konflikte, povečala nasilje in številne travmatične dogodke od recesij do vojn, depresij in revolucij.

Prišel je čas za prestrukturiranje vašega življenja.

Ljudje na oblasti in ideja moči sta zdaj pod drobnogledom, pripravljena na nekaj preobrazbe. Pluton je zelo povezan z močjo, deluje na notranji, senčni jaz in na globino vaše duše. Pomaga, da lahko kopljete globlje, da bi našli in vstopili v svojo pristno moč.Ob poravnavi s Saturnom, bosta ustvarila svojevrstno kozmično nevihto, ki vam bo pomagala, da se prebudite in preoblikujete strukturo vašega življenja.Dobili boste priložnost, da spremenite način, kakšen odnos ste imeli do denarja in moči.Druga pomembna konjunkcija Jupiter-Pluton bo v znamenju Kozoroga: 4. aprila, 30. junija in potem še 12. novembra 2020. Ta bo leto 2020 zaznamovala kot obdobje regeneracije in ozdravitve. Pluton je namreč planet transformacije, ima pa tudi močne tendence za regeneracijo. Obnovila bo zapuščena področja gospodarstva in politike ter utirala pot novim začetkom. Ljudje bomo čutili notranji impulz za uspehom in dosežkom. Druga plat te poravnave, pa kaže, da lahko težave še poslabša, kar pomeni, da bo vzbudila občutek obsedenosti. Ljudje, obsedeni z močjo bodo razkrinkani in prikrita resnica bo ugledala luč. Ego bo iztiril in ponovno bo status pomembno vprašanje.Tudi retrogradni Mars v Ovnu in Uran, ki sta v znamenju Bika, bosta s silovito aktivno energijo spodbujala močne in korenite spremembe ter uvedla nove možnosti v svetu financ in ekologije.Vsakih dvajset let se planeta Jupiter in Saturn združita. Tak astrološki prehod smo imeli v ob prehodu v Milenium, v letu 2000, z novim letom 2020, pa se bo ponovil. Poravnava socialnih planetov, Jupitra in Saturna v Vodnarju, se bo zgodila 21. decembra 2020.Socialna planeta, Jupiter in Saturn, sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Ta aspekt bo prinesel velik premik družbenega življenja vseh narodov. Saturn in Jupiter zamenjata znamenje in posledično element: iz zemlje (Kozorog) na element zraka (Vodnar), kar pomeni premik od materializma k novim idejam, informacijam, tehnologiji, enakosti in k zavedanju o naravi, ki bo verjetno bo zaznamoval konec velikih sil in morda odražal odmik od prevladujočih »elementov zemlje«, kot so težka mehanizacija, fosilna goriva, kapitalizem in velike industrije.

Kovinska Podgana prinaša obilje, bogastvo in tudi spore…

Leto 2020 je leto Podgane, element kovina – od 25. januarja 2020 do 11. februarja 2021Po kitajskem horoskopu prihaja po letu vladavine zemeljskega Prašiče (2019), kovinska Podgana. To bo leto novih začetkov! Novih priložnosti, ljubezni in denarja. 2020 bo uspešno leto!Podgana je prvo znamenje iz cikla 12 živali kitajskega zodiaka in zato je to časovno obdobje, ki velja za leto novih začetkov in obnove. Zgodovinsko gledano je leto Podgane znano kot leto preobrazbe. Zahteva stalno akcijo in gibanje.Začetek leta, prvi februarski dnevi bodo izjemno svetli in polni motivacije. Kot darilo boste prejeli novo, čisto, sveže leto, brez napak in obžalovanja.Leto Podgane vam bo prineslo ustvarjalno energijo, energijo, ki se lahko pokaže z izpolnjevanjem številnih stvari, ki si jih želite v življenju.Zagotovili boste, da je vse mogoče, da ste ustvarjalec svojega lastnega življenja in da ja, »moč je v vaši biti, da postanete tisto kar želite biti«. Izkoristite jo, ker je lahko temelj za nove navade in dejanja, ki jih želite začeti in jih ohraniti še dolgo zatem.Uradno se kitajsko leto podgane začne 25. januarja, ko se začne uradna vladavina luninega cikla. Podgana ljubi bogastvo. V tem letu ji vlada element kovine, ki ustvarja vodo, kar za kovinsko industrijo pomeni produktivnost in aktivnost. Sem spadajo: proizvodnja avtomobilov in strojev, IT, visokotehnološka industrija, kozmetika in zdravje, tako da, tem panogam leto Podgane prinaša uspeh in bogastvo.
Leto kovinske Podgane bo močno, uspešno in srečno leto za vsa znamenja zodiaka. Vsi bodo pokazali odločnost glede svojih ciljev, želja in celo svojih hobijev.

To je veliko leto, ki vas podpira za razvoj in ustanovitev novega.

Tisti, ki nameravate kupiti nepremičnine, ustanoviti podjetje ali vložiti denar v dolgoročni projekt, imate velike možnosti, da boste v prihodnosti zadovoljni.Ampak, pozor! Tovrstne pobude bodo uspešne le, če bodo skrbno načrtovane.Vedite, da po drugi strani leto Podgane ni ravno naklonjeno varčevanju, saj bi vam v tem letu denar zlahka drsel skozi prste in lahko varčevanje predstavlja dobesedno iluzijo. Tema tega leta bodo potovanja in spremembe, saj boste veliko raje kjerkoli drugje, samo doma ne. Podgana je tudi tekmovalna. Če ste navdušen športnik, pazljivo, saj se v tem letu lahko pokažejo zdravstvene težave s koleni, sklepi ali krčnimi žilami.Leto Podgane bo gravitiralo k neodvisnosti in svobodi gibanja za vsako ceno.To bo »odločilno« leto, saj se bo v vašem življenju marsikaj spremenilo. Podgane ne vedo, kako ostati doma, raje so sredi dogajanja, tudi če se prepirajo, samo da imajo družbo. Podgane so zgovorne, vsega se lotijo aktivno, zato vas v tem letu energija podpira, da bodo vaša prizadevanja in mala podjetja uspevala.Večina znamenj se bo hitro in samozavestno premaknila na vseh področjih. Ker se Podgane enostavno zlahka zaljubijo in tudi hitro in brez obžalovanja zapustijo osebo, ki jo imajo rade, bo v tem letu vladala tudi romantičnost.

Vas zanima kako kaže za ljubezen, denar, kariero in zdravje v letu 2020?

Leto 2020 vas lahko popolnoma preseneti, saj vam bo prineslo pomembne spremembe v ljubezenskem življenju.V letu 2020 bo poskrbljeno tudi za nove veze in poznanstva…Profesionalno bo ena od mnogih stvari, ki jo počnete, postala nov zagon na novi ravni, z večkratnimi zadovoljstvi in izjemnimi finančnimi koristmi. Prijavite se na nove tečaje, izboljšajte do popolnosti različne veščine, pojdite na počitnice, poiščite novo službo… in postavite se zase. Na vas bo, da poskrbite zase, samo tako boste izboljšali svoje odnose, ker boste lahko potem poskrbeli tudi za njih!Začeli boste novo fazo v svojem življenju in se pomirili s preteklostjo. Tako boste imeli izredno pomembno izkušnjo, četudi je ta pridobljena skozi lastne napake.

Ljubezen in odnosi

Venera je zaveznica vseh astroloških znamenj in bo celo leto podpirala vsa astrološka znamenja. Napolnjeni boste s srečo, saj bo vaša pozornost usmerjena v potencialno razmerje. Če želite vzpostaviti dolgoročno zvezo, imate zdaj vse možnosti za uspeh! Če pa si želite le preprost flirt, je tudi za to pravi trenutek. V tem letu bi morali resno razmišljati tudi o preureditvi in stabilizaciji svojega ljubezenskega življenja, še posebej, če trenutno niste zadovoljni s tem, kako se stvari odvijajo.Če želite živeti v svobodni zvezi, ne pozabite, da ima poroka tudi svoje dobre plati. Naučite se, kako slediti svojim zanimanjem. V drugem delu leta boste lahko spoznali očarljivo osebo, vendar se v tistem trenutku morda ne boste zavedali, kako pomembno je to srečanje v resnici. Po tem se bodo stvari hitro razvijale. Zaljubili se boste do ušes, najverjetneje v nekoga mlajšega od sebe, vsaj v duhu. To bo oseba s katerim boste lahko na intelektualni ravni imeli zelo zanimive pogovore. Prav pogovori, bodo stvari peljali v smeri, da bi ta odnos lahko čustveno napredoval v globine.V tem letu ne zanemarjajte majhnih pozornosti v odnosih z nežnejšim spolom. Roža za njen rojstni dan, majhno darilo, ko se vrnete s potovanja, razglednica, telefonski klic v pravem trenutku, lahko okrepi odnos ali pa vpliva na potek dogodkov v želeni smeri.Leto 2020 prihaja z obilico novic za Raka in Strelca, ki se bosta lahko zbližala s svojimi družinami in bosta končno našla nekoga, na katerega bosta lahko tudi računala. Najboljši meseci za poroko so februar, junij, julij in november. Samski Škorpijoni boste lahko srečno zaljubljeni, saj boste spoznali ljudi, s katerimi boste lahko vzpostavili tesne ljubezenske odnose. V letu 2020 bo glavni interes Vodnarja ljubezen, sentimentalni odnosi pa bodo izredno harmonični. Med avgustom in oktobrom boste lahko čutili močnejšo čustveno povezanost s svojim življenjskim partnerjem. Stabilni pari, pa boste lahko razmišljali o tem, da bi imeli otroka in odločitev v zvezi s tem, bo sledila aprila.Od 13. maja do 25. junija bo retrogradna Venera v Dvojčkih. Proces, ki teče v tem času je proces razumevanja karmične poti, ki je vezana na vse erotične in ljubezenske stike in povzetek vsega kar je že znano na tem področju.V temu času bo odigrala ključno vlogo v partnerstvih »karma«. Vsakdo izmed vas, bi se lahko zdaj soočal in se srečal skozi odnos, z novim odkritjem ali lekcijo, ki nam jih lahko zadajajo dogodki ali osebe s katerimi se takrat srečujemo in nam prekrižajo pot. Lahko se vam zgodi da v tem obdobju spoznate koga na novo, povsem nepričakovano, morda se noro zaljubite… Spet drugi bi lahko ponovno šli skozi proces »popravljanja zlomljenega srca« v ljubezenskem odnosu z nekom, ki vam prej ni uspelo. Ljubimci iz preteklosti se lahko nenadoma pojavijo in pridejo nazaj v vaša življenja. Celo ljudje, za katere si nikoli nismo prej niste mislili, da bi se lahko z njimi povezali, se vam bi nenadoma zdeli bolj privlačni. Skratka… Venera je planet ljubezni, ampak ona je tudi planet poželenja, strasti in spolnosti. Predstavlja vaše želje, vaša hotenja in vse to lahko v temu obdobju ustvarja skušnjavo… okusiti prepovedano sadje.
“Nemogoče lahko postane v tem času mogoče.”
Vedite samo eno… da ni vse rožnato in pravljica, čeprav bi se na prvi pogled lahko vse res tako tudi zdelo.V letu 2020 se boste Strelci in Dvojčki pripravljeni za uresničitev svojih načrtov, kajti poleti bo aktivirana tudi nova karmična os Dvojčka – Strelec. Pot usode bo v naslednjih 18-ih mesecih prinesla velik preObrat v vaših življenjih.Velja še omeniti, da je leto 2020 prestopno leto, kar pomeni, da je v tem letu tudi ženskam »dovoljeno« zaprositi moškega. Namreč, večstoletna tradicija večine evropskih držav pravi, da obstaja en dan v letu, ko je ženskam dovoljeno zaprositi moškega in ta dan je 29. februar! Tako, da ženske, se bo katera izmed vas opogumila?

Kariera

Če se soočate z vprašanji, povezanimi s službo, vedite, da se bo v prvih mesecih leta 2020, po vašem potovanju ali preselitvi, vse rešilo ter se postavilo na prave tire. Vsekakor bo priložnost na vaši strani in bo podprla vsa vaša prizadevanja. Dobro je, da tudi veste, da pri delu ne izražajte svojih mnenj, saj se z njimi ne bodo vsi strinjali. Tako se lahko izognete nepotrebnim konfliktom. Poskušajte ne izstopati in do pomladi še sledite drugim. Maja in junija se bo s pomočjo dobre podpore Jupitra, vaš poklicni status stabiliziral, lahko boste zadovoljili svoje ambicije in naredili pomemben napredek pri uresničevanju velikega projekta. Pred vami se odpira eno najboljših obdobij v vašem življenju in koristno bi bilo dobro premisliti, preden ukrepate.V drugem delu leta boste zelo motivirani za uspeh. Saturn bo spodbudil Rake, naj ne iščejo več samo »pet minutne« slave. Vodnarji boste imeli izjemno delovno sposobnost. Ne boste se dolgočasili ali delali neuporabne stvari. Ljudje se bodo na splošno osredotočili na svoje cilje in si prizadevali, da bi vztrajali in dosegli željeno ter dobili nagrade. Proti koncu leta 2020 bodo Ribe bolj učinkovite in podjetne, dobra novica pa je, da bodo znali spodbuditi k zmagi tudi svojo ekipo.Energija bo naklonjena za denar in poslovni uspeh.

Denar

V začetku leta 2020 boste morali sprejeti nekatere pomembne finančne odgovornosti. Izkoristite to, da pokažete svoje sposobnosti in vedite, da ste popolnoma sposobni uspešno izvesti pogajanja in skleniti pogodbe, tudi tiste, katerih dogovori trajajo že dlje časa.2020 je leto, ki bo prineslo spremembe tako na osebnem nivoju, kot tudi na profesionalnem področju. Vaša prizadevanja pri delu bodo zdaj prepoznana in bodo prinesla nesporne koristi. Kozorogi in Tehtnice ste tisti izmed srečnih zodiakalnih znamenj v tem letu, ki bosta imela podporo pri karieri in profesionalni izpolnitvi. Letos se boste Kozorogi razvili in v celoti izkoristili svoje talente. Prvih osem mesecev v letu vam bo dalo priložnost, da vzpostavite nešteto stikov na vseh življenjskih sferah, se spoprijateljite in razvijete trajne odnose. Marca se bo v Kozorogu zgodil poseben tranzit, ker bo planet sreče Jupiter in sprememb Pluton, poslal svoje koristne žarke na najpomembnejše področje vašega življenja: na vašo hišo in na družino.Za nekatere Device in Tehtnice bo lahko dedovanje sprožilo veliko motečih vprašanj, zato je priporočljivo, da ohranite svojo budnost, da ne bi bili prikrajšani za svoje. Dobra ideja bi bila, da vprašate za nasvet kakšno pravno formalno osebo ali pa dobrega astrologa.Vaše možnosti za dobre finančne transakcije ali poslovanje z nepremičninami se bodo močno povečale. Prva polovica leta je naravnost idealna za prenovo vašega doma. Vendar pa pazite, da ne boste presegli svojega proračuna in da ne boste zašli v dolgove!Začetek julija 2020 bo prinesel občutljivo in nestabilno finančno obdobje. V tem obdobju zmanjšajte svoje stroške in se oborožite s potrpljenjem medtem, ko čakate na boljše dni.Do septembra lahko sklenete kar nekaj donosnih poslov. Poleg tega pa se bo poslovno srečanje izkazalo za koristno pri stabilizaciji vašega finančnega stanja. Pri igrah na srečo so tudi velike možnosti. Želja po tveganju se bo pod vplivom električnega astralnega ozračja desetkrat povečala in to bo v vas spodbudilo povečanje števila finančnih operacij.Vsi rojeni v znamenju Raka in Vodnarja boste pripravljeni zastaviti vse, kar imate, da bi v resnično kratkem času pridobili veliko denarja. Zaradi posebne pomoči Neptuna, tudi v zadnjem delu leta 2020 ne boste imeli neuspeha in boste verjetno sklenili dober posel.

Zdravje

Zvezde ne bodo prizanašale zdravstvenim težavam Ovnom in Rakom. To velja že od samega začetka leta 2020. Iz tega razloga je zelo priporočljivo je, da izberete ustrezno dieto, se razstrupite ter pomagate jetrom in drugim notranjim organom, ki so preobremenjeni. Prenehajte kopičiti kilograme in uredite svoje nezdrave prehranjevalne navade. Še posebno diabetiki morajo zdaj dobro skrbeti za svoje zdravje! Lahko se pojavijo migrene ali težave z zobmi, kar bi lahko povzročilo resne težave. Zelo pazite nase in poskusite nadzorovati svojo tesnobo. Razumljivo, da ste kdaj tudi tesnobni, pa vendar je lahko ta tudi usodna, zato poiščite pomoč. Spomladansko obdobje bo blagodejno vplivalo na vaše zdravje, zato vseeno naredite nekaj na preventivi in prenovi jedilnika. Ne tvegajte in ne pozabite, da čeprav so nekatere bolezni redke, obstajajo.V drugem delu leta 2020, bi vam prav sprostitev, humor in uravnotežena prehrana morali odpraviti nenadne valove izčrpanosti, ki vas že nekaj časa pestijo.V zadnjem delu leta bo zdravstveno stanje vseh znamenj zodiaka na splošno dobro. Pozorni bi morali biti na vpliv Plutona, ki ni ravno dobro postavljen. Kljub temu vam ni treba skrbeti, pa vendar se občasno morda ne boste počutili, da ste v najboljši formi, vaša telesna in duševna vzdržljivost pa se bo zmanjšala. Priporočljivo je, da jemljete dodatne vitamine in prehranska dopolnila, prehrana pa naj bo z manj mesa in več zelene zelenjave.V letu 2020 bodo Merkur, Jupiter, Venera in Mars vplivali na usodo vseh znamenj zodiaka. Jupiter, planet obilja in sreče, vam bo pomagal izkoristiti vsako priložnost, ko bo vpliv koristen. Ko bo retrogradni Merkur, pa počakajte in ne podpisujte ali se odločajte za življenjsko pomembnimi vprašanji, ne rinite z glavo skozi zid, da se izognete težavam in izgubam.Poglejmo, kaj bo tako posebnega v letu 2020, ko se bodo srečali v zemeljskemu Kozorogu, planet Jupiter, Saturn in Pluton in komu v tem letu obetajo največ.Leto 2020 bo izjemno koristno leto za vsa zodiakalna znamenja. Vrsto sprememb se bo odvilo v življenju Kozorogov, ki bodo imeli finančne koristi. Samski Oven in Škorpijon se bosta lahko v drugem delu leta zaljubila. Letošnje leto bo odlično tudi za Bika, katerega ljubezensko življenje bo zelo zadovoljujoče, medtem ko bodo Levi skozi vse leto uživali v dobrem zdravju. Leto 2020 prinaša velik val energije vsem Ribam in jim odpira vrata k uspehu, saj jim bo uspelo izpolniti svoje najbolj goreče želje in prejeti priznanje za svoje dosežke. Denar bo tako letos ena izmed vaših najljubših tem.Kozorogi, Škorpijoni in Strelci so najbolj srečna znamenja v letu 2020Ognjena znamenja (Oven, Lev in Strelec) bodo v letu 2020 imeli na voljo dovolj prostora in časa za razvoj svojih osebnih hobijev. V svojo ekipo bodo privabili močne člane. Seveda boste trdo delali in s tega vidika boste v letu 2020 pridobili veliko koristi na vseh nivojih.Zemeljska znamenja (Bik, Devica in Kozorog) bodo v letu 2020 imela vso kozmično pozornost. Delajte in se trudite. Uporabljajte svoje izkušnje. Tranzitni Saturn v Kozorogu vam bo prinesel moč in celo skrito moč. Po avgustu se bo vse zmanjšalo v smislu priložnosti za uspeh, vendar to še ne pomeni, da boste utrpeli kakršno koli izgubo. Preprosto povedano, to bo obdobje, brez posebnih dogodkov ali razvoja, ampak vseeno bo tudi to faza s svetlim izidom.Zračna znamenja (Dvojčka, Tehtnice in Vodnarji) bodo za razliko od prejšnjega leta (2019) v letu 2020 uživali precej udobno leto. Skupinsko delo, komunikacija in medsebojno razumevanje so ključni dejavniki stabilnosti in uspeha. Ti vidiki vam niso tuji, zato ne boste imeli težav pri prilagajanju. Vse kar bo potrebno je želja po prizadevanju v smeri uspeha. Vsi boste v drugi polovici leta občutili aktivnost, ki se bo začela na karmični osi Dvojčka – Strelec, ki bo aktivirala vašo pot usode.Vodna znamenja (Rak, Škorpijon in Ribi) so kot vedno občutljiva, kar bi lahko bila prednost v letu 2020. Letos se boste spopadli z novimi začetki, v najboljšem smislu. Nov začetek … za nekatere ljudi pomeni novo službo, nov posel, nov odnos ali partner … z eno besedo, novo življenje. Tudi dobesedno, saj lahko dobite otroka.

Mrki v 2020

10.1.2020 ob 20:11 Lunin mrk v Raku 5.6.2020 ob 21:26 Lunin mrk v Strelcu 21.6.2020 ob 8:41 Sončev mrk v Raku 5.7.2020 ob 6:31 Lunin mrk v Kozorogu 30.11.2020 ob 10:44 Lunin mrk v Dvojčku 14.12.2020 ob 17:15 Sončev mrk v StrelcuPoletno triado mrkov odpre Lunin mrk v Strelcu, ki aktivira tudi novo karmično os Dvojčka – Strelec. Severni in južni lunin vozel sta točki karmičnega povračila. Južni vozel govori o dediščini preteklosti, severni pa je projekt sedanjosti, ki izhaja iz nepotešenih želja in neopravljenih nalog iz prejšnjih življenj.Prav januarski lunin mrk, prinaša zaradi izjemne konjunkcije Pluton – Saturn, močno transformacijo v sami strukturi odnosov in poslovanja. Če nekaj v vašem življenju ne stoji na trdnih temeljih se vam tla zdaj lahko dobesedno zrušijo! Pod drobnogledom bo še vedno dinamika doma in vašega poslovanja.Junijski lunin mrk bo prinesel dilemo v odnosih: ljubim – sovražim… veliko bo odločitev, ki vam lahko povsem spremenijo pot vaše usode v privatnem življenju.Od 4. junija 2020 pa vse do 22.12.2021 bo glavna dinamika iskanje ravnovesja med razumom (darma – Dvojčka) in umom (karma – Strelec).Darmični princip, kaj je tisto v kar se naj bi zdaj v 18h-ih mesecih razvijali, se kaže skozi severno lunino sečišče, ki bo v Dvojčku. Ta pravi, da je ključno za sedanjost in prihodnost: razviti razum, znanje, intelektualnost, komunikativnost, logičnost, povezanost z mislimi in idejami drugih, obveščenost, razgledanost, zvitost, prebrisanost, izvirnost, nagnjenost k radovednosti, raznovrstnosti, znanju, učiteljevanju in civiliziranosti. Vzorci preteklosti se kažejo skozi karmični princip, ki se kaže skozi južno sečišče, ki prihaja v juniju 2020 v znamenje Strelca. Kaj bo potrebno ozavestiti: Odvisnost od filozofije, religije in ideologije, intuitivno višje znanje in občutenje, modrost, sposobnost sintetiziranja, neodvisnost in svoboda gibanja ter mišljenja, razvoj uma in spoznavanja širših zornih kotov, povezano s tujimi kulturami, običaji in navadami ter iskanje holističnega principa sveta.Integriteta bo zdaj vodilo, da so vaše misli, srce in dejanja ENO.

Retrogradni planeti v letu 2020

Zanimivo v letu 2020 je, da bodo prav vsi planeti vstopili v retrogradno gibanje (Merkur bo retrogradni trikrat, Uran pa dvakrat), Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Neptun in Pluton pa bodo retrogradni enkrat. Tudi severno lunino sečišče bo vse leto retrogradno v Raku in Dvojčkih, planetoid Kiron pa med 11. julijem in 15. decembrom v Ovnu.Preteklost je tista, ki jo retrogradni planeti prinesejo znova na plan. Spomnijo nas na to, kar smo nekoč bili, kaj se nam je zgodilo, kakšne lekcije smo doživeli, spoznali in… to je nekaj, kar moramo izkusiti še enkrat. Ker lekcije niso bile zaključene, imamo zdaj popravni izpit.Merkur je retrograden 3 krat na leto, približno 3 tedne, v letu 2020 bo retrograden od v februarju, junija in v oktobru. Pri Merkurju že veste, da je takrat komunikacija in vse vrste povezav motene, zato vse podpise pogodb premaknite, ko z retrogradnostjo zaključi, saj boste imeli takrat bolj jasno sliko. Retrogradna Venera bo od maja do julija v znamenju Dvojčka.Jupiter, ta planet razvoja in ekspanzije bo retrograden v znamenju Kozoroga od maja do septembra, Saturn vključuje močne karmične lekcije in podton odgovornosti v znamenju Vodnarja od marca do julija, Mars v Ovnu bo zaviral moč in pogumno energijo v času od septembra do novembra.RETROGRADNI MERKUR • 17. februar (v Ribah) – 10. marec (v Vodnarju) • 18. junij (Rak) – 12. julij (v Raku) • 14. oktober (v Tehtnici) – 3. november (v Škorpijonu)RETROGRADNA VENERA 13. maj – 25. junij: retrogradna Venera v DvojčkihRETROGRADNI MARS • 9. september – 14. november: retrogradni Mars v OvnuRETROGRADNI JUPITER • 14. maj – 13. september: retrogradni Jupiter v KozoroguRETROGRADNI SATURN • 11. maj – 29. september: retrogradni Saturn v Vodnarju in KozoroguRETROGRADNI URAN • 12. avgust 2019 – 11. Januar 2020: retrogradni Uran v Biku • 15. avgust 2020 – 1. januar 2021: retrogradni Uran v BikuRETROGRADNI NEPTUN • 23. junij – 29. november: retrogradni Neptuna v RibahRETROGRADNI PLUTON • 25. april – 4. oktober: retrogradni Pluton v KozoroguIn za konec… Povezava med Plutonom in Saturnom je povzročila že velike zgodovinske premike, tudi v letu Cesarja jih bo. Ker se dogaja v zemeljskemu znamenju Kozoroga, bodo vse spremembe zelo konkretne povezane z statusom. Vedite, da bo leto 2020 zaznamovalo otvoritev nove dobe.V bližnji prihodnosti se ne bo spreminjala le geopolitična slika, temveč bodo moči z neba udarile tudi na naravo. V drugi polovici leta, si lahko obetamo več rušilnih potresov in tudi izbruh nekaterih vulkanov, ki so veljali že za mrtve.Veliko bo uporov in sporov ljudi, rušila se bo politična oblast in sistem, kar pa lahko privede tudi do zloma borze in trgovanja s kripto valutami. Lahko pride tudi do vojne, ki se po eni strani že dogaja. Biološka vojna. Obvladovanje množic skozi medije, prehranske in farmacevtske monopole ter geo-inžiniringom. Po drugi strani pa… zdaj bo čas za nov začetek. Zavihajte rokave in pojdite v akcijo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem