Išči
Generic filters
sipek
foto:sheermiracle.com

Šipkovo olje – za zdravo in sijočo polt

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
S svojo enkratno sposobnostjo regeneracije, vlaženja in zaščite suhe kože, je šipkovo olje naravni način za ohranjanje zdrave in sijoče polti. Zaradi kombinacije močnih aktivnih sestavin je šipkovo olje edinstveno sredstvo za preprečevanje staranja kože, njene dehidracije in neenakomernega tena kože, z svojo visoko vsebnostjo vitamina C in A pa je odlično za nego občutljive in mastne kože, aken in kože z velikimi porami.Šipkovo olje je vsestransko uporabno tudi za obnovo kože predvsem pri problematični in poškodovani koži, pri opeklinah, brazgotinah, žuljih, prehitro postarani, suhi in razpokani koži ter pomaga preprečevati nastanek strij in gub.

Kako šipkovo olje deluje?

Kombinacija edinstvenih sestavin šipkovega olja in 100% naravni izvor sta ključ do učinkovitosti pri preprečevanju staranja kože, dehidraciji in neenakomernega tena kože.Omega 6 in Omega 3 esencialne maščobne kisline so enkratne sestavine, ki kožo vlažijo in ji vračajo mehkobo in elastičnost. Beta – karoten je ključen za vzdrževanje zdrave kože, saj pomaga pri obnovi celic, sploh pri koži, ki je prizadeta od sončenja ali stresa.Šipkovo olje so poznali že Inki, in ga zaradi njegovih pozitivnih lastnosti tudi s pridom uporabljali. Je eno najbolj vsestranskih naravnih olj, saj vsebuje več kot 500 sestavin, vedno bolj pa se uveljavlja v kozmetični industriji, kjer postaja pomembna sestavina vseh izdelkov, ki zavirajo prezgodnje staranje kože, saj vidno gladi gube na obrazu in tistih izdelkov, ki se uporabljajo za nego poškodovane in problematične kože.

Šipkovo olje pomaga preprečiti oziroma izboljša videz prvih gubic.

Zaradi vsebnosti velike količine maščobnih kislin in antioksidantov, YANUMI šipkovo olje na naši koži dela prave čudeže, saj opazno izboljša videz kože, še posebej je to opazno pri koži, ki je bila izpostavljena čezmernemu sončnemu sevanju.

Šipkovo olje odlično vlaži suho kožo.

Šipkovo olje pomaga suhi koži in koži z ekcemom, dermatitisom ali luskavico, saj olje prodre globoko v kožo in poskrbi, da je ta ves čas primerno navlažena.

Šipkovo olje zmanjša oziroma izboljša videz brazgotin.

Šipkovo olje odlikuje zelo kompleksna mešanica edinstvenih sestavin in s tem vpliva na izboljšanje videza brazgotin.

Šipkovo olje je učinkovito tudi pri opeklinah.

Raziskave dokazujejo, da šipkovo olje zelo zmanjšuje rdečico, koži pa s svojimi naravnimi sestavinami pomaga pri hitrejši obnovi. Šipkovo olje pomaga pri regeneraciji od sonca poškodovane kože in izničiti učinke staranja. Raziskovalci so opravili raziskavo pri ženskah, ki so bile veliko izpostavljene soncu in z njo so želeli dokazati učinkovitost šipkovega olja na prezgodnje znake staranja, ki nastanejo zaradi sončnega sevanja. Ženske so uporabljale šipkovo olje vsak dan tri mesece in prvi učinki so bili vidni že po treh tednih. Do konca raziskave je večina lis kot posledica hiperpigmentacije izginila, videz gub se je občutno izboljšal, koža pa je naravnost zažarela.

Šipkovo olje pomaga izboljšati videz strij.

Šipkovo olje je popolnoma varno za uporabo tudi v času nosečnosti in po rojstvu. Kožo učvrsti in ji pomaga, da spet postane primerno elastična.Vir: yanumi.com

Ali ti je bil članek v pomoč?

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem