Beli Žarek/Plamen

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Je Četrti od Sedmerih Božjih Žarkov; je Plamen Matere in Plamen Vnebovzetja. Sije samo Bistvo in Naravo Boga, ki je popolna Čistost. Shranjen je v osnovni čakri. Ohranja Brezmadežno Podobo, čisto Božansko Podobo, vsakega Božjega otroka. Če kdo sprevrže njegove lastnosti, tako da živi umazano, zanemarjeno in nedisciplinirano življenje (na nivoju svojih čustev, uma in telesa), mu zmanjka energije, ki mu je dana za dosego svojega Vnebovzetja.

Zato je treba zelo paziti nanj. Čistost uničujejo neskladna hrupna glasba; nizko-nihajoče zabave, televizijske oddaje, filmi; uživanje raznih opojnih sredstev in mesa; ter sprevrženo in neobrzdano spolno življenje. S čistostjo misli, besed in dejanj dosežemo samoobvladanje.

Beli Žarek je Sveti Ogenj Božje ustvarjalne Energije. Vsebuje željo po spoznanju Boga in združenju z Njim z očiščenjem svojega telesa, uma in duše v zavedanju Božanske Matere. Mojstrstvo Belega Žarka zajema tudi upravljanje naravnih zakonov, ki vladajo vsemu ustvarjenemu na zemeljskem nivoju. Iz čiste Bele Svetlobe, ki je v središču vsakega sonca, atoma in elektrona, izhaja Sedem Barvnih Žarkov oziroma aspektov Kristusove Zavesti.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem