Božanski načrt

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

Načrt Boga za individualizacijo Božjega Plamena duše, kot je bilo določeno na začetku, ko je bil vtisnjen vzorec (matrica) Življenja na Belo Ognjeno Jedro individualne Prisotnosti JAZ SEM. Božanski načrt določa meje individualnega izražanja svobodne volje. Vsaki duši je določeno, da spozna polnost svojega potenciala, ki ga po svoji svobodni volji pritegne iz svoje Prisotnosti JAZ SEM in Vzročnega Telesa. Kaj ta potencial je in kako ga uresničiti, ve Bog. Lahko je sproščen v našo zunanjo zavest, če se obrnemo za to k svojemu Kristusovemu Jazu in Prisotnosti JAZ SEM ter k Velikemu Božanskemu Usmerjevalcu.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem