Čustveno telo

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Telo želja; astralno telo. Je največje od štirih nižjih teles. Vsebuje naša čustva, občutke in želje. Njegovo pravo služenje je izpolnitev Božanske zamisli in vizije (oblikovane v mentalnem telesu) s pozitivnimi občutki za njihovo udejanjanje; da izžareva Božjo naravo – srečo, čistost, milost, odpuščanje, mir …

Ustvarjeno je iz elektronov, pritegnjenih iz območja Božanskih čustev in občutkov, iz območja Angelov. Če se ti elektroni gibljejo v skladu z ritmom našega Božjega Plamena (in/ali Božanskega Izžarevanja nekega Mojstra), smo v harmoniji in smo Mojster svoje energije v vseh razmerah. Pogosto želje nižjega jaza pritiskajo na nas in naša čustva so nemirna. Potrebna je naša stalna budnost, da vsako takšno energijo čim prej ozavestimo in ji v Imenu Kristusa takoj zaukažemo: ‘Utihni! Miruj! In vedi, JAZ SEM Bog!’(glej: štiri nižja telesa)

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem