Duhovno Vodstvo (Hierarhija) Kozmosa

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Univerzalna ‘veriga’ posameznih Božje Svobodnih Bitij, ki utelešajo lastnosti in vidike brezmejne Božje Prisotnosti za podporo sončnih in galaktičnih sistemov. V tej Kozmični shemi so: Sončni Logosi in Sončne Hierarhije, Elohimi, Vnebovzeti Mojstri, Nadangeli in drugi Angeli, elementalna bitja.

Skozi to Hierahijo Bog v Velikem Središčnem Soncu sestopa oziroma spušča bistvo Svojega Univerzalnega Bitja / Zavesti, da lahko vse Življenje v času in prostoru daje in prejema brezpogojno Božansko Ljubezen. Položaj posameznika na tej ‘Lestvi Življenja v Duhovnih in Materialnih Univerzumih’ je določen v skladu s stopnjo njegovih duhovnih dosežkov – kot se to izraža z zavestjo in uravnoteženjem Ljubezni, Modrosti in Moči ter z utelešenjem njihovih Božanskih lastnosti.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem